מי ישחק ב26

מי ישחק ב26

מאחר וגיא זוארץ אמר לי שיעל בר זוהר תשחק בחודש פברואר בגלל שהיא סיימה את הצילומים לטלנובלה של 'הוט', רציתי לשאול האם אתם יודעים אחרת. דבר נוסף שהבנתי שמיכל אמדורסקי משתתפת בהכנות לקדם הארויזיון רציתי לדעת האם אחרי חודשים רבים היא תשחק...? מצפה לתשובות ממי שמעודכן.

יעל לא סיימה את הצילומים....

מי אמר לך שאת השטויות האלה???? אז גיא זוארץ לא מעודכן. בעיתון רשום שהצילומים ימשיכו במקביל לעובדה שהסדרה תעלה לאויר במרץ! וגם לא צריך להיות חכם גדול בכדי להבין שיש קרוב ל 120 פרקים. התחילו לצלם בתחילת פברואר...כל יום פרק...תורידי שישישבת....ותביני..שאין אפשרות לצלם 100 פרקים ומעלה בהפרש כזה. אם היה מדובר על סרט קולנוע,אז יכול להיות שכל הקטעים של הכוכבת מצולמים בבת אחת במספר ימים. אבל פה,זה לא המצב. כי פה במופרש מצלמים פרק כל יום. את כולם באותו יום. לא לפי סדר הסצינות...אבל באותו יום..פרק 1. אז כדאי שתבדקי בדיוק מי הם המקורות שלך שמטעים אותך. ויכול להיות שבאמת גיא זוארץ גם הטעה אותך...פפפפפפפפחחחחחחחח

נו...לא יכולתי לישון בלילה עכשיו

אם לא היית מציין את העובדה הזו...אני לא יודע איך הייתי יכול להמשיך את היום שלי...פפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחח בעצם אני יכול לחלק את החיים שלי ,לפני ההודעה שלך ...ואחרי ההודעה שלך. פפפפפפפפפחחחח אתה באמת חושב שזה משנה את התוכן של ההודעה שלי שכתבתי??

למעלה