מי יענה לי באמת ?

tapuach

New member
לא כדאי לך, משכורות חרא ...

חח סתם. זה התנדבות, ואתה בא מרצונך החופשי. שווה או לא ? זה דעתו האישית של כל אחד.

ליאור451

New member
תיאום ציפיות

מצד אחד במשמרת טובה אתה חוזה עם תחושה של סיפוק רב. מצד שני אסור לטפח יותר מדי ציפיות על מנת שלא להתאכזב. כמתנדב אתה בא והולך מתי שאתה רוצה אך אין לך תנאי עבודה (אלא אם מדובר בצ'ופרים). כמו כן, מכיוון שאתה משרת את הציבור, אסור לך לדעתי להשתמש בכל סמכות שאתה לא יודע להפעיל אותה. אסור לשוטרים ומתנדבים לטעות מבחינה פלילית. אני מתנדב 6 שנים - 3 בקלאסי ו-3.5 בסיור. לא נהניתי בהכרח מכל רגע נתון, אך בגדול - להתנדב במשא"ז זה סבבה.

שלום30

New member
כל אחד והציפיות שלו

כמו שאמרו לך - כסף לא מקבלים בגלל ההתנדבות במשמר האזרחי, אך ישנם כאלה שמוצאים סיבות אחרות להתנדב כמו: חברה, פעילות, העברת הזמן בהתנדבות למען הקהילה, עזרה למשטרה, מגע חיובי עם השוטרים ופעולות השיטור,, הכרות של החוקים, הדרכה ושימוש בכלי נשק, סיורים בתוך ניידות, שינוי אוירה ועוד.. תראה מה נוגע אליך ותחליט. הנסיון יהיה ללא תשלום

vistavista

New member
תקרא בעיון רב כדאי לך

היי רונן תראה קוראים לי מיקי ואני מתנדב כבר כמה שנים טובות את האמת התחלטתי במחויבות אישית והיום אני בן 27 ומתנדב ביחידית התנועה של מרחב אילון,תראה אני רוצה להגיד לך זה כייף לא נורמלי לתת ולתרום לקהילה וגם זה אחלה של סיפוק אין ספק שהתחלה עם כל הכבוד למשאז הם מתלהבים וזה מעולה גם אני הייתי ככה עד היום אני מתלהב וקונה כל ציוד שיוצא הגעתי למצב שהתחלתיי לייבא ציוד משטרתי מרוב שאני מאוהב במשטרה אנחנו יוצאים לסיורים,מערבים,עורכים דוחות מטפלים בתאונות ואתה צובר ידע עצום ויודע להתמודד בסיטואציות מלחיצות וזה מעולה שורה תחתונה אני מאוד נהנה לך על זה ושיהיה לך המון בהצלחה

שירןן21

New member
אתה מכיר שוטרים באיילון..?

שהייתי בשח"מ בהתחלה הייתי במשל"ט איילון בערך שבוע ואז עברתי למרחב שלי לסיור.. אני מכירה שם דיי הרבה שוטרים.. תגיד נפתלי עדיין במשל"ט שלכם?

תענה לי באמת.אתה באמת רוצה לדעת?

אז שתדע שזה כייף. ואם אתה רציני יש את היחידות המיוחדות.

למעלה