מי כאן החנונים?!

orel4400

New member
מי כאן החנונים?!

אממ טוב לא סתם פתחתי שירשור אלא רציתי קצת לעדכן את אלו שלא קנו היום את ראש 1! דני לשמן: הכי אוהב את האף שלו. המודל לחיקוי שלו זה משה רבנו. הדבר שגרם לו אושר שמעריצה רשמה עליו בפורום כלשהו - דני לשמן - רררררר טיפוס של קיץ ואוהב גלידה בטעם פיסטוק! הפדיחה שהייתה לו על הסט זה שהוא אמר לאביטל עוז שהיא שיחקה מעולה ב"אחד העם 1" ואז הוא הבין שהיא לא שיחקה שם! ידידיה ויטל: לא יוצא מהבית בלי איפוד יומן ופלאפון חיה אהובה"שירה וילנסקי". סרטים גורמים לו לבכות . הכי אוהב את העיינים שלו והמוטו שלו הוא לתת לא פחות מ-100% אבי קורניק- הדבר הכי מטורף שקרה לו... הוא עבד במקדונלדס ונפלה לו העדשה לציפס של מישהו והעדשה נמסה והוא לא אמר מילה לאף אחד! הוא היה משנה את האף שלו כי הוא חושב שהוא מוזר טראומה הכי קשה שלו שהוא הרג חתול כי הוא שכח לעשות לו חור בתוך הקופסא! הוא לא יוצא מהבית בלי מים.!! ואחרון חביב... והכי מועדף שלי..!!! מיכאל אלוני- הדבר הכי מטורף שעשה .. בנג'י מגובה 70 מטר. הוא לא אוהב להתחיל עם בחורות כי הוא לא יודע איך! העבודה הכי מוזר שלו הייתה..!!! "מכרתי מוצרי פרסום במחזמר אדאדין שנה שעבר וצעקתי.. תום אבני ב5 שקל!" (אז אולי יצא למישהו לפגוש אותו אבל הוא לא ידע שהוא מיכאל אלוני שישחק בשמיניה חח) הדבר הכי טוב שהוא אוהב לשמוע ממעריצים זה לא הוא חתיך אלא שהמשחק שלו טוב. הכי אוהב לאכול חומוס עם כל דבר! מספר מזל 4 (כמוני[צירוף מקרים]) והכי מעצבן ראיונות... הוא שונא לדבר על עצמו!

shminia com

New member
במפגש המעריצים בת"א

מישהו שאל אתה באמת אוהב לאכול חומוס עם כל דבר? אז הוא אמר תזרוק לי מה שאתה רוצה אני אוכל . אז מישהו צעק סושי! אז הוא כזה לא ידע מה להגיד ואז קרן אומרת לו: "אני חושבת שמצאתי את נמו"

ofirush17

New member
נצל"ש היה פיגוע!! ../images/Emo10.gif

בתחנה המרכזית הישנה בדרום ת"א. בנתיים יש בערך 10 נפגעים ומצאו גופה אחת כניראה של המחבל.

Super Chuly

New member
נצל"ש- פיגוע בת"א

פיצוץ ארע בדקות האחרונות בנווה שאנן בדרום ת"א, אני מקווה שכולם פה בסדר.
תפילה לחיזוק הפצועים! בחלמה מהירה! ליהי :(

שכטרון

New member
גם לי יש כזאת...../images/Emo59.gif

חמודה. בת שנה עוד מעט... קנו לי ליומולדת

למעלה