מי כאן אוהב כדורגל??

אני - בעברי הייתי מאמן כדורגל במועדון נוער

מדריך ומארגן ליגות קט רגל שהיו לשם דבר בעיר מגוריי.
עד היום אני פוגש בחורים שעוד זוכרים אותי מאותם ימים (ומדובר על לפני כ-30 שנה)
הייתי אוהד שנים רבות קבוצה מהדרום - שזכתה בשנים 1978 ו-1979 באליפות.

בילדותי לא כל כך אהבתי לשחק כי תמיד העמידו אותי בשער והאשימו אותי שבגללי הקבוצה תמיד מפסידה, היו לי כנראה חורים בידיים והכדורים חדרו לשערי בקלות.

הייתי גם כתב ספורט במערבי בידיעות אחרונות ועורך מדור ספורט בעיתון מקומי אלא שלפני כ-25 שנה פרשתי הן מהכתיבה ומההדרכה בכלל מהספורט ומהכדורגל בפרט, לאחר שהתחזקתי מבחינה דתית ושמרתי שבת כהלכתה.

היום אני מתעניין בל פחות...

יפה..

איזו קבוצה אהדת?
מהדרום..

אצלי הקשר לכדורגל הוא מילדות,
אבא היה לוקח אותי למשחקים של בית"ר עוד כשהייתי ממש
קטן, וכבר אז קיבלתי את האהבה למשחק,
עד שבעצמי שיחקתי בבית"ר שתי עונות בילדים.
עד היום אני מצטער על שעזבתי שם..
ועד שחזרתי בתשובה הייתי המנהל של פורום בית"ר פה בתפוז,
שם ידעו, אגב, שאני הומו, והייתי הולך איתם למשחקים והכל..

הארבע שנים שהייתי בהם בישיבה "קצת" ניתקו אותי מכדורגל,
אבל עכשיו שוב מחלחלת בי האהבה למשחק..

קיצר אז ממש בא לי לשחק ולא כל כך היה לי עם מי
עד שגיליתי איזה קבוצה שמשחקת כל יום שישי...
נראה שיש הזה מה קורה שם ב"ה

Nחמן

New member
את האמת?

אף פעם לא שיחקתי כדורגל וגם לא התעניינתי כל כך בכדורגל. בצעירותי היה לי קרוב משפחה שהתגורר בבית שהשקיף במבט עשיר על המגר של הפועל גבעתיים (המכתש?). לא אחת הייתי מגיע לביתו בשבתות שבהן היו משחקים ומשקיף עליהם בחינם. זה הקשר היחיד שלי לכדורגל.
מלבד זאת אמרו עליי שיש לי שתי רגליים שמאליות. היום, תודה לא-ל, הרגל הימנית שלי שמאלית יותר משמאלית. אבל מה? יש לי רגל שלישית. אם אפשר לבעוט בה בכדור, אני מבטיח, שהבעיטה הראשונה תהיה גול... (עצמי, כמובן
)

'לחייך תמיד' יקירי - בדרום יש רק קבוצה אחת...

שזכתה פעמיים ברציפות באליפות ופעם בגביע המדינה... הפועל באר-שבע.

גם אני פרשתי לחלוטין מהכתיבה ההדרכה והתעניינות בספורט ורק בשנה האחרונה זה שוב התחיל לדגדג אצלי והתחלתי להתעניין, מה שכן צריך להודות שב"ה לפחות המשחקים רובם ככולם לא משוחקים בשבת (כבעבר שלא הייתה תאורה במגרשים) אלא במוצא"ש ובימים ראשון ושני.

ספר יקר - חברי וידידי יקר, אהבתי מאוד כדורגל וגם כדורסל וכשחבר לשכונה הקים את מועדון הנוער בחסות הרשות המקומית, כדי להחזיק את ילדי ונערי השכונה שלא יסתובבו ברחובות בשעות אחה"צ והערב, הצטרפתי אליו כמדריך נוער וארגנו קבוצות ששיחקו בליגה עירונית בבירת הנגב וגם יצאנו לא פעם למשחקים בשכונת התקווה, בעיר הנוער בתל אביב. ההיענות הייתה כל כך גדולה שהפעלנו גם ליגות קט רגל בגילאים שונים, על מגרש אחד משעה 4 אחה"צ ועד שעה 10 בלילה.

