מי לא יהיה באלופה2:

מאיה911

New member
מי לא יהיה באלופה2:

אמרו אתמול בגיא פינס שהשחקנים שלא ממשיכים לעונה השניה של האלופה הם: *לירז *לירון וויסמן *שרי אלפי *מירב גרובר *וורד פלדמן *ג'ו סוויד *ודרור נובלמן בקיצור האלופה2 ---- נפילההה!!!!!!!!!! כל השחקנים הטובים לא היו!! ): מה שבטוח עופר, יודה ועדי הימלבלוי נשארים....

MahazotZemer

New member
איייזזזהה באאססההה :[[ לא יהיה שווה

כ"כ לראות את האלופה 2 ... הייתי מעדיף טלנובלה חדשה ושלירז תוציא דיסק בעזרת השם אמן!!

אווי בייייאוס ,../images/Emo10.gif הטלנובלה לא שווה

בלי לירז !! יחליפו אותה מששהו ..?

RTur

New member
לא מחליפים.. מיטל פשוט תמות..

והיא לא תהיה קיימת יותר.. יהיו שחקנים חדשים אבל לא מדובר בהחלפה!

RTur

New member
יופי.. טוב מאוד שלירז לא ממשיכה..

לא צריך חחח
בקשר לשאר.. ממש חבל שלירון, שרי, מירב, ורד ויוסף לא ממשיכים.. באמת הולכת להיות עונה גרועה.. ודרור נובלמן לא היה שחקן גם ככה חחח

HILA46

New member
יהיה להםם כלכך נפילהה

כלכךך אבלל..כבר רואים שזה יהיה מסריחח

לולי 180

New member
מממ..אין לי מושג למה כולם אומרים

שזאת תהיה נפילה וכו' .. עוד לא ראיתם , יכול להיות שיפתיעו אותכם . יש עוד שקנים טובים בארץ אתם יודעים..חחח זה פשוט תלוי בעלילה של העונה הזאת , ואם היא תהיה טובה אז אין סיבה שהסדרה תהיה גרועה ..

RTur

New member
אבל יודעים כבר על שתי שחקניות חדשות

והן לא מי יודע מה.. נו באמת, יעל דואני ורותם סלע?

יול 17

New member
הא הנה מצאתי..

איזה מאגניב :) לפחות מישהי שאני אוהבת , מצד שניי ממשש חבל שלירז לא תהיה. הציפייה הורגת לדעת מה יקרה שם ..

Tinkit16

New member
אבל למההההההההההההה

למה למה למה לפסול עונה ולהחליט שהיא מגעילה עוד לפני שראיתם ולו פרק 1?! באמת שזה כבר מעצבן
[מאידך...מבואסת מזה שלא נראה את לירז, אבל אם זה בשביל לעבוד על דיסק אני מסכימה
]

RTur

New member
לא פסלתי..

רק ציינתי שזאת תהיה אבדה גדולה להיפטר בעונה השנייה מאשלי, טובה, מילי, דריה וג'לל.. (ממיטל אני דווקא מעדיף להיפטר כי אז סער ומיטל לא יהיו ביחד וזה מה שאני רוצה חח
) ולכן אני חושב שהעונה תהיה פחות טובה.. חוץ מזה שגם ככה כנראה אני לא אראה את העונה הזאת כי אני אהיה בצבא..

inbals93

New member
../images/Emo12.gif

א. למה אתה רוצה שסער ומיטל לא יהיו ביחד?!?
ב. למה להיות אגואיסט, למה?!?...אנחנו לא ניהיה בצבא..

למעלה