מי יפיל את גיורא?

אז כמה רשמים

היו שם נועם לוגסי, טום יפת, סמדר חייט, דורין קריו, לירן דוד, אסף שיינברגר, צופית עמנואל ו... עוד שלושה שגיורא לא שיחק מולם, אבל אני חושב שליאור שבתאי היה שם.
&nbsp
דורין הפתיעה בטירוף.
&nbsp
סמדר שרדה באופן מכובד.
&nbsp
לירן נפל אחרי שלא ידע שהתשובה היא אבא של גיורא. ונעלם לתהומות הנשייה, ופגש את עצמו כאוזי!
&nbsp
אסף שיינברגר טעה בשאלה שהתשובה אליה הייתה בוז'י הרצוג. נו באמת, זה לקוח זה?
&nbsp
צופית פלטה קללה אחרי שנכשלה...
&nbsp
ירון ברובינסקי לא הראה רחם לתלמידים שלו.
&nbsp
נו, היה נחמד.

dar dahan

Member
לא נראה לי שזה היה ליאור שבתאי ואחד מהאנונימים הוא

השחקן ששיחק את המדען מהעונה השלישית אייזנברג משהו, שהוא בעצם אלי גלפרין.
עוד אחת לא מוכרת וההוא עם האפרו בכלל לא מוכר ולא דומה לשום דבר שראיתי בסדרות של גיורא.

וכן לירן באמת היה הזוי, איך הוא נופל בשאלה על פאקינג דן חמיצר אבא של!

ומה אתה רוצה מאסף מסכן, איך הוא אמור לדעת את זה, הוא בכלל היה באי נידח

השניים האחרים היו אנונימיים

אמרו ששמונה מתוך השחקנים (שמינייה, כנראה) הם מהסדרות שלו.
&nbsp
אסף הוא פאקינג הלקוח! ואחר כך שואלים למה הוא ירד מגדולתו.

dar dahan

Member
שכחת שרובי ברח לאי פרטי משלו ונרפא?

באמת יוסי אני מתפלא עלייך איך שכחת את זה, אסף היה באי בזמן שהרצוג אמר את זה שהוא ישמור על נתניהו מאוחדת

חחחחח
&nbsp

מספיק לקרוא את הסיקור שלך וזה כבר משעשע

צופית פלטה קללה? הממ, זה מעניין. היידה צופית

גם כן, הישי הזה. אפילו אותו גיורא העלים כמו כלום. הדמויות שהפציעו רק מתי שהתחשק לגיורא, ונעלמו כאילו כלום, זו אחת המכות המרכזיות של העונה הזאת.
אין על אורנה! המורה הכי טובה שיש, בשתי העונות הכי טובות שהיו כאן.

איי איי, גיורא גיורא...
נצפה מתישהו. תודה.

כן, ראיתי. בסוף צפיתי כבר אתמול. היא הייתה די משעשעת, איך שהיא התכוננה לנפילה. אחלה של צופית.

אין, זה מדהים איך מהבחורה העדינה הזאת והכל כך שונה יצאה לנו אולגה. דורין הרביצה פה חתיכת עבודה על הדמות. שאפו ענק

תקשיב, השאלות שהפילו את לירן ואסף? כל עוד זה לא מבויים, זה פשוט הזוי ברמות. הם לא אמיתיים שניהם. על זה נופלים?!

בכלל, כמעט כולם היו נראים כאלה מובכים מכל הסיטואציה. בכל זאת, הפריים טיים חדש להם. היה חביב.

כן, אה?

במקרה של צופית זה מצחיק איך גיורא תיאר את יובל: "היא בחורה חדשה... ומשחקת כדורסל... ומתאהבת... וזהו, בעצם, אין עוד משהו להגיד על יובל..." הרסת אותה!

אין, תאמין לי...

גם אם רציתי לכתוב על זה, די, כבר אין לי חשק בכלל. חפרתי די והותר, ולא שזה עזר לנו יותר מדי...
עוול נוראי מה שהוא עשה לה ולפוטנציאל הגדול שהיה לדמות שלה, ואת זה רואה רק מי שמבין היטב מה בדיוק קרה כאן. כבר אמרתי שבדיעבד, ולמען האמת עוד לפני, אני מבינה היום, יותר מתמיד, מה הייתה "משמעות" העונה הזאת, על כל מהלכיה ההזויים.

