מי כאן אוהב את

HaWk34

New member
אני מתערב לשנייה

אתה טוען שהם כלום בגלל שהם לא עושים כלום מה שהורס הרבה אומנים זה שהם מוציאים דיסק כל שנה וזה למטרות מכירות, תראה דוגמה את ג´יי זי הוציא יותר מידי אלבומים בזמן כל כך קצר ורק שלושה מהם (פלוס מינוס) ראויים להזכרה. לימפ ביזקיט הם "כלום" עכשיו כי הם מחפשים גיטריסט, תירוץ טוב בשבילך?

HaWk34

New member
וואלה?

הגיטריסט עזב שנה שעברה והם מחפשים אחד שנתיים? מעניין.... אז מה?!?!?!?!??!?!?! הם לא חייבים להוציא דיסק כל שנה למען השם!!!!!!!!!!!!!

Altryne

New member
הם ממש לא חייבים אבל...

לפחות שיהיה כתוב אליהם משהו באתר שלהם שיראו סימני חיים יש לי ידי שמת עליהם ומעריץ גדול וכל זה ואנחנו יושבים בשיעור מחשבים ביחד ככה שיוצא לי כל יומיים שלושה לראות ת´אתר שלהם וכלום עמוד החדשות לא התעדכן מלא מלא זמן אם היה אפשר דבר כזה באינטרנת אז הוא היה כבר מלא אבק

Psycho MC

New member
אבל הם לא מוציאים כלום!!!

בכלל!!! מה עם המעריצים המסכנים?!?!?!?!

Altryne

New member
אני חייב להסכים איתך על דבא אחד

הם באמת לא עשו כלום בתקופה האחרונה אבל זה די קשור לזה שוואס בורלנד(הנגן הצבוע כל הזמן) פרש וכן הרמיקסים היה דיסק פשוט מגעיל מבחינת דיסק אבל אתה חייב להתעדכן אם ולימפ ביזקית כבר לא בביף הם הפילו הקליטו שיר ביחד או שזה עדיין בתכנון אני לא בטוח אבל גם היה להם (אם ופרד) שיר ביחד אני לא ממש זוכר איך הוא נקרא אבל שיר די בסדר

Psycho MC

New member
אתה ממש לא צודק!!!

הם עדיין שונאים אחד את השני... ותכנון של שיר שלהם ביחד היה לפני שנתיים בכלל... ואחר כך התחיל הביף... ואמינם אמר אפילו משהו כמו "אני לא אעשה איתו שיר אפילו אם אהיה במטוס שעומד להתרסק"... אבל הם אכן הקליטו שיר אחד ביחד וזה שיר די חביב... אבל זה היה מזמן!!!

Altryne

New member
מה פתאום?!?!

השיר החביב שאתה מדבר עליו זה כנראה turn me loose שיר באמת נחמד אבל אני מדבר על התקופה אחרי הביף ממש לפני איזה 3-4 חודשים ראיתי איפשהו שאם ופרד לחצו ידיים והשלימו ורוצים להקליט שיר שיקרא world משהו אני לא ממש בטוח אה דרך אגב יש בקאזא עוד שיר שלהם ביחד Our House

Psycho MC

New member
לא נראה לי...

ו-"Our House"... אם יש כזה דבר... אז זה רימיקס של קטעים של אמינם ודארסט...

Da Judge

New member
אתה טועה הפעם

Our House הוא שיר שקיים מאוד, ועומד בזכות עצמו.

Altryne

New member
כמה שניסית להיות חכם ולא יצא לך

עובדה שהורדי את השיר our house שהיה כתוב eminem ft limp bizkit באיכות מחרידה דרך אגב יש שם את אמינם אבל לא את לימפ ביזקית והפזמון הולך ככה: our house.. in the midle of the street וזה שיר של להקה שקוראים לה madness

Da Judge

New member
הא?

כולה אמרתי שזה שיר שקיים בזכות עצמו ולא איזשהו רימיקס של בתים... לא אמרתי מי נמצא על השיר הזה, מכיוון שאני לא מזהה את הקול שפזמון. ואגב, "סימני פיסוק", שמעת?

Psycho MC

New member
לא נכון...

אף פעם לא אהבתי אותם ואף פעם לא הייתי מעריץ שלהם... סתם אהבתי כמה יציאות של הדיסק השלישי וזהו... מה קשה פה להבין?!

Psycho MC

New member
וגם הכי מצחיק היה כש...

ראיתי קליפ לשיר של ביזקיט ובאבה ספארXXX... חחחחח... נשפכתי מצחוק!!! איזה עלוב!!!

omritoto

New member
לימפ ביסקיט זה לא שייך לפורום פריקי

פריקים? וואי בזמן האחרון יש כאן יותר מידיי הודעות על מוזיקה שלא קשורה (כמו ליפ ביסקיט וכריסטינה אגילרה), מאילה תמליצו על להקות רוק טובות אבל לא אתם ממליצים על פופ! יא מגעילים! ואם כבר ממליצים על להקות לא קשורות לראפ אני ממליץ בחום על להקת מאטל ישראלית בשם "אורפנד לנד" Orphaned Land, זאת נראת לי הלהקה היחידה שאני שומע חוץ מראפ, הם גדולים! חובה להוריד אותם!!!

Psycho MC

New member
omritoto...

שתוק!!! אתה הכי לא קשור פה בפורום!!! לך חפש חברים!!! ואנחנו מדברים פה על אמינם כרגע...

QuayJin

New member
די, שתוק כבר!!!

מה הקשר פריקים?? מה?? לימפ ביזקיט מאוד קשורה למוזיקה שחורה, מהעובדה שהיא משלבת אלמנטים של ראפ בשירים שלהם. לא טוב לך אל תשמע. אם אני לא טועה הם מוגדרים כלהקת ראפמטאל. אז שתוק כבר, ודי עם הפופ מגעיל רק טופאק יא יא יא ווסטפוראוור באד בויז קילרז, אתה לא ווסט סייד, תספיק כבר. יש עוד סגנונות חוץ מראפ, לפעמים כיף לגוון במוזיקה אז די.

omritoto

New member
לא אמרתי שאני לא אוהב כלום חוץ מראפ

אמרתי שאני לא אוהב להקות פופ וזמרי\ות פופ (וכן יש גם ראפרים כאלו) כי זה לא בא מהלב זה בא ממקום אחר. המוזיקה הממוסחרת היא לא אומנות, ובגלל זה אני לא אוהב אותה. ומה בכלל צריך להבין בראפ? אני לא צריך להבין כלום חוץ מזה שאני אוהב אותו! אז אל תעצבנו אותי, כי לדעתי לימפ ביסקט הם חרא בהתהוותו.

למעלה