מי יעזור לי?

Shizik

New member
מי יעזור לי?

אוקי כמה יעלה לי אופנוע של כ200 סמ"ק? אני מתכוון לאלה הספורטיוים...אלה שנראים כמו אופנועי מרוץ... תודה מראש..

איילR

New member
שדון הוא מתכון כנראה לRGV

אבל לא נראה לי שזה אופנוע בשביל הבחור...כידוע הRGV יודע לנשוך (ולא כריות). דרך אגב פרסמתי אתמול שאלה לגבי תוספי דלק ..איך זה שאין לך דעה בנושא?

hagi6

New member
אם לRGV הכוונה אני יכול להגיד לך

איפה זה יתחיל אבל לא איפה זה יגמר

barakhalla

New member
עם ה RGV אפשר לגמור בשני מקומות

במקרה הטוב במוסך במקרה הרע על 4 גלגלים... ולא על רכב... על העגלה של הבית קברות... אחחח הומור שחור. בעצם שאני חושב על זה בסוף כולם גומרים על 4...

Big Max

New member
אם ב- RGV עסקינן,

אז עזוב מראש. אם אתה לא יודע אפילו איך קוראים לאופנוע הזה, הוא לא יסלח לך. ותאמין לי, ל- RGV יש פיוזים של מרוקאי בתול בן 30, בשביתת יצרני סיגריות. Big Max

Shizik

New member
אוקי אז תן לי איזה עצה..

אני בן 17..(טוב עוד מעט 18) אני רוצה אופנוע של 200 סמ"ק (ושיהיה אפילו אופנוע שטח) או משהו כזה. כסף זה אלמנט מאוד מכריע אז כנראה מיד שניה או שלישית...כמה זה צריך לצאת לי? ולא פחות חשוב מה קוה אם ביטוח ותיקונים וכול העסק הזה..כמה זה צריך לצאת לי?

M.Z

New member
תחשוב בחיוב על M.Z עומד בקריטריון

של מחיר ונפח.

למה ננעלת על 200 סמ"´ק ?

ומה עם 350 סמ"ק ? (DR350) ומה בכלל אתה רוצה ממהאופנוע ? (דאווין ? כלי להגיע איתו לביה"ס/עבודה/מקומות בילוי ? כלי לשטח ? כלי לכביש ?)

Shizik

New member
כי אני מחפש משהו לא יקר..

אני צריך אופנוע כי דיי נגנב ממנו(לפחות מהפעמים המעטות שיצא לי לרכב עליו... אין שום מושג בזה..לא בנוגע לטיפול שזה מצריך ושום דבר כזה אז אם יש לך זמן אולי תוכל להסיר לי טיפה על זה..מה כדאי.. כמה זה יצא? וכולי וכולי...

JonnyBoy

New member
שיזיק יקירי, אתה נראה קצת נרגש...

שב, שתה מים, וענה נא על השאלות הבאות: 1) איזה רישיון יש לך? (עוד אין/50/500) 2) כמה כסף יש לך לצורך העניין? (לאופנוע, אביזרי בטיחות וביטוח) 3) איפה אתה מתכוון לרכב, וכמה? (רק כביש/רק שטח/אם שניהם, מה יותר?) 4) מה הגובה שלך? 5) והמשקל? (אתה לא חייב לענות)

Shizik

New member
חחחחח..אוקי...

יש לי עד 500 סמ"ק... מבחינה כלכלית אני עומד 5 אלף ואני מתכוון לרכב בעיקר בכביש. אני בגוגבה 1.87 ומשקל 70ק"ג עזור לי דוקטור..

אם כך הדו גלגלי המתאים לך הוא :

קטנוע !! (הייתי ממליץ בחום על הMZ301 אבל אני לא חושב שתוכל להרשות לעצמך אותו עם כל ציוד המיגון הנדרש ...)

M.Z

New member
אם ב-MZ עסקינן

לקנות את ה-251 סמ"ק ולא ה-301 , המהירות אותה מהירות , כח - מעט יותר לטובת ה-301 , אבל אמינות מעל הכל ב-251 , לאופנועים האילו בנו את אותה מערכת הילוכים ומבנה מכללים, אבל ה-301 יוצר לחץ גבוה על גוף המנוע, שיוצר הרס של גיר. מחיר של כלי כזה שנת - 93,94 צריך לזוז סביב 3500-4000 כל עוד לא מדובר בדגם FUN .

Shizik

New member
אוקי נשמע טוב...

וכמה יוצא לי לשנה כול הטיפול והביטוח עליו?

M.Z

New member
עלויות:

ביטוח : חובה כמו כל שאר האופנועים 3300 ש"ח. צד ג´ 400-600 ש"ח (ניתן בתשלומים) אבל החלק הזה לא רלוונטי מכיון שכל עוד זה מעל 50 סמ"ק זוהיא עלות קבועה. לגבי טיפולים : אין צורך לשבת על הספידומטר בטיפולים מכיוון שזהו מנוע 2 פעימות לכן אין לו כיוון שסתומים. כל הטיפולים נעשים לבד בבית בהחלפה פשוטה (פלג) הדבר היחיד - החלפת שמן גיר פעם בשנה בעלות של 50-80 ש"ח. חוץ מזה רק לתדלק וליסוע. מבחינת עלות בהנחה שאתה לא מחליק כל שבועיים - עלות - 0 . צמיג עולה 300 ש"ח- החלפה פעם בשנה-שנה וחצי, תלוי מה הקילומטרז´ שאתה עושה. גלגלי שיניים - לא מוחלפים!!!!!!! איך קראו לסקירה במוטו "גלג"שים לנצח" שרשרת פעם בשנה וחצי - שנתיים עלות - 200 ש"ח. ניתן לומר שמבחינת עלויות - אין כמעט עלויות - מה שמניתי פה אילו טיפולים שבכל כלי תצטרך לעשות. מנוע מחזיק לפחות 80-90 אלף קילומטר, (שלי עשה כמעט 85000 ועדיין לא עושה רמז לגמירה. אם אתה רוצה צור איתי קשר טלפוני - אתן לך את כל המידע שתרצה+מידע רלוונטי שלא כתוב בשום מקום.

למעלה