מי כאן שומע pantera?
D Distorted... New member 4/9/01 #2 אני... ואני מאמין שרוב אנשים כאן מודעים מקרוב לעצם קיומה של הלהקה...
E epitaph New member 4/9/01 #3 נראה לי שלרוב האנשים כאן יצא להכיר אותם לי יש רק דיסקים אחד שלהם ועוד כמה שירים במחשב...להקת טראש חביבה ביותר.
נראה לי שלרוב האנשים כאן יצא להכיר אותם לי יש רק דיסקים אחד שלהם ועוד כמה שירים במחשב...להקת טראש חביבה ביותר.
K kurt_is_the_king New member 4/9/01 #4 יש לי שלושה דיסקים שלהם.... פעם הייתי שומע אותם המון היום פחות ובעיקר את קאובויס פרום אל
P ^pAin^ New member 6/9/01 #5 להקה מצוינת יש לי 4 דיסקים שלהם ויש לי כמה שאלות עליהם כמה זמן הם קיימים? והאם אחד מהסולנים שלהם מת מסטאג´ דייב???
להקה מצוינת יש לי 4 דיסקים שלהם ויש לי כמה שאלות עליהם כמה זמן הם קיימים? והאם אחד מהסולנים שלהם מת מסטאג´ דייב???
E ed547 New member 6/9/01 #6 אחד מהסולנים?? אני חשבתי שפיליפ הוא היחיד.. הם דיי ותיקים אבל תמיד דאגו להישאר "אופנתיים" לאורך השנים שבהם הם ניגנו החל מגלאם ועד להאבי וטראש.
אחד מהסולנים?? אני חשבתי שפיליפ הוא היחיד.. הם דיי ותיקים אבל תמיד דאגו להישאר "אופנתיים" לאורך השנים שבהם הם ניגנו החל מגלאם ועד להאבי וטראש.
M .Metal_F New member 6/9/01 #7 הרבה... טיפה´לה נמאסו עליי...אבל בכל מקרה את suicide note אני יכולה לשמוע בריפיט 24/7.