מי יעקוץ את רותמותק?

קפת

New member
מי יעקוץ את רותמותק?

עוד כמה ימים, שעות, דקות, זה יקרה. מהפך: רותמותק, ילדה טובה בדרך כלל, תיזרק לכור ההיתוך, ותשאר לבד לבד מול כל מיני אנשים שלובשים בגדים באותו צבע וכולם צועקים. כל הזמן. אחר כך יעקצו אותה. ויכריחו אותה להתקלח במים קרים ולעשות כל מיני דברים נורא משונים, כמו לפרק ולהרכיב רובה ולקלף המון תפוחי אדמה. ואתם, חולירות, שרובכם כבר עברתם את שרשרת החיול, ושרדתם (אם כי, קשה לתאר מה היתה רמת השפיות שלכם יכולה להיות אלמלא), מהן העצות, ההצעות, ההמלצות והאזהרות שאתם יכולם לנפק? וגם ברכות ואיחולים: מותקרותמותק. תראי להם מאיפה משתינה קצינה בכירע לעתיד. לחיי הרמט"לת התימנית הראשונה, וגם לספינות שבדרך.

כּוּסון

New member
שתילמד להרים ברך במהירות

וגם להתאמן באלה (לא, לא הוא אכבר) - מתחת לחגורה. וגם להתאמן בלשתוק. בכל אופן - שיפשוף נעים

רותמותק, יש לי ציטוט אדיר שי עבורך

בגששית זה הולך ככה: כשהתגיסתי, השתחררתי! זהו. זה הטיפ הכי טוב שתקבלי ממני, בדוק! ואם בכל זאת תתעקשי, אז בשומפניםואופן אל תתני לשום מפקד ולשום מ'כית בשום אופן וצורה, וגם תזהרי זהירות יתרה מהבפלות, שלא ימכרו לך את הלוקש שהצבא צועד על קיבתו.(קיטבק של 10 קילו עודפים לא יעזור לך בעליות...). ואם חלילה וחס הם יכריחו אותך, (הרסר, המגד, המפ, האוגדונר, או הפקידה הפלוגתית) ולו ברמז קל, תאיימי עליהם במילה אחת: "קפת!!" זה יעבוד.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
עקיצות בכיף

רק מאיפה את מביאה את התימנית הזאת כל הזמן? אנ'לא מכירה אותה, בחיי. היום בחנתי את קולקציית הקיץ של צה"ל, בחנתי, מדדתי וקניתי 10 חולצות ב-כ-ל הצבעים (גם לבן ו-ג-ם ירוק!) חשבתי שיהיה נחמד לגוון. משם עברתי למדור הנעליים ואימצתי לחיקי זוג נעליים שחורות, המשימה הייתה קשה, המבחר העצום היה מהמם אבל לבסוף נשברתי והלכתי על הגבוהות. בנוסף הצטיידתי בערימות של גרביים, כיסוי לדיסקית ועוגן לספינות של קפת. העוגן אגב, בורוד. ובקיצור, איפה השתייה? איפה הכיבוד? וכמה פעמים מרימים אותי על הכיסא?

נץ666

New member
שום עצה, למה מה קרה? מישהו

תמך בי כשהתגייסתי? יאללה שתתגייס ורק שנתיים יא מניאקית, ולבנות זה בכלל יותר קל מאשר לבנים.

בעזרת האשם.

וואלה מברוק לרותם הציונית והזכה שככה מתגייסת לצבא הציוני הערמומי והרשעי. וואלה אני אין לי עצות בכלל בכלל כי יעני אני אף בעם לא הלכתי לצה"ל חוץ מתי שבאו לקחו אותי הג'ייש. ואם את רוצה עצות למקרה חס וחלילה יעצרו אותך ויקחו אותך וישימו אותך בכלא נפחא אז יש מלא מלא מלא עצות שאת צריכה לדעת יעני אם ג'ורג' החוקר שואל אותך אם רוצה סיגריה יעני על תעני כי הוא יעני לא שואל באמת וגם אם נראה לך שהשאלה היא הגיונית ומוצדקת וחכמה בכלל בכלל אל תעני לו כי זה הכל חרטא ולא באמת הוא שואל גם אם שמעת במו אוזניים שלך שהוא שאל אותך אז תעשי את עצמך יעני שבכלל לא שמעת ולא הבנת את השאלה הזדונית והערמומית שלו וגם אל תכנסי לבית שימוש בקומה 2 למה תמיד סתום שם.

