SSAAMMEEYY
New member
מי כחול?!? 
היי כולם. אני איתי, ביסקסואל. (כמו שאתם כבר מכירים אותי...) בזמן האחרון החלטתי לכתוב בעיקר בפורום הזה ולעזור לאנשים כמה שיותר. לפני קצת פחות משנה רן הציע לי לנהל את הפורום. אבל רק לפני כמה חודשים התפנה לי זמן להיות כאן מנהל ואחרי כל המאמצים להכחיל תצמי, אני פה.
אז רציתי לספר לכם משו על עצמי. כמה דברים אישיים על עצמי. כדי שתכירו אותי קצת יותר. תמיד ידעתי שאני נמשך לנשים. בגיל 13 גיליתי שאני נמשך גם לגברים. לא ידעתי מה בדיוק קורה איתי, ומה זה אומר לגביי... וכשהבנתי שאני לא מסוגל לקבל את זה, החלטתי לשכוח מזה עד שאני יהיה מספיק בוגר כדי להבין מה זה אומר לגביי ולקבל את עצמי ובגיל 18 החלטתי שזה הזמן להתחיל להתמודד עם זה. ואתם יודעים מה גרם לי לחכות 5 שנים? האי וודאות. הבלבול. שמעתי את אותן השמועות שאתם בטח מכירים, "מי שמגלה שהוא נמשך לבנים הופך בסוף להומו" "גם אם הוא חשב שהוא נמשך פעם לנשים" אתם בטח מכירים את שאר השמועות "אין דבר כזה ביסקסואלים" "ביסקסואל הוא הומו בהכחשה" והאמנתי לזה. הייתי בטוח שכשאני יקבל את עצמי אני יפסיק להימשך לנשים. חיכיתי 5 שנים כדי להשלים עם זה. ואחרי הכל לא הפסקתי. הכרתי גברים שמשכים אותי, השלמתי לגמרי עם המשיכה שלי לבנים, ועדיין, אני נמשך לנשים. כל הזמן הזה עטפה אותי התחושה של הבלבול וחוסר הוודאות בקשר לזהות המינית. ו"התקופות" של המשיכה רק לגברים/נשים רק תרמה לחוסר וודאות. אחרי כמה התנסויות הבנתי שאני נמשך לבנים ולבנות באותה המידה! קצת אחרי שהשלמתי עם עצמי ועדיין חיפשתי את עצמי, מצאתי את הפורום הזה. שמחתי לראות שיש פה עוד אנשים כמוני שנמשכים גם לבנים וגם לבנות. אז הייה לי קצת קשה לקבל את עצמי, ובכלל, עברתי דרך ארוכה כדי לגלולגלות מה אני. ואתם יודעים מה? אני גאה. אני גאה להיות ביסקסואל. אני גאה להינות מכל העולמות. ואני מקווה שגם אתם! כי אחרי הכל, כל אחד הייה חולם להיות במקומנו. אז עכשיו אני ינהל את הפורום יחד עם רן ואני יעשה הכל כדי לעזור לכל מי שמגיע לפה ולהילחם בביפוביה. מעכשיו, הפורום הזה הולך לחזור לחיים. ויהיה לנו בית פה בתפוז. מקום לביסקסואלים, לסטרייטים, להומואים, ללסביות, , ולאנשים שמחפשים תצמם 
היי כולם. אני איתי, ביסקסואל. (כמו שאתם כבר מכירים אותי...) בזמן האחרון החלטתי לכתוב בעיקר בפורום הזה ולעזור לאנשים כמה שיותר. לפני קצת פחות משנה רן הציע לי לנהל את הפורום. אבל רק לפני כמה חודשים התפנה לי זמן להיות כאן מנהל ואחרי כל המאמצים להכחיל תצמי, אני פה.