מי יצליח לנחש?

מי יצליח לנחש?../images/Emo150.gif

שלום לכולם כרגיל אין לי פנאי, היום מצאתי לי זמן לבקר אתכם פשוט התגעגעתי קצת לחוצה מהמצב ומחכה כמו כולם לבלתי נודע, בתי בהריון ובעוד שבוע תהיה בחודש התשיעי בשעה טובה. אני אמא מוטרדת. מה ואיך יהיה אם תפרוץ המלחמה.לא מספיק לנו דאגות,ולי יש מס ערך מוסף, יו טנגו מוצ'יו ספנטוס, מי יצליח לנחש את התאריך המדוייק בו תפרוץ המלחמה? אני מנחשת שב28 לפברואר, איך מבקשים בלדינו, קנו וא אזר נאדה ומשהו לספנטו פור פאבור?

tsiporganeden

New member
איילה חמודה, דיה צרה בשעתה, מעכשיו

לדאוג? מה שאני כן בטוחה שלא תהיה מלחמה, את תראי.

avielss

New member
המלחמה הבאה עלנו לטובה תהיה

קרוב יש ריח מלחמה באויר נקווה שתפרוץ. לא....אני לא אוהב מלחמות אבל אם את הקדימסיס נו סבה פטלדאר סה אגורה ואם ארה"ב לא תתחיל לגמור את קיני הטרור עכשיו עוד 10 שנה שנתיים עשר יהיה מאוחר עדיף לכרות את הסרטן עכשיו קצת כואב ולא נעים אבל עדיף מעוד שנה..שהוא כבר יתפשט

ושיה

New member
אביאליקו - צודק גם צדק אתה!!!

כי אם לוס אמריקאנוס נו וה אזר התקפה, אז אנחנו נצטרך לעשות את זה, ואז................. אל דיו שישמור אותנו. ובעיניין התאריך,אהוד יערי, האורקול מדלפי שלי לעיניני ערבים אמר ב3.3.03 בגלל שלא יהיה אז ירח. אז נחיה ונראה.

Sarika

New member
אילה קרידה, אני מציעה לך לא לחשוב

על המלחה, תתרכזי כעת במה שעומד לקרות לך בקרוב וזה הולדת נכד/ה ושיהיה בשעה טובה ומוצלחת

angelici

New member
איזה מילחמההההההה../images/Emo122.gif

איילה ????? הבהלת אותי, מילחמהההההההה??????. ולי עדין אין מסכה..פשוט מחכה לפורים לקנות איזה מסכה מדליקהההה ,,חחח,,,,,,,, נואיי אנמיידו ארמניקוס קרידוס,דינגון דניו נו וור

Sarika

New member
חי חי חי אנג'ליק טוב שיש לנו אותך

לשבת בחדר האטום איתך ולעבור את המלחמה בכיףףףףףף
שבת בואנה אטי אי אטודוס

tsiporganeden

New member
אנג'ליקקרידה לה מסקה קארה קה סייגה

בואנה פורקה ואס אה ויניר קון אייה אה לה בודה דה מי איז'ה, יא אמפיסי אה דאגדיאר לאס אינויטאסיונס, אי סאבס קה סה וא אה זר "נשף פורים גראנדיוזי" מרקאטה אונה בואנה "תחפושת" שבת קיינטה אי אלגרה קרידה.

angelici

New member
סיגורו חנומיקה ../images/Emo6.gif

פרה בודאס טנגו אוטרה מסקה... אי קון בואנו,קון מזל אי הזלחה כסאגה האסטה איז'ה ילמרסה בואן מזל.
אי אנדה סבאזר לבודה? אין תל אבייי או אין יהודיה?

רותי ב.

New member
עיזבי ניחושים, את יודעת

למי ניתנה הנבואה... גודרַטה לה פאמייה קי טייניס, אי אגוּרה פוּר בואנו, בעזרת השם.
אני כל כך מבינה אותך, ואותן החרדות גם בי, בעיקר עכשיו... בתוך עמי אני יושבת, עם אותם העיתונים, והחדשות, והימים הקשים. אבל מסרבת להיות בפאניקה..

ושיה

New member
אמיגוס.. יו ביבה אין "סקדלנד" |חבול

אה לה אוטרה גרה נפל סקד אה לאו די מי קזה. אגורה יו טייני קמרטה אטום אי מערכת סינון אוויר. ושלא נצטרך להשתמש. אמן ואמן.

tsiporganeden

New member
סי אס אנסינה טודוס ואמוס אה ויניר

אנדה טי חה,חה,חה,חה. שבת אלגרה.

רותי ב.

New member
ושיה... מי אקודרטס..

קוואנדו אסטובו איל מוספיר אין מי קאזה, אבלימוס, פור לה גרה - אונדי וה סר מאז בואנו א אסטר.. אין דישו קי טייני דוס 'אופציות', אור אין פרנטה די בתי זיקוק, אור 500 מ' די איל מכון ביולוגי, אין נס ציונה. שלא נצטרך באמת להשתמש במערכות סינון ובחדרים אטומים.

אסטרלו

New member
../images/Emo150.gif נו איי רמדיו, איילה

כפי העתונות "המלחמה הגיע לשלב האל-חזור". "השולף" לא יכול לחזור בו מאחר ויגרם לו נזק אדיר אם הוא יתקפל. שתהיה ושתגמר כבר כי מותחים אותנו כמו קפיץ. אל תפחדי, הכל יגמר בשלום, הלוואי!

למעלה