הייתה אפילו שנה שהחזקנו ואימנו קבוצת כדורגל של נערים שלמדו בישיבת בני עקיבא והיו מגיעים למשקים עם כיפות על הראשים וטלית קטנה שציציותיה היו מתבדרים ברוח בעת המשחק. אגב, הם שיחקו רק בימי שישי בצהריים.

תארתי לעצמי שזו הפועל באר שבע

אבל איכשהו הבנתי מדבריך שזו קבוצת עבר..
טעיתי

וכן, באמת היום לא משחקים כמעט בשבת..

התכוונתי שהקבוצה זכתה בעבר בשתי אליפויות

וזה היה בשנים 1975 ו-1976 ולא כפי שציינתי (זה היה כשהיית שמיניסט ובשנה הראשונה שלי בצה"ל - שאז היה לי חבר לחיים ששיחק כדורגל - חטוב שרירי גברי וחתיך - שהיה נערץ ע"י בנות השכבה אבל הוא משום מה העדיף להיות בחברתי... למי היה אז בכלל המושגים הומואים /דו מינים /זוגיות חד מינית וכו'? פשוט אהבנו והתאהבנו זה בזה - עד שבגיל 22 הכיר בחורה ושנה לאחר מכן התחתן)

שונא כדורגל...

זה ממש לא בשבילי. יש לי סיוט מהבית ספר שעמדתי בשער וקיבלתי פיצוץ לפנים. (לא לצחוק עלי...) מאז לא כדורגל ולא כדורסל...! לא יודע זה גם לא נראה לי כל הקטע של הכדורגל תרוץ תרוץ תרוץ אחרי הכדורגל עד שאתה תופס אותו - תבעט אותו ! חחחח. /tapuzforum/images/Emo13.gif אני מעדיף מחבואים ולא כדורגל חחחח נ.ב. זה לא אומר שאני לא אוהב שחקני כדורגל... חחח. O/tapuzforum/images/Emo13.gif שאלה יפה ! שבוע טוב !!

המדליק22

New member
לפעמים אני משחק,אומרים שאני חלוץ טוב =)

ולעתים רחוקות אני רואה בטלוויזיה.

אני מת לדעת לשחק כדורגל - אבל מתבייש

בעבר שנאתי את המשחק הזה. כיום אני ממש רוצה לשחק . אבל אין לי עם מי ...
נשמע לי אחלה דרך לעשות ספורט , מבלי להרגיש איך הזמן עובר !

בעיני זה שווה.
לראות אני לא אוהב

יפה!

יש איזה "קבוצת כדורגל גאה" חח
שקמה לא מזמן,
אני רוצה ללכת ביום שישי הקרוב ב"ה..

לא משנה לי בכלל הקטע של ה"גאה",
לא מעניין אותי אם השחקנים הם הומואים או סטרייטים כל עוד
יש מגרש, כדור, ועם מי לשחק..

אולי זו תהיה ההזדמנות שלך (ושל אחרים שירצו) לשחק כדורגל..

אפשר פרטים על הקבוצה ?

מצד אחד זה נחמד לשחק במקום גיי פרנדלי.
מצד שני , באופן אישי , אני מרגיש שיש לחץ חברתי להיות מאוד גברי בחברת הומואים . בניגוד לסטרייטים . ככה שזה עלול קצת להוות מכשול (שמא אני לא אדע לבעוט כראוי)

על אף הכל אני אנסה לבוא ..
אפשר פרטים על הקבוצה ?

האמת שמעולם לא הבנתי מה אנשים מוצאים עניין

בצפייה בספורט...זה נראה משעמם ובזבוז זמן. אבל זו הרגשתי האישית :)

צפיה בספורט יכולה להיות מרגשת

גם בתחרות קבוצות וגם בביצועי יחיד כמו צלילה בבריכה, קפיצה במוט וכד', במיוחד כשהאנשים מצטיינים כמו באולימפיאדה.
לראות את הגוף המושלם מבצע משימה באופן מושלם... כמה יפה!

Nחמן

New member
מממ... יש לי טמבלוויזיה

שחור לבן. מי שרוצה אותה במתנה, מוזמן לקבלה.

למעלה