מי כאן רואה משחקים בGAMEPASS ?

Quantum2

New member
מי כאן רואה משחקים בGAMEPASS ?

אפשר לשמוע קצת על האופן שבו אתם רואים,ב איזה חיבור אינטרנט אתם משתמשים, עם מסך מחשב או הטלוויזיה.. קצת פרטים.. כי אני מעוניין לעבור להשתמש ורציתי לדעת איך זה יעבוד אצלי..

laufgas

New member
לי יש Gamepass HD

אני עשיתי מנוי לחבילת ה-All Access Season Pass. זאת החבילה הכי יקרה שם ($239.99) והיא נותנת: -צפייה בכל המשחקים של כל המחזורים. -אפשר לגשת לכל משחק מהשבועות הקודמים ולצפות בו בשידור חוזר (הם מורידים גם את הפרסומות אז זה מאוד פרקטי). -יומיים לפני כל מחזור (אם אני לא טועה יש את התוכניות NFL Playbook שהן בעצם "בקרוב" למחזור הקרוב. -יום לאחר סיום המחזור יש את ה Gameday, שזאת התוכנית שמסכמת את כל המחזור שהיה (מלבד המאנדיי נייט). -יש צ'ט שאפשר לדבר עם אנשים מכל העולם בזמן שצופים במשחקים וזה די נחמד מדי פעם לקשקש משהו בצ'ט. עכשיו קצת פרטים טכניים: -קודם כל, יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה בייט, והשידור נראה מצויין אבל כמובן שלא HD (אני מניח שהתושבים באירופה שלהם יש תשתיות פי 20 יותר טובות משלנו מקבלות את השידור באמת ב HD), אבל למרות זאת, כשאני יושב על המיטה וצופה בטלויזיה ובמחשב מרחוק, השידור נראה מצויין. בכל מקרה השידור נראה טוב לדעתי מכל זוית שתבחר. -98% מהפעמים השידורים עוברים בצורה חלקה. קרו לי כמה פעמים שהיו ממש טיפה תקיעות, אבל בדרך כלל זה מסתדר. באמת שבקושי נתקלתי בבעיות. -האיכות של הסאונד גם כן מצויינת. -משהו לא פחות חשוב משאר הדברים - יש דיליי של איזה 2 דקות בשידורים באינטרנט. זה לא נוראי, אבל סתם כדי שלא תהרוס לעצמך את חווית הצפייה, רצוי שתדע להיזהר מספויילרים. נראה לי שזה הכל. אם יש לך עוד שאלות אז בכיף. אגב, סתם משהו שאני חייב לציין לזכות כל המערכת שמאחורי ה-Gamepass שיכול מאוד לעזור לך - אני לא החלטתי לשלם 240 דולר בלי לדעת איך כל העסק הזה עובד. בהתחלה, עשיתי מנוי ב-25 דולר לשבוע אחד כדי לבדוק איך כל העסק הזה עובד והתלהבתי. לאחר מכן כשהחלטתי שאני רוצה לעשות מנוי לכל העונה, רציתי לשדרג את המנוי השבועי שלי למנוי השלם (של ה 240 דולר) ולשלם את ההפרש כי לא רציתי לשלם 25 דולר ועוד 240 דולר. בכל מקרה, שלחתי למערכת התמיכה שלהם אימייל והסברתי להם שכל מה שאני רוצה זה רק לשדרג ולא לשלם 240 דולר נוספים. הם שלחו לי מייל עכבור 24 שעות וכתבו לי משהו כזה:"תעשה את המנוי של ה-240 דולר ואנחנו נחזיר לך את הכסף לאחר מכן". עשיתי את המנוי, והם באמת החזירו לי כל דולר ששילמתי דרך הכרטיס אשראי - אז באמת הודיתי להם ואני מרוצה מאוד.

laufgas

New member
עוד משהו קטן ששכחתי

כנס לעמוד של ה-Gamepass ויש שם סרטון הדגמה שנותן לך לדעת איך זה יעבוד אצלך מבחינת החיבור אינטרנט שלך. בהתחלה חשבתי שזה לא משדר את סרטון ההדגמה ב Streaming, אבל כשנייתי אצל חבר עם אינטרנט של 750K זה בכלל לא עבד אצלו, אז סתם שתדע שהסרטון הדגמה זה לא שקר, ואם זה עובד לך טוב, סביר להניח שזה מה שיקרה בפועל.

