מי ירה ברוק המתקדם 2

moshel

New member
מי ירה ברוק המתקדם 2

Progrock Production בשיתוף עם סינמטק תל אביב גאים להציג: 11 למרץ 2005 (שישי, חצות): פסגת הרוק הפרוגרסיבי בערב חד-פעמי המציג יותר משלוש שעות את הקצפת של הרוק הפרוגרסיבי באיכות קולנועית מעולה. מיטב הקטעים הדיגיטליים של הלהקות והאמנים הגדולים בז`אנר: CAMEL . DREAM THEATER .RUSH .KING CRIMSON . GENTLE GIANT .ELP. PINK FLOYD .JETHRO TULL MIKE OLDFIELD . CURVED AIR. GENESIS . YES . FRANK ZAPPA. .MAGMA . VAN DER GRAAF. MARILLION .ATMOSPHERE . RENAISSANCE מרבית הקטעים לא הוקרנו מעולם בישראל . כל החומרים באיכות דיגיטלית מעולה, הישר מן המקור ללא העתקות או "איבודי דור" בהעברות. הקטעים ערוכים על גבי מחשב בצירוף כתוביות-קולנוע המסבירות על ההרכב, התקופה והקטע המבוצע. את המרתון המיוחד הזה עורכים שניים שהם מעמודי התווך של קהילת הפרוג בארץ אורי ברייטמן ואסף כרמלי. החומרים נאספו במשך תקופה ארוכה על ידי אורי ברייטמן, אסף כרמלי ומשה לביא ( MosheL ) מחיר הכרטיס למרתון זה הוא 40 שקלים בלבד ואתם יכולים להזמין כבר עכשו מקומות לערב מיוחד זה על ידי כניסה לאתר שלי www.progrock.co.il שלכם MosheL

אני רוצה להוסיף משהו

מושל, אסף ואני הפקנו הרבה לקחים מהאירועים האחרונים שעשינו, גם בתל-אביב וגם בחיפה וגם ברימון (ברמת השרון) - הערב הזה יהיה מיוחד במינו כיוון שכיום יש לנו מבחר הרבה יותר רציני של חומרים רשמיים באיכות מושלמת. לדעתי הערב הזה יהיה מוצלח מאוד, מוצלח בהרבה מכל מה שראינו או עשינו עד היום. המגוון עצום, החומרים משובחים וחלקם טרם נראו על מסך גדול.

Gregor Power

New member
וואי, נשמע טוב!

אני מתחיל לתכנן... מה לעשות שנסיעה לתל-אביב היא דבר לא הכי פשוט בשביל ילד חסר אמצעים בן 16. שגר יחסית רחוק משם. :(

יש מוניות שירות

המוניות עוברות בדרך נמיר, ליד הקריה, וזה די קרוב לסינמטק. ואפשר לארגן טרמפ דרך אנשי הפורום.

trilliane

Well-known member
מנהל
ההזמנה היא למקומות מסומנים?

והאם ניתן להזמין גם דרך קופת הסינמטק?

moshel

New member
תשובה

ההזמנת מקומות דרך האתר שלי לא כרוכה בתשלום מראש אבל היא מבטיחה לך כרטיס בטוח בקופת הסינמטק ביום האירוע השם שלך יופיע ברשימה שאני אמסור אותה לקופה. אתה תגיע לקופה תגחד לקופאי את השם שלך ואת כמות הכרטיסים שהיזמנת תשלם לקופאי ותקבל את הכרטיסים שהזמנת . הזמנת כרטיסים ישירה דרך קופת הסינמטק תיתאפשר רק כשבוע לפני האירוע ואז יחיבו את כרטיס האשראי שלך ב42 שקלים ולא בטוח שישארו עד אז כרטיסים כי אם כול ה325 כרטיסים יוזמנו דרך האתר שלי הסינמטק ישריין לי את כול הכרטיסים כך שאם אתה חושב שאתה בטוח מגיע לערב זה הזמן את הכרטיסים דרך האתר שלי www.progrock.co.il עוד דבר אחד אם אתה מזמין דרך האתר שלי אף אחד לא יחייב אותך אם בסופו של דבר לא תגיע לערב מכול סיבה שהיא לעומת זאת אם תזמין דרך קופת הסינמטק כרטיס האשראי שלך יחויב גם אם לא תגיע התשלום היחידי שאתה משלם כשאתה מזמין כרטיס דרך האתר שלי הוא שאתה נכנס לרשימת התפוצה שלי ומקבל עידכונים במייל על האירועים שאני מפיק כמובן שתוכל לצאת מרשימה זו מתי שתרצה על ידי שליחת מייל אלי אבל אתה תקבל לפחות פעם אחת הודעה על אירוע בהפקתי MosheL

moshel

New member
ההודעה שלי ניכתבה בלשון זכר

רק לשם הנוחות והיא מתיחסת לשני המינים בצורה שווה ללא הבדל דת גזע ולאום MosheL

Rudess

New member
יהיה מעניין במרתון הרוק המתקדם

אני שם כמובן!

למעלה