מאיפה הגבות של השמאלית???? פליז דחוףףףף
G Gali Girl New member 12/12/07 #14 אני חושבת שהשמאלית, העיינים הבהירות לראות מדהים עם העור הכהה. אפילו שזה לא טבעי. מאיפה השיער של הימנית? מזכיר את שירלי מנסון
אני חושבת שהשמאלית, העיינים הבהירות לראות מדהים עם העור הכהה. אפילו שזה לא טבעי. מאיפה השיער של הימנית? מזכיר את שירלי מנסון
H Huldra New member 12/12/07 #16 גם אני רוצה חוות דעת! עם זה בסדר? זות אישה חדשה שעשיתי היום, עדיין לא ממש הספקתי לשחק איתה. רק צילמתי תמונות.
גם אני רוצה חוות דעת! עם זה בסדר? זות אישה חדשה שעשיתי היום, עדיין לא ממש הספקתי לשחק איתה. רק צילמתי תמונות.
G Gali Girl New member 12/12/07 #18 היא חמודה, אני לא מתה על הבגדים ועל האף, אבל שיחקת אותה עם השיער ! D:
G Gali Girl New member 12/12/07 #26 ../images/Emo41.gif חוות דעת ../images/Emo41.gif קים, טינאייג'רית ..
ק קימוש הממוש New member 12/12/07 #29 חמודה ../images/Emo13.gif א. אחלה שם נתת לה!! ב. מאיפה השיער המדהים הזה???
G Gali Girl New member 12/12/07 #31 את המאש יש בXSIMS נראה לי... והRecolour בשם פאנק פרינסס... תחפשי במוד-דה סימס2
G Gali Girl New member 14/12/07 #43 זה בכוונה, ואמנם הן לא ערפדיות אבל בעזרת ה allmenus הן ישנות בארונות קבורה