rega1

New member
טיפים לרותמותק - שנייה לפני הגיוס

1. זכרי, הנשק שלך יוצר על ידי בעל ההצעה הנמוכה ביותר 2. האוייב תוקף רק בשני מקרים - כשאת מוכנה וכשלא 3. אגב נשק כשאת מחזיקה אותו החלק הצר שיהיה מופנה רחוק ממך 4. כשהמפקדת שלך צועקת עלייך זה בדיוק כמו המורה שנשבעת שהיא את הבגרות כבר עשתה 5. ככל שהדרגה שלהם גבוה יותר יש להם יותר זמן להתעסק בגומיות של הנעליים 6. לפתוח ציר זה לא קשור למרק ירקות או עוף 7. את חייבת להקפיד על גילוח צחצוח אם את רוצה לצאת שבת 8. תמיד כשיבקשו מתנדבים לשטיפת השירותים רוצי - אלו שלא יתנדבו ינקו סירים 9. תמיד תחזיקי סכין יפני בכיס - זה לא שימושי אבל גורם לך להרגיש חיונית 10. הדבר היחיד שחשוב יותר מקפה למפקד זה הכפתור העליון בחולצה או יותר נכון העדרו 11. אפשר לשחק רולטה רוסית בלי להפגע - כווני את הקנה לרקה של מישהו אחר 12. אם את מעשנת תפסיקי לקנות חפיסות ושימי דגש על סעיף עשר 13. הכי טוב שתהיי סמב"צ 14 זה שבנות מעלות 13 ק"ג בשירות הצבאי זה מיתוס - הן מעלות אותם בירכיים או בישבן 15. אל תפחדי להביע דיעה בין כה וכה לא יתייחסו אליה בטח יש עוד אבל לי אין כח לחשוב עליהם ואל תשכחי דחי כל מה שתוכלי לא לעשות כי אין גבול להזנחה והזלזול כשרוצים סרן רגע גילוי נאות רק הדרגה נכונה השם פיקטיבי

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
רגע רגע

האמת שבאת בדיוק בשניה שאחרי הגיוס, וגם לא כ"כ בדיוק. פתח שעון. יש'ך 30 שניות, שזה 29 שניות יותר מידי, להקיף את הפורום, לנקות את הטאגליינס ולהימתח להקשב. (שתיים שלוש!) האאאאאא ואין הארכות. (ועל הדרך, איפה נץ? וול... רובאי 03 בייב, קרבי. אל תתלהב) ובכן, טיפים לעצמי לאחרי הגיוס: 1. מפקדים זה שחקנים עם תסריט. 2. רובם לא זוכרים אותו בע"פ. 3. צה"ל הוא דיקלסט. (השגיאה במקור) 4. הם לעולם לא יבינו מה לא בסדר ב"שתי דקות, שתי ידיים, שתי טורים" 5. הם לעולם לא יבינו את האבסורד בגוף צבאי המנסה להסביר שאין צורך בסיכון מיותר של חיי אדם. 6. מילת המפתח היא להירגע. 7. במסדר אפשר להזיז את האצבעות ברגליים והם לא רואים. 8. סה"כ זאת קייטנה אפילו שהם משכנעים את עצמם שלא. 9. סה"כ זאת קומדיה לא נורמאלית. 10. סה"כ זה בעיקר לא נורמאלי. סה"כ זהו גוף לא ברור המכשיר אזרחים לעשות את מה שבמטרתו להפסיק לעשות. סה"כ זה מגוחך. עד כאן טוראית 30035 במסקנותיה השבוע. יום טוף.

למעלה