מי כאן צמחוני?

seafox

New member
במממ...גם אני בעיקרון. אבל לא הכי

הכי בדיוק. משתדל לאכול בשר אולי פעם בשבועיים שבוע וחצי... ושוב כפי שנשאלה השאלה כבר,למה?

"בעקרון"..אוקייי...מה זה מביע?

ושאלתי סתם כי רציתי לדעת...כל הנושא הזה סביב ההומאניות שהתרכז גם בשישים..לא ´משנה. יומ טוב טלטול

גלי®

New member
בטח שזה משנה ... למען האמת , זה

אחלה רעיון לסקר הבא שלנו .... אהה... כן... והפרוש של ה"בעקרון" שלי : אני לא אוכלת דברים שהיו להם 4 רגליים (פרה , חזיר , כבש וכו...) ...

seafox

New member
זה אומר שאני אוכל פעם בשבועיים או

שבוע וחצי בשר בשביל הויטמינים הדרושים.

kibutzit

New member
אני צימחונית מסיבות אידיאולוגיות

האמת שהתחלתי לפני חודש בערך ועד עכשיו אני מאוד מסתדרת פשוט הגעתי למסקנה שזה לא בסדר לגדל עופות בכלובי ענק ואז לשחוט אותם אחד אחד לנקות אותם מנוצות ולעטוף אותם בניילון כדי שאנחנו נוכל לבחור מהפריזר בסופרמרקט איזה עוף אנחנו רוצים היום. זה נוראי לדעתי לדוג דגים ולהכניס אותם לפחיות כדי שנוכל לאכול אותם. לגדל פרות ולעשות אותם על האש זה לא שחסר לנו דברים לאכול שלא באו על חשבונם של חיות מסכנות. אנחנו אורחים בעולם הזה אז למה אנחנו הורסים דברים שלא שלנו? ויטמינים אפשר לקבל מהכל , תמיד אפשר אחרת.

n u l i t

New member
אוי, נו באמת......

וכשאריה טורף זברה...(!!) זה לגיטימי בעיניך? או שגם את האריה יש לחנך לדיאטה בריאה של ירקות ופירות?!?! אנחנו ט-ו-ר-פ-י-ם! זה המצב. אז נכון שהאריה לא מגדל את הזברה בתוך כלוב ועוטף אותה בניילון לפני שזאת הופכת לתפריט ביומו... אך זוהי התנהלות הטבע! אתה אוכל אותי, אלא אם הספקתי לאכול אותך לפני.. הצדק עימך כאשר את מדברת על ברוטליות ואכזריות שמגלים כלפי כבשים חסרות ישע. עם זאת, אקט אכילת הבשר בימנו הוא לגיטימי בדיוק כמו לפני מיליוני שנים.(כשלא היה טופו !) תיראי, גם לי כואב כשאני חושבת מה עבר על החיה המיסכנה הזאת. אך זה לא מונע ממנו ללעוס אותה. ואני לא מרגישה ריגשות אשם בכך שאני "מקדמת בעקיפין" התנהגות לא הומניסטית כלפי פרות... השורה התחתונה היא, שאנחנו ל-א באותו מעמד אנחנו לא שווים. כן, זוהי שרשרת המזון. אני למעלה, והיא, הפרה הנחמה....אי שם בתחתית.

kibutzit

New member
זה אולי נכון אבל

אני לא מוכנה לקחת חלק בזה אני לא מצפה שהעולם ישתנה או שיפסיקו לאכול חיות פשוט בשר הוא לא כזה חלק גדול מהחיים שלי ובגלל זה אני פשוט מעדיפה לוותר עליו

yakul

New member
יתרה מכך...

מניעה מאוכלי הבשר לאכול בשר, יכולה לפגוע באיזון האקולוגי. שתוצאותיו לרוב, חוסר איזון בכל שאר שרשרת המזון שבסופו של דבר מביא לרעב ומגפות. אוכלי הבשר בטבע, בד"כ אוכלים את החלשים, הזקנים, החולים והפגרים. יש לזה חשיבות מיוחדת בשמירת האיזון של שרשרת המזון.

שום פגיעה באיזון אקולוגי

לא תיגרם,מכיוון שהחיות מגודלות במיוחד לצורך השחיטה שלהן,והן לא גדלות,כמו בעבר,בכרי דשא וטבע,צדות לבד את מזונן. ואגב-האדם אינו חיה טורפת,אלא בשעות מצוקה. טלטול

extazy bomb

New member
אני פשוט.........

צמחונית בגלל שזה מגעיל אותי לאכול בשר..שום אידאלוגיוות ובלי שום עקרון..זה פשוט מגעיל... _____________________________________ freedom to rock, freedom to talk,but nothin´s free

למעלה