מי לדעתכם הMVP עד כה?

cwoodson

New member
מי לדעתכם הMVP עד כה?

לדעתי אחד מהשלושה: שון אלכסנדר,לנדיניאן טומלינסון,ואדג' ג'יימס . בוא נתחיל מאלכסנדר. הוא אחד מתוך ארבעה אי פעם לעשות שתי עונות ברציפות של 20 טצ'דאונים (והשנה הזרוע עוד נטויה..) הוא מוביל את הליגה בטצ'דאונים, יארדים, ויארדים לנשיאת כדור (ממוצע). הוא מוביל את קבוצתו לעונה חלומית (למרות שהם בבית הכי גרוע בליגה). לגבי טומלינסון. הוא נראה מעולה. אם לקבוצתו היו עוד שני נצחונות הוא היה צריך להיבחר. הוא מהיר יותר מתמיד, ואם הוא ימשיך בקצב הזה הוא יהפוך להיות אחד הגדולים אי פעם. מלבד המשחק ההוא נגד פילי הוא נותן עונה חלומית. ג'יימס (ולא פייטון) הוא האחראי לעונה המושלמת (עד כה) של אינדי. להזכירכם במשחקים הראשונים היתה זו ההגנה ואדג' שהגיעו, ולא פייטון. ולכן הוא הMVP של אינדי עד כה.

Reshefgarcia

New member
STEVE SMITH

זה גם שם שראוי להיות ברשימה... עם המדד הוא כמה שחקן משפיע על קבוצה ומאזנה,הרי שסמית' בהחלט עונה על הדרישה הזאת... אבל אם הייתי חייב לבחור מבין החבורה שנתת,היית הולך עם אלכסנדר,כי MVP באים מקבוצות עם מאזנים טובים ברוב המקרים...מה גם שהוא פשוט דורס את כולם השנה...

ofribecker

New member
LDT

למרות שהקבוצה שלו לא ממריאה לשיאים, לדאניאן טומלינסון נותן עונה ענקית. הוא לא ניתן (כמעט) לעצירה. בלעדיו סן דייגו היתה קבוצה של 2 - 14. איתו היא עוד אולי תגיע לפליי אוף. בוודאי שיש עוד שחקנים ראויים כמו סטיב סמית', שון אלכסנדר, אדג'רין ג'יימס, קארסון פאלמר ואפילו פייטון מאנינג. הבחירה שלי היא לדאניאן טומלינסון.

ranatz

New member
LDT RULES

טומלינסון הוא השחקן הכי מדהים בליגה ולטעמי השחקן שהכי כיף לראות אותו משחק. ריצות, תפיסות ואפילו מסירות לTD. בקיצור MVP !!!

Amir BA

New member
אני גם אומר LDT FOR MVP

השחקן הזה רק הולך ומשתפר. סן דדיגו טיפה מאכזבים השנה אבל LDT נותן את התפוקה ומעבר לכך, הוא סוחב כמעט את כל ההתקפה לבדו. הוא הפירוש של MOST VALUABLE PLAYER ולכן הוא צריך לזכות

Yo-man

New member
מצטער אם אני הורס את חגיגות LT

אבל אם פייטון מאנינג ימשיך לנצח עד מועד בחירת ה-MVP, סביר שהוא יקבל את התואר. נכון שמגיע ל-LT לזכות בתואר הזה, אבל מאנינג הוא התגשמות החלום האמריקני. זה יותר מהיכולות שלו כמוסר ומנהיג. אמרו את זה אתמול במאנדיי נייט קאונטדאון - זה לא שהוא QB טוב, הוא מתאם התקפה שמשחק בתפקיד של QB. הוא קורא את ההגנות, משנה מהלכים, מאלתר כשצריך ותמיד מנצח (בינתיים). עד כמה שמספרית LT מדהים, ההילה מסביב למאנינג מסנוורת את מקבלי ההחלטות האלה.

ranatz

New member
ואם אינדי תזכה בסופרבול השנה

מאנינג ירשם כבר עכשיו כאחד הגדולים אי פעם. באמת מדהים לראות איך הוא מנהל התקפה וקורא משחק, ואיזה שכל יש לו חוץ מיד אדירה. אבל מה, אני חולה על LT ואני באמת חושב שהןא הMVP של השנה. אם כבר בקולטס הייתי נותן לג'יימס או לפריני

Ilya T

New member
השאלה שצריכה להישאל היא...

