מי כאן אוהב את

Chocaholic

New member
אממ..

הדיסק הראשון שלהם three dollar bill ya´ll ממש נחמד.. אבל שני הדיסקים שאחרי לא משו (מלבד כמה שירים) והדיסק הרביעי שלהם (דיסק מיקסים) חביב אבל לא יותר (הרימיקס של הנפטונס לnookie מומלץ מאוד). הערה: כמה שאני נגד כל הקטע של לקרוא לכל להקה שניה "ממוסחרת", לימפ ביזקיט *אכן* התמסחרו ושתי ההוכחות המושלמות לזה הן: 1. העובדה שהדיסק השלישי חלש *מאוד* מבחינה מוסיקלית וליריקלית. מרגישים שמטרת הדיסק להרוויח כסף ולא יותר.. 2. הגיטריסט המאוד מוכשר של הלהקה פרש בהצהרה שהוא נכנס לעסק המוסיקה בשביל לעשות מוסיקה שהוא אוהב ולא בשביל להרוויח כסף, כמו שאר חברי הלהקה. וזהו.

Grand Master G

New member
על מה אתה מדבר?!

The choclate starfish היה דיסק פצצה שהפך לקלאסיקה בז´אנר, עובדה שיצאו מתוכו איזה 5-6 סינגלים, אני מסכים איתך שהם התמסחרו, אבל זה לאו דווקא הוריד מהרמה שלהם.

Chocaholic

New member
פחחחחחחחחחחחחח

הליריקס חסרי משמעות, המוסיקה צפויה ולא מעניינת ויש קטעים שלמים שלקוחים מהדיסק השני! הסיבה שהדיסק הפך ל*קלאסיקה* כביכול זה בגלל שהוא מכר הרבה.. ולמה הוא מכר הרבה? בגלל שלימפ ביזקיט נהיה *מאאאגניב* באותה תקופה! הם אמרו מלא "פאק, שיט, ביצ´" וכו´, הם הופיעו באמ טי וי כל שניה, המוסיקה שלהם נהייתה קלילה יותר ונעימה יותר לאוזן.. לסיכום - הם שינו את המוסיקה שלהם ל*פופ*! זאת בהחלט קלאסיקה בז´אנר של פופ.. אבל ממש לא בשום ז´אנר אחר.

rockninja

New member
שטויות! הלהקה ענקית

די אתה בעצמך אומר שאנשים קוראים לכל להקה שנייה ממוסחרת וזה מעצבן (זה נראה לי עכשיו באופנה יחד עם כל הקטע של לרדת על פופ) אז מה אתה עושה את זה בעצמך? יכול להיות שהדיסק האחרון היה ממוסחר מהקודמים. קליל יותר. יכול להיות. אבל מה שאמרת ממש לא נכון. יש שם מלא שירי אגרסיות, אהבה ובלאדות אחרות שממש מרגשות והמוסיקה מתאימה מצוין עם רוק כבד או קל בהתאם לנושא של השיר... המוסיקה שלהם ממש מצוינת, לפחות לדעתי. נמאס הקטע של ההתמחסרות הזה! טופאק התמסחר. האלבום האחרון שלו היה טוב. גם באסטה התמסחר. הוא היה טיפה פחות מכוער באלבום האחרון זה במטרה למכור יותר תקליטים.

Chocaholic

New member
אוי באמת..

אם הגיטריסט בעצמו (שהיה הכי כשרוני מכולם) אמר שהרמה שלהם ירדה לכזאת שפל שהוא לא רוצה להיות בכלל בלהקה זה אומר משהו.. ובלי קשר, בתור אחת ששמעה את כל מה שלימפ ביזקיט אי פעם הוציאו אני יכולה להעיד שהדיסק השלישי לא משקף רבע מהיכולת שלהם! המוסיקה צפויה ו*לא מעניינת*! ושאני לא אתחיל בכלל לדבר על הליריקס החסרי משמעות.. מלבד boiler וhold on אין שם *אף* שיר בעל משמעות! הדיסק נוצר בשביל להרוויח כסך ו*רק* בשביל להרוויח כסף!

BiG D

New member
אני דווקא

אהבתי את הראשון פחות מהאחרים.. את השני הכי אהבתי ולדעתי השלישי גם ממש ממש מצוין... אחלה דיסק, לא מבין מה רוצים ממנו והדיסק רמיקסים גרוע

אתם מדברים כאילו הם בכלל לא קשורים

למוזיקה שחורה! אל תשכחו שהיה את הלהיט N 2 Gether Now עם Method man וחוץ מזה הם באמת עושים היפ הופ!

double M

New member
אממממ.....

יש להם כמה יציאות ממש טובות. מכל דיסק כמה שירים....

RunNGun

New member
אני לא חולה על לימפ ביזקיט

אבל יש להם כמה טראקים יפים מאוד כמו Boiler My Way וכמובן השיר עם מת´וד הגדול N 2 Gether Now אבל בסה"כ יש לפרד דרסט (ביחד עם מיסטיקל) את הקול הכי מעצבן בראפ לדעתי...

Psycho MC

New member
חלאס לדבר על ביזקיט!!!

הם להקה גרועה!!! אני מודה שאהבתי את הדיסק השלישי שלהם ואפילו יש לי את המקורי ואני עדיין שומע אותו במכונית או משהו, אבל הם כבר בעבר! דיסק הרימיקסים?!?! איזה חרא של דבר זה היה!!! וכל הפוזות שהם עושים... משהו חרא לא להאמין!!! פרד דארסט!!! YEAH!!! סתם חרא!!! מתי פעם אחרונה שמעתם שהם עושים משהו?! כבר כמעט שלוש שנים, מאז צאת "The Chocolate Starfish & The Hot Dog Flavored Water", הם לא עושים כלום בכלל! אלבום רימיקסים לא נחשב באמת לאלבום! הם סתם חרא!!! אין להם על מה "לשיר", אם אפשר לקרוא לזה ככה! הם סתם חרא!!! חרא!!! חרא!!! ואני חושב ככה לא רק בגלל שהם בביף עם אמינם & די 12... AND FUCK BIZKIT CUZ I KNOW YOU SAYIN FUCK D12 ONLY NOT TO OUR FACE UNDER YOUR BREATH TO YOURSELF

rockninja

New member
בואנ´ה אתה דפוק

כמה קללות (מגוונת יש לציין- "חרא! חרא! חרא!!!") אתה כותב רק בגלל שהם כיבכול לא עשו שיחררו כבר הרבה זמן דיסק? בגלל זה הם גרועים? אתה עדיין אוהב לשמוע אותו והכל ומודה שהוא טוב... אבל הוא גרוע בגלל שהוא יצא מלפני כמה שנים אז הוא לא "אין" כמו שהוא היה פעם? פשש יפה אתה ממש מבין במוסיקה... רק שתדע שהדיסק החדש שלהם עומד לצאת באפריל אם אני לא טועה.

RunNGun

New member
בואנה גרשן צדק כשהוא אמר

"אוזניים חרשות" בוא נאמר שבטח גם אן סינק ובריטני לא תשמע, הא?...

Psycho MC

New member
אם מישהו לא הבין...

אז אני אומר שהם נהיו חרא מאז שהם הוציאו את האלבום השלישי... והוא טוב... אבל עכשיו הם כלום!!! ודיסק של רימיקסים סתם חרא! חצי הפקות של פי דידי... נראה לי... אבל זו רק דעתי...

למעלה