מי יפנק אותך ?

skcazy

New member
מי יפנק אותך ?

סתם הגיג .. אחרי רכיבה מי מפנק את אופניו ? מי שוטף מנקה מדגרז וסך בשמןסיטטי? מי מקפיד ללטף כל שפיץ וכל צמיג ומי מתעלם באדישות .. אני על פי רוב משקיע 10 דקות בטיפול אחרי תנועה כולל בדיקה קפדנית של הצמיגים לסימני נזק טפו טפו

אני עצלן

בדר"כ מעביר "ויש" עם סמרטוט יבש על השרשרת משמן וזהו. לאחרונה בגלל הגשם והליכלוך, אני חייב לשטוף את האופניים כל שבוע (בגלל שאין לי מרפסת, האופניים נשטפים באמבטיה)
.

Infin1ty

New member
לא חובה חצר..

אני קניתי צינור גינה ב 100 ש"ח, כל פעם אני יורד למטה ומתחבר לברז של הפח זבל, חצי שעה וסיימתי לנקות, האופניים כמו חדשות.

כמה דברים

א.אופני הרים מתיבשות יותר לאט (הצמיגים) ב.אפשר לשבת ולזיין תמוח בסלולרי עם אוויר נקי... ג.זה גמל גדול ד.זה רק תירוץ כדי לראות את בועז מתכופף. נראה לך????

MOTIASAF10

New member
האם מישהו מכיר אתרים בעברית

אשר מציגים תוכניות אימונים מסודרות לרוכבי אופניים (כביש בעיקר).הדגש הוא לתקופת אפריל והלאה לאחר סיום אימוני הבניה והבסיס. תודה.

hyfriril

New member
מודה - אני משקיע כ-30 דקות לניקיון

ובדיקת צמיגים, שפיצים והשילדה...

פינוק?

בכל פעם כאשר אני יוצא לרכב על האופניים אני מפנק אותם פעמיים, פעם אחת לפני שאני מתחיל את הנסיעה: חיזוק הברגים באופניים, השרשרת מגורזת כמו שצריך ואוויר בגלגלים. ופעם שנייה כאשר אני מסיים את הנסיעה: אני עושה את אותה פעולה כאשר אני מתחיל לרכב עליהם.

aabramovich

New member
כשחוזר רטוב - שטיפה במים

דיגריזר על הגלגשים והשרשרת. ניגוב שימון יבוש בשמש חיבוק ונשיקה. רבע שעה מצטבר. אח"כ מקלחת ואוכל.
עזריאל

MATANKATAN1

New member
פעם בשבועיים ניקוי יסודי

דיגריזר מים וסבון מים ניגוב שימון חיזוק

למעלה