איפה היו הקולטס בלי מאנינג, ואיפה היו סן-דייגו בלי LT. לאינדיאנה יש את ההגנה הכי טובה בליגה, אחד מחמשת הרצים הכי טובים בליגה ואחד מחמשת הטופסים הטובים בליגה. מה יש לסן-דייגו חוץ מגייטס? את ברייס? בלי מאנינג עם QB ממוצע הם היו עכשיו 8-3, בלי LT סן-דייגו היו 3-8 במקרה הטוב. לדעתי LT מועמד הרבה יותר מתאים ל-MVP מאשר מאנינג למרון שגם סטיב סמית' חייב להילקח בחשבון. בכל מקרה ברור שהדיון לא משנה כי יתנו את התואר למנינג...

gadotmi

New member
הוכחות השבוע

משחקי השבוע הדגישו את העליונות של שלושת המוזכרים לעיל: שון אלכסנדר, טומלינסון ואדג' ג'יימס. נכון שהמשך הדהירה של אינדינפוליס תחדד את מועמדותו של פייטון מנינג. יחד עם זאת, מי שרואה את המשחקים של הקולטס לא יכול שלא להתרשם מהתרומה האדירה של ג'ימס שבאה לידי ביטוי בהתבססות מלאה לאורך דרייבים שלמים על ההובלה שלו, עד כדי הפחתה משמעותית במהלכי מסירה לעומת מה שראינו מהקבוצה הזו בעונה הקודמת. שני האחרים דומיננטים אפילו יותר ממנו בכל שקשור לנתונים יבשים (TD, יארדים), אבל אין מה לעשות - MVP לוקחים מקבוצה שנמצאת בדובדבן, ולא סתם במאזן חיובי......

Kings Crossing

New member
בסה"כ...

לג'יימס אין באמת את הנתונים היבשים של אלכסנדר וטומלינסון, אבל העובדה שהוא יכול לסדר מצב של דאון שני עם בין 1-3 יארד to go ממש עושה לקולטס את הדרייבים קלים יותר, ומוריד את הלחץ מכל הקבוצה. ככה הקבוצה גם יכולה לעשות דרייבים שלוקחים יותר זמן, כי השעון רץ, וההגנה נשארת לנוח על הסיידליינס. זה גם מאפשר לק"ב לחטוף סאק בלי שזה יהיה קריטי כמו שזה אמור להיות, כי לא מגיעים למצב של 3rd and a mile כמו שאומרים במאדן... עוד תכונה מיוחדת, ועל זה דיברו במשחק ביום שני, וזה לא רשום בשום נתון של RB, זה שאדג' חוסם טוב לפייטון. לפעמים אפילו דחיפה קטנה לשחקן שבא לבליץ תספיק למאנינג בשביל לשחרר כדור. לעומת זאת, אם במאנינג עסקינן, אני חושב שיש לו כמה החלטות מבריקות. אני חושב שההחלטה ללכת על ט"ד במהלך הראשון הייתה פשוט מופרעת וגאונית. אחרי דרייב חסר משמעות של הסטילרס, מאנינג ידע שההגנה של הקולטס תוכל להסתדר עם עוד דרייב של פיטסבורג ולכן יכל ללכת עד הסוף, כשכולם מצפים לראות את ג'יימס. ולהאריסון? לא נשאר לו יותר מדי מה לעשות, רק לרוץ כאילו אין מחר. דווקא בהגנה, לפחות בהתבסס על המשחק של אתמול, ברוק היה מקבל אצלי איזה תואר. הוא היה בכל מקום. מדהים.

gadotmi

New member
תיקון אחד קטן

בהתייחסות לעיל נרשם "לעומת זאת, אם במאנינג עסקינן, אני חושב שיש לו כמה החלטות מבריקות....". נו באמת. מאנינג מוציא לפועל נפלא וגם האריסון שותף מלא לביצועים הללו. יחד עם זאת, בל נעניק כתרים מרובים ומיותרים למי שלא אמור לקבלם.הרי ההחלטות (גם המבריקות וגם אלו שפחות מכך) שמורות למי שעל הקוים, כמובן. ראינו את זה בבעיטת הפתיחה לש הרבע הרביעי במשחק האחרון.....

Yo-man

New member
אני לא מסכים איתך

בניגוד ל-QB אחרים, מאנינג לא יושב בהאדל ומקבל הוראות ב-15 השניות שיש לו עד לניתוק הקשר עם המאמן, ולא מעביר לקבוצה את המהלך כמו תוכי. אין לו רשימת מהלכים על השרוול, והוא לא מסתכל כמעט לקווים (למאמנים) בין מהלך למהלך. שלא כמו אף QB של היום (אבל בדיוק כמו שהיה לפני 30 שנה) מאנינג מסיים מהלך ומארגן את הקבוצה שלו על הקו תוך 10 שניות. זה משאיר לו 30 שניות לראות איפה יש miss-match, מאיפה יכול לבוא הבליץ, מי לא מוכן (בהגנה) ואיפה ממוקמים ה-safties. המהלך הראשון היה החלטה של מאמן (בטח תחת ההנחייה - אם אתה רואה שיש סיכוי שבמהלך הראשון האריסון לבד, תן לו בעומק). אמרו את זה ב-Monday Night Countdown וציינתי את זה כבר. מאנינג הוא לא רק QB, לדעתם הוא מתאם התקפה שגם משחק בתפקיד של QB. כך שהוא כן לוקח החלטות בעצמו במהלך המשחק. הוא לא יבחר ללכת על דאון רביעי בלי לקבל על כך הנחייה מהמאמן, אבל את המהלכים הסדירים הוא מארגן בלי התערבות מהקווים.

Kings Crossing

New member
לדעתי התיקון צריך להיות...

שלא התכוונתי לברוק אלא לבוב סנדרס, שהיה מבריק במשחק האחרון.

למעלה