Quantum2

New member
תודה פלוס

ראיתי את הסרטון. יש לי 1.5 וזה רץ חלק. אפשר לעבור בין משחק למשחק בקלות ובזריזות? אמרת שאתה רואה עם הטלויזיה והמחשב- מה הכוונה? חיברת את השידור HD לטלוויזיה וראית איך רואים, או שאתה רואה את ה-HD רק דרך המחשב? (אני שוקל לקנות TV..)

laufgas

New member
תשובות

-אפשר לעבור בין המשחקים ממש בקלות ובזריזות. פשוט לוחצים על המשחק שאתה רוצה לראות, ואחרי 4-5 שניות אתה בפנים
-התכוונתי שאני צופה במשחק אחד בטלויזיה ובמשחק אחד במחשב. -ניסיתי גם לחבר את המחשב לטלויזיה שלי בחדר ורואים מעולה, זאת גם אופציה (פשוט הכבל של המחשב שלי קצר מדי אז אני לא עושה את זה). אם אתה סגור על זה הרמטית, אז לך על זה. אם אתה צריך לבדוק ת'עניין, אני מציע שתעשה מנוי לשבוע ותבדוק בעצמך. מקווה שהכל מובן

Quantum2

New member
שילמת מחיר מלא? כי התחלת אחרי כמה שבועות

השאלה אם אני עושה עכשיו מנוי, אם אני משלם מחיר מלא

laufgas

New member
אני עשיתי את המנוי בשבוע 2

שילמתי מחיר מלא. תראה, ברור שאם אתה תעשה מנוי אז אתה תהיה "יותר מופסד" כי עברו כמה שבועות, אבל כרגע זה הדיל הכי טוב שאתה יכול להשיג. אם תעשה מנוי כל שבוע ב 26 דולר עד לסוף העונה זה יצא ל יותר יקר בנקודת הזמן הנוכחית. מעבר לזה, אל תשכח שכשאתה תעשה מנוי אתה תקבל גישה לכל המשחקים שהיו גם עד שבוע 6. אז נכון שפספסת שידורים ישירים עד שבוע 6, אבל תוכל לצפות בכל אלה שלא ראית בשידור חוזר. השיקול הוא שלך בלבד, אני רק נתתי לך נקודות לחשוב עליהן.

RoyBehar

New member
גם אני מנוי

האמת שראיתי רק עכשיו את השאלה שלך, אבל בתכלס, כל מה שאמר לך LAUFGAS תופס גם לגביי. אני לא סגור לגבי החיבור שלי לאינטרנט כי זה דרך הרשת של הקיבוץ, אבל הוא די מהיר. גם אני בדקתי את הסרטון דמו אצלי ואז במחשב בעבודה ושם הוא לא עבד. וגם אני בדקתי קודם שבוע אחד לפני שעשיתי את המנוי לכל השנה ואני מרוצה בטירוף. באמת יש דיליי של 1-2 דקות בשידור לפעמים, אז אם רואים משחק ממש מותח במחשב ובטלויזיה עוד רץ METV ברקע, עדיף לא להסתכל על התוצאות מהמשחקים האחרים. אני אפילו את המאנדיי וסאנדיי נייט שמשודרים בארץ, התחלתי לראות דרך הגיים פאס, האיכות יותר טובה, והפרסומות זה לא לופ של פרסומות לקריקט וראגבי או "on this day"... בקיצור - אני ממליץ בחום

למעלה