"מי כאן החנונים?"

Shaaachar

New member
"מי כאן החנונים?"../images/Emo121.gif

הגברברים מ"השמיניה" על השער של "ראש1"
"הם בעד מסיבות טובות, חולמים על דייט עם ביונסה, ואחד מהם אפילו פגש כריש. הבנים של "השמיניה" הם דווקא הכי קולים שיש." סליחה אם כבר פירסמו על זה פה, באמת שניסיתי לחפש אבל לא מצאתי
סרקתי לכם את העיתון
הבה נתחילה בתמונות
(הקטנתי אותן קצת...הן היו ענקיות ולא עלו לי כשבאתי ללחוץ "שלח"...אז סליחה על הגודל) שאחר

KiShKooSh

New member
סוף סוף! דני ומיכאל עם זקן!

לטעמי אפילו יותר הולם אותם!

Shaaachar

New member
דני לשמן...סליחה מראש../images/Emo121.gif

אין לי מושג למה הוא סרק אותו ככה

Shaaachar

New member
ידידיה ויטל../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif

גם אותו...אבל קצת פחות גרוע

Shaaachar

New member
אחרון...מיכאל אלוני../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif

מקווה שעזרתי למי שלא היה את העיתון

KiShKooSh

New member
והתגובה האחרונה../images/Emo3.gif

"לקום לפני השעון המעורר ולגלות שיש עוד שעה לישון"- וולקאם טו דה קלאב:-S.. ואז אחרי זה אתה קם בדקה.. כישרון-"את הכישרון של דורי, שיהיו לי מלא גאג'אטים,לבוא הבייתב, למחור כפיים ולהגיד "חושך" "אור"- יש לחברה שלי כזה, מחיא כף- חושך 2 מחיאות- אור, דבר גאוני
גורם לך לבכות- "Tear Stick"
... מיכאל ועצה קטנה- "אתה עושה לי טוב" ממעריצה, זה לא בטוח מה שאתה חושב..(או שכן?!)

chen010189

New member
את לא קראת נכון על המעריצות

הוא אמר: בכל פעם שמעריצות לא אומרות לי "אתה יפה" אלא "אתה משחק ממש טוב" זה כבר עושה לי טוב. והאמת אחד המשפטים החכמים שלו... אהבתי

KiShKooSh

New member
אני יודעת, כן קראתי נכון..

סתם כתבתי דברים שהצחיקו אותי, לא יותר, גם אני חושבת שבראיונות האלו התגלה הרבה יותר עליהם ודברים מעניינים, פשוט גם ניסיתי לצחוק קצת, סתם בגלל שיגעון יומי(מסתבר שאודישנים עושים לי מצב רוח טוב, ואחרי זה חזרתי אנרגטית במיוחד, כבר אמרתי לליהי "לא צריך סרט, פשוט תזמינו אותי לעוד אודישנים, היה ממש כיף" אז כן הייתי קצת באנרגיות הזוית ומצחיקות, אבל זה קורה לי מידי פעם ופעם
)

Just Ros

New member
יש לי את זה

הוא כזה חמוד התמונה הזאת....
רק חבל שהוא בטעות רצח חתול.. אני וחברה שלי מזה ריחמנו עליו [אבי] חח וגם על החתול.. לפחות החתול נהנה.. קיבל סופגניה!

ShirUsh22

New member
יזה חמודדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

אבל מה זה הסוודר הזה?
חחחחח הוא הרג חתול

KiShKooSh

New member
"בגלל שאני מתראיין לראש אחד,העיניים

חתולים עושים פחות רעש
? לא שמעת את הקט פייטס מתחת לבניין שלי, וזה לא כולל את הפאקצות
... "הייתי רוצה לבקר בלונדון, ניו יורק.."- אז אם אתה בלונדון קפוץ לבקר, בתקווה שעד שתגיע לשם כבר אמצא את משפחתו של אבא שלי. אם מי היית רוצה לאכול ארוחת ערב?"עם ביונסה, ואז להזמין אותה לקפה"- ומה אז? תזמין אותה לשמוע תקליטים
?

למעלה