מי כאן??????????????????

מי כאן??????????????????

שוב משאירים אותי פה לבד? יאללה תתעוררו וקדימה צאו... משעמם פה לבד

חחחחחחחחח עכשיו אני יכולה לחייך

טוב שבאת ...פחדתי להיות פה לבד... שמעתי יש זאבים....אמאלההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה המצפ?..געגעתי.... ועכשיו בדיוק חזרתי מסידורים....אוףףףףףףףף שונאת לצאת לסידורים האלה ועוד לקחת את הילדים איתי שיגעו אותי....

כן....מחר....אוףףףףףףףףףףףףףף

הרי בגן שובתים רק בגלל שהבטחתי לבני שנחגוג לו את היום הולדת בגן אז נאלצתי להתנדב להיות בגן מ-7.30.....עד 1.20 במקום העוזרת....נראה לי מחר אני מתחרפנת קיבלתי מהגננת רשימה מה להביא ליום ההולדת הלכתי קניתי....נישאר לי רק לאפות עוגה...וזהו. היום הולדת הזאת אנחנו כל יום חוגגים לו כבר שבוע... עוד מעט כבר מגיעים לבר מצווה והוא כולה בן ...6 חחחחחחחחחחחח

אני מקווה בשבילך שמחר

יהיה נפלא באמת הבן שלך יהיה מבסוט פעמיים גם אמא שלו עוזרת גננת וגם יש לו יום הולדת מזל טוב לנסיך הקטן

|בלו חןןןןן מזל טוב לבן שלך ../images/Emo65.gif

המון המון ברכות לבן של חן המקורית ליום הולדתו עד מאה ועשרים. מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

ברוכה הבאה מדליקה......./images/Emo24.gif

געגעתי נשמה....אני כבר מחכה למסיבה הבאה מתה לראות אותכם אני כל כך הצטערתי שלא יכולתי להגיע לג´ונגל אוףףףףףף אבל לא הייתה ברירה. מה שלומכם??????

חןןןןןןןן ../images/Emo25.gif

שלומי מצויין, ושלומו של ג´רי על הפנים - חחחחח סתם סתם, הכל טוב נשמה, ד"ש לחיים, מקווה לראותכם בקרוב. אגב, ציפיתי לבואכם ביום חמישי, לג´ונגל!! לא נורא..... יהיו עוד ימים ניפלאים.... מדליקה
"אם כשלה הדרך לפסגה תשמח בכל הטוב שיש בך"

מדליקה.........

ג´רי מוסר לך את כל הנשיקות ממני??? או שהוא משאיר אותם לעצמו?
שמחה לשמוע שאתם בסדר

חתולון*

New member
מזל טוב לבן ה-6 של חן המקורית

מאחל הלילה הזה איחולים לבביים ולא הוזה מאחל לכם אושר והצלחה וגם מוסיף תמיד ברכה לבן ה-6 שיחגוג מחר בגן ועושה לאמא קצת באלאגן אם היית בגן של אשתי היית נוסעת למסיבה איתי שכחנו לשלם את רשיון הנהיגה (של דניז אשתי, הרשיון הוא לפי יום ההולדת כדי "שלא ישכחו") ומחר יכולת להצטרף לחגיגה אבל, כיוון שאצלך הכל מוכן ונשאר לומר לך תודה אל תשכחי, ללכת עכשיו ולאפות לבן החמוד, עוגה מזל טוב והצלחה חתולון

../images/Emo51.gifחתולוןןןןןןן../images/Emo24.gif

בן ה-6 שמו דניאל כך קוראים לו בישראל ועכשיו הוא נרדם תודה לאל תודה על הברכות וטרם הספקתי עוגה לאפות אז אשאר פה טיפה ואחר כך אגש לעשות שטיפה ואחר כך גם לאפות עוגה אוףףף המלאכה מרובה

למעלה