מי כאן.. מי כאן בפורום מה"ותיקים" של הפורום? אני רוצה לראות כמה נשארו ממי שפעם ידעו איךהיה הפורום...
V vejita New member 1/10/04 #1 מי כאן.. מי כאן בפורום מה"ותיקים" של הפורום? אני רוצה לראות כמה נשארו ממי שפעם ידעו איךהיה הפורום...
V vegeta2 New member 2/10/04 #5 אני ותיק אבל במה זה עוזר? אני יכול לספר שפעם הפורום היה הרבה יותר טוב, הרבה יותר פעיל, הרבה יותר חבר'ה והרבה פחות נובים
אני ותיק אבל במה זה עוזר? אני יכול לספר שפעם הפורום היה הרבה יותר טוב, הרבה יותר פעיל, הרבה יותר חבר'ה והרבה פחות נובים
V vegeta2 New member 2/10/04 #9 ותיק? נגיד אתה ותיק מהאחרים פה, אתה בערך פה חצי שנה אם אני לא טועה? אני בערך שנה וחצי שנתיים.... לא זוכר, אבל זה לא חשוב במיוחד
ותיק? נגיד אתה ותיק מהאחרים פה, אתה בערך פה חצי שנה אם אני לא טועה? אני בערך שנה וחצי שנתיים.... לא זוכר, אבל זה לא חשוב במיוחד
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 2/10/04 #8 ותיקים, המ... ...Vegeta2, brolly, sakura-chan אני, ויש כאן עוד כמה שלפעמים באים כמו חן
B Brolly New member 2/10/04 #10 סאקורה צ'אן לא כל כך ותיקה כמונו אני פה מההתחלה... אפשר לומר שיש רק קומץ של קשישים בפורום חחחח
V vejita New member 3/10/04 #13 אני פעם הייתי רשום בתור"king kold" אולי משהו זוכר אותי.. לא הייתי רושם הרבה...
S ssj38 New member 3/10/04 #14 אני לאזוכר אותך בניק הזה אבל אני זוכר אותך בניק "tom the king" ואת ההמשך אני לא זוכר
V vegeta2 New member 4/10/04 #17 מה ההיסטריה? XD אני חושב אבל אני ממש לא בטוח שיש פה עוד קצת ותיקים... אבל הם באים לבקר לעיתים רחוקות כי הפורום הפך פג...
מה ההיסטריה? XD אני חושב אבל אני ממש לא בטוח שיש פה עוד קצת ותיקים... אבל הם באים לבקר לעיתים רחוקות כי הפורום הפך פג...