ועל אסף הוא אמר שרובי הייתה אחת הדמויות הטובות ביותר שהוא יצר. נו, שוין. ראינו כמה אהבה וכבוד הוא הרעיף עליו הפעם... משהו משהו. הנטייה הזאת להרוס כל חלקה טובה שהוא ברא ובנה כאן במו ידיו. מדהים הקטע הזה.

Roei152

Well-known member
מנהל
מעצבן אותי איך שאת מוציאה את צופית כצדקנית כ"כ ומרחמת עליה
צופית זכתה להגשים חלום של כ"כ הרבה שחקנים צעירים ... ולשחק בסדרה של חמיצר..
זה שהדמות שלה יצאה קצת מעוות, זה לא קשור אליה!!!! היא בסה"כ מדקלמת את מה שאמרו לה להגיד...
גם ניב סולטן התחילה ככה .... כדמות שגור די משתמש בה כדי לשכוח מתמר.... ... ובכל זאת לא התעצבנת כ"כ.... יש כאלו שיכולים להתעצבן על מנו....

מי מרחם עליה?

זה לא קשור לשום צדקנות, ובטח שלא עניין של לרחם על מישהו. אני מצטערת, רועי, אבל אתה פשוט מפרש את דבריי בצורה שגויה לחלוטין.
ברור שאני מדברת על יובל, ולא באמת על צופית. עובדה שאני מאוד מעריכה אותה ורק מחכה לפרוייקט הבא שלה, בתקווה שיגיע בעתיד הקרוב.
בסך הכל עניתי ליוסי, שמבין ורואה את הדברים כמוני, כך אני מאמינה. אני אדבר רק בשם עצמי, כאשר אני, בניגוד למה שאתה או אחרים חושבים, ממש לא רוצה לראות ולרגע גם לא ראיתי את הדמות שלה בתור "המפנצ'רת" (ככה קראת לזה, נכון?), אלא מבינה מה בדיוק נעשה כאן. כמדומני, כבר כתבתי על זה מספיק...

אתה יודע, יש את הדמויות שהן (לכאורה) מקבילות לה בסדרות אחרות, אבל לא כך צריך לעשות את הדברים. לא אחרי שלמעלה מחצי עונה הדמות תפקדה כלא יותר מסתם עוד ניצבת, ולא עם כל הבבת אחת המזעזע הזה (כן, מזעזע) שהגיע איתה בהמשך... זהו. מבחינתי, העניין לגביה, ולא רק לגביה, מוצה כבר מזמן.

ושוב, אין בכלל מה להשוות בינה לבין צליל. נקודה. אתה משווה בין סדרת דיסני קלילה לבין הכבדות של גיורא. כל "כובד משקלן" והמשמעות שהייתה לשתי הדמויות האלה הם לא ברי השוואה, לדעתי כמובן.
בכל מקרה, אם רק היית יודע את מה שאני יודעת... אם רק הייתם יודעים...

Roei152

Well-known member
מנהל
מצטער.... אבל...
אני כ"כ לא רואה את הדברים ככה....
גם גיורא .. מותר לו לפעמים להתשטות , ולהכניס דמויות "דיסני" לעלילות שלו ...
את נפגעת בגלל התמונה הרחבה? שלללי בעצם היו שנים שרצו אותה? והיא רק היתה צריכה לנופף לאחד מהם לפי רצונה וכבר הוא בא מכשכש בזנב?.. וגם מכך שהאחרון הוא לא הבחירה שלך?
ליובל היתה עלילה פמניסטית יפה מאוד במחצית הראושנה ... היא הנהיגה את מרד הבנות... אבל גיורא לא יכול היה למתוח את זה על 75 פרקים......
הוא חיפש עלילה חדשה... כפי שאמרת , רוב הקהל של הסדרה היה בעד דניאלללי.... אז הוא החליט שיובל תהיה המפנצ'רת .....
זהו זה מה שיש לי להגיד כדי לסגור את הפינה...
נקווה שבעונה השניה של שכונה נצליח להשיג אירוח של גיורא בפורום שכונה ונשאל אותו למה הוא הוציא את יובל ככה??

למעלה