מי יעזור ?

B a n j o

New member
מי יעזור ? ../images/Emo32.gif

מישהו יודע איפה אני יכול לימצוא את כל מה שצועקים בזמן הקרנה של רוקי ?

Lizz

New member
זה בלתי אפשרי

מהסיבה הפשוטה שבכל מקום צועקים דברים אחרים, ישנם קטעים "מקומיים", וכל כמה זמן תמיד נוסף משהו - זה מתחדש מרגע לרגע :) חפש טרנסקריפטים, בחלקם יש השתתפות קהל. או שתציק לקאסט ;)

resputin

New member
אמ...

בנג´ו, אני לא יודע מה הסיפור כ"כ, זה לא כזה קשה.. על הפעם הראשונה תופסים.. גם ככה יתעללו בך כי אתה virgin- לפחות תן לנו להנות מזה. ובקשר למה שצועקים.. כן, לרוב זה אותם הדברים למרות שיש שינויים מפה לשם..:)

B a n j o

New member
V

כבר מזמן לא מאחורי איזה 10 הקרנות (לא הרבה אבל גם משהו) פשוט אני לא זוכר את כל המילים את הרוב קלטתי על ההתחלה אבל חלק אני לא מבין (אולי זה הגיל כבר
) אז צר לי לאכזב אותך אבל התעללות כבר לא תהיה

resputin

New member
חבל...:(

לא נורא.. היי, אני זוכר מה זה להיות V כי לא צפיתי יותר מדי בסרט (הסדרן..), אבל לא נורא.. יש עוד זמן (כמעט שבועיים).

Leetalw

New member
ליז צודקת, אבל

קיימים תסריטים עם קריאות (כלליות) שנהוגות (בערך לפעמים) בקולנועים (ספציפיים בתקופות מסויימות). או במילים אחרות - רעיון כללי ולא מחייב שאפשר לגנוב ממנו שורות :) חלק מהם נמצאים כאן: http://www.cosmosfactory.org/call-rhps.cgi?./the_factory/gallery/rocky_horror_scripts.htm ולמקרה שהקישור הארוך לא יעבוד, לכו ל: www.cosmosfactory.org וליחצו על הקישור Scripts. זה בכלל אתר רוקי חביב.

resputin

New member
אתה יכול גם..:

להיכנס לאתר חובבי רוי הישראלי, מסביר גם על הקאסטים וכו´, אם אני לא טועה הורדתי משם את הקובץ של המילים- בטח יהיה שם חלק מהתוספות.. יש גם את הדברים הרגילים, כמו בTime warp או אחרי שאומרים Brad או Janet... בכל מקרה: www.RHPS.co.il RHPS (למי שלא עלה על זה עד עכשיו, זה הראשי תיבות)

למעלה