מי כאן אוהב כדורגל??

avitano

New member
ששש יש דברים שעדיף לא לספר

כדורגל? יש אנשים שנחסמו על פחות מזה :]

חחחח...

אם חיבה לאירוויזיון יכולה להיות סיבה לבושה בפני סטרייטים אז חיבה לספורט היא סיבה לבושה בפני הומואים

גנימדס

New member
אבא שלי

מאד אהב את זה וגם כדורסל , ואני מעולם לא התחברתי, אני חושב שזה היה מקור לאכזבה בשבילו. הוא היה צופה במשחקים , צועק על הטלוזיה, מתלהב....ואני לא הבנתי ממה בדיוק.
לשחק לא אהבתי מעולם. ביסודי לא הבנתי מתי כולם הספיקו ללמוד לשחק כדורגל.
בכלל, כל הילדות שלי הכרתי בנים שאהבו כדורגל או כדורסל, ואני הייתי היחיד שלא- שבתוכי הנחתי שזה בגלל שאני הומו. ושנאתי את התכונה הזו בי.

בגיל 14 ממש ניסיתי להתענין בכדורסל, ראיתי בימי חמישי את משחקיה של מכבי ת"א, והדבר היחיד שעניין אותי היה הזרועות השריריות של השחקנים. ובדרך כלל נרדמתי עד למחצית השניה (יש מחציות? אני כבר לא זוכר אם זה בכדורסל או כדורגל)

וכשהגעתי לראשונה לצבא לראשונה שמעתי זכר סטרייט אומר בפירוש "ספורט לא מעניין אותי" הוא אמר את זה בכזה בטחון, ובכזו השלמה ואני התרגשתי.

מחציות יש בכדורגל...

משחק הכדורסל היום מחולק ל-4 רבעים.

משום מה יש מעין סטיגמה שהומואים לא אוהבים ספורט בכלל וכדורגל בפרט.
לפי השרור הזה - זה לא ממש מאמת את הרושם הנ"ל. האומנם?

האמת שגם אני בילדותי מאוד סלדתי מכדורגל בעיקר כי ראיתי בו משחק גברי ואלים כזה.
אהבתי לשחק קלאס עם הבנות, "גומי", חבל ועוד משחקי בנות.

רק בכיתה ח' לראשונה בחיי הבנים שיתפו במשחק כדורגל שבו ספגתי שערים רבים גם האשמות לא מעטות.
לימים כאמור לעיל הייתי מדריך ספורט מאמן כדורגל (מנכ"ל הפועל באר-שבע כיום שהיה גם השוער של הקבוצות שנים רבות היה חניך שלי והתחיל לשחק בין הקורות בקבוצה שאותה אני אימנתי ויש עוד כמה כשרונות שלא אגלה מי הם שמא אחשוף את עצמי)

לא ידידי - אסי רחמים התחיל אצלי בגיל 12

והיה שלב שרצה לפרוש ולעזוב את הכדורגל בכלל בגלל ההאשמות של שחקני הקבוצה שהוא גורם להפסדים הרבים, התעקשתי איתו, כי ראיתי את הכשרון שיש בו, ותוך שנתיים קבוצת הנוער של הפועל ב"ש לקחה אותו, הפך להיות לשוער ברמה גבוהה ומגיל צעיר היה בקבוצת הבוגרים של הפועל ב"ש, היו שנים בקריירה הארוכה שלו שאותם בילה בקבוצות אחרות, ביניהן הפועל אשקלון וכו'...

למעלה