מי כאן החנונים?!

אוןקי אז בקשר לאבי באמת רציתי להגיד

שהוא אמר שמישהי כתבה עליו בפורום אחד "אבי קורניק בילטי ניסבל" אז תקשיבי לי אבי הוא בנאדם מוכשר,חתיך ומצחיק ועוד רבות התכונות הטובות שלו בקיצור את המרירויות שלך תוציאי על מישהו שמהם הם נבעו ולא עליו!!!!!!!!.....תודה והראיון של דני לשמן ממש הצחיק אותי חוץ מהעובדה שהוא רוצה ליבנות מכונה שתשתיק את אבי חחח אבל הוא בנאדם ממש מצחיק. -אבי'לה המדהיםםםם-

orel4400

New member
חחח אני רואה גם את קראת את הכתבה

חחח דני לשמן מצחיק בטירוף אני ממש אוהבת את חוש ההומור שלו חחח

orel4400

New member
חחח גם אני!

ובמיוחד צחקתי על זה שמיכאל עבד בתור מוכר תמונה ב-5 ש"ח של תום אבני... את יודעת שהיה איזשהו סיכוי מישהי שמעריצה אותו קנתה ממנו תמונות בלי לדעת שבעוד שנה היא תיהיה מתה לגעת במשהו שהוא נגע... חחחח

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifחחחח כןן..

הייתי באלאדין.. אולי ראיתי אותו ולא שמתי לב..? הלוואי..

o r t a l13

New member
נכוןן.. גמאני

איך הוא התחיל עם ליטל הזאתי.. ["אולי תבקש כבר את הטלפון וזהו.."] וגם מה הטראומה הכי גדולה שלך? "הרוגעלך שקיבלנו בבוקר על הסט של השמיניה"

אוןקי אז בקשר לאבי באמת רציתי להגיד

שהוא אמר שמישהי כתבה עליו בפורום אחד "אבי קורניק בילטי ניסבל" אז תקשיבי לי אבי הוא בנאדם מוכשר,חתיך ומצחיק ועוד רבות התכונות הטובות שלו בקיצור את המרירויות שלך תוציאי על מישהו שמהם הם נבעו ולא עליו!!!!!!!!.....תודה והראיון של דני לשמן ממש הצחיק אותי חוץ מהעובדה שהוא רוצה ליבנות מכונה שתשתיק את אבי חחח אבל הוא בנאדם ממש מצחיק. -אבי'לה המדהיםםםם-

DoRiNuS sMiNiA

New member
בדיוק היום קניתי...../images/Emo6.gif

אני לא קוראת את זה... אני לא רוצה להעליב אותך או משהו כזה כי פשוט לא בא לי להרוס את המתח...

o r t a l13

New member
נכון!!.. ../images/Emo19.gif

קרע אותי הקטע שאבי הרג חתול

roin10

New member
נצ"לש

הצביעו לתמונה!http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contestMedia.asp?c=16&m=122097

למעלה