מי יעזור לי?

• פותח הנושא moom1
  • פורסם בתאריך

moom1

New member
מי יעזור לי?

בגלל האפילסיה החיים שלי בזבל.......... .....עכשיו אני סיימתי תואר בפיזיקה לא מזמן ובאוניברסיטה היו לי הרבה התקפים רציתי להיקבר......... וגם לא עשיתי צבא בנוסף.... עכשיו מי יקח אותי לעבודה ...........אני עשיתי סתם את התואר .......אין עתיד אם אפילפסיה.. לא רשיון ...לא עבודה ...לא צבא.. האם יש פה משהו שלמרות האפילפסיה עשה תואר וגם לא עשה צבא (או שעשה ) וקיבלו אותו וכמובן הוא הסתיר או לא שתפו אותי בא לי למותתתתתתתת........

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מבין שקשה לך משום שאתה פוחד שלא תצליח למצוא עבודה בגלל האפילפסיה למרות התואר שעשית. יש בינינו רבים שעובדים גם עם האפילפסיה. נכון זה קשה ולפעמים צריך להסתיר בהתחלה אבל זה אפשרי. הדרך לפיתרון היא לחשוב בצורה חיובית - שאפשר לעבוד וכמו שרבים עובדים גם אתה יכול. לגבי רישיון זה אמנם מכביד שאין אבל אפשר בהחלט לחיות בלי זה. (לי אין רישיון מבחירה).

הי

אני רואה אדם שסים תואר בפיזיקה. דבר המראה יכולות הרבה מעבר לאחרים. יכול להיות שהלחץ של הלימודים קצת העלו את מיפלס ההתקפים? בקשר לעתיד, ענין הצבא הוא שולי וככול שהזמן יעבור יהיו יותר שולי. ענין הרשיון , חשוב אבל ניתן להסתדר. בענין העבודה- אני מאמין שהיכולת שלך תביא אותך לעבודה מתאימה, ברור שבפיזיקה אין הרבה עבודה, וזה אמור לכולם, בדרך כלל פיזיקאים עוברים לתוכנה, אני ממליץ שתמשיך לחפש ואין ספק שתמצא. אתה קצת קיצוני בגישה על מצבך, וזה לא בשליטתך,זה מצב שיכול להיות מאפילפסיה, יכול להיות שאתה צריך עזרה בתרופה שתעודד אותך.

מילים כדורבנות אבא של אפי

היי moom למרות האפילפסיה אני עושה דוקטורט, למרות האפילפסיה ילדתי, למרות האפילפסיה אני נוהגת ואני חיה ומאושרת
1. הצבא זהו שלב בחיינו אשר מעצב אותנו, אבל זה רק שלב שניתן לעשות עליו
ולהמשיך אלה. אז לא עשית צבא אז מה!!! 2. לגבי רשיון תלוי במצבך הבריאותי, אם אתה מאוזן תוך שנה הרשיון בידך, אם לא מסתדרים ,אני שנתיים הסתדרתי ללא רשיון!!! ועוד תקופות באמצע שסרבתי לנהוג. 3. פיסיקה - אני מורידה את הכובע בפניך תואר לא פשוט (אני נשואה לפיזקאי) אבל מה לעשות תואר ראשון בפיזיקה אין הרבה מה לעשות איתו, עליך או להמשיך לתואר שני או לבצע הסבה מקצועית (כפי שאבא של אפי הציע) 4. אני אף פעם לא הסתרתי את מחלתי בראיונות עבודה ! לרוב נתקלתי בהבנה . 5. אני מסכימה עם אבא של אפי וזו המלצתי האישית: אליך ללכת לדבר עם איש מקצוע על נושא המחלה, אני הלכתי תקופה מסויימת, מחלה כרונית יש לה השלכות, לי זה תרם רבות

moom1

New member
היי פוסיאוןן

את אומרת שאת לא הסתרת בראיות עבודה שאת חולת אפילפסיה ......ומה היו התגובות ?????????? האם מצאת עבודה כשאמרת שאת חולת אפילפסיה?

לא הסתרתי את המחלה ../images/Emo9.gif

בהרבה מן המקרים גם חלה עליך חובת דיווח. השאלה מתי מציינים את המחלה, אני גם לא רצתי והודעתי לכול העולם ואחותו שאני חולה. כאשר נדרשתי לדווח על מצב בריאותי דיווחתי! תמיד מצאתי עבודה, אף פעם לא הייתי מחוסרת עבודה! בראיון עבודה אם שואלים אותך תציין אם לא שואלים אין סיבה לספר
כאשר אתה נדרש לדווח בתצהיר בריאותי כולשהו תדווח
הגישה שלי הייתה קודם שילמדו מי אני, הוכחתי את עצמי מקצועית ואח"כ סיפרתי על המחלה. בשום מצב לא לשקר

חייםלוי

Member
מנהל
בדיוק. גם אני לא סיפרתי מייד

ויש מקומות שלא סיפרתי בכלל כי לא שאלו. במקום העבודה הנוכחי שלי בו אני כבר עובד 22 שנים שאלו אותי אחרי שנתיים ואז סיפרתי. בשלב כזה כבר לא היתה בעיה.

ruthty

New member
הי MOODN

אני חולת אפילפסיה כמוך אין לי רישיון כל החיים אני מתמודדת ברוך השם עובדת ומגדלת את בנותי אני גם סבתא צעירה נכון קשה ולפעמים קשה מאוד אולם אין מה לעשות זה המצב לפעמים בדיכאון ולפעמים לא אתה יודע כמה קשה להוציא תואר ובמיוחד בפיזיקה זה מראה שילך יכולות שאין אתה מודע להם לכן אל תתיאש מהר בטח בעצמך ותראה שתצליח .

moom1 שלום לך

אני מתיחס לתגובתך:"בגלל האפילסיה החיים שלי בזבל.......... .....עכשיו אני סיימתי תואר בפיזיקה לא מזמן ובאוניברסיטה היו לי הרבה התקפים רציתי להיקבר......... וגם לא עשיתי צבא בנוסף". החיים שלך לא בזבל-יש לך יכולות נהדרות תאמין בעצמך-כי אין לך פשוט ברירה אחרת החיים מנווטים אותך לזה הינני עם תואר מהנדס כימיה "עוד מקצוע דפוק" שאפילו עשה צבא ביחידה קרבית וניזרקתי מעיסוקי זה מסיבות שמנעו מימני להתעסק מיכיוון שהיו לי התקפים וסייוג ביטחוני נמוך ואף אחד באמת לא נתן לי שום צאנס אמיתי עם כזאת אבחנה הייתי עם מרה שחורה תקופה לא קטנה, אבל לא היה לי זמן לבכות הרבה , פניתי לתחומים אחרים כמו מיחשוב- ניתוח מערכות אומר לך בראיה היסטורית הצטערתי מאוד על מה שלמדתי המשכורות והתנאים שקיבלתי הלמו יותר מאשר להתעסק במקצוע הנדסה כימית אז תחשוב אף פעם לא מאוחר" התפוח תמיד נופל למטה"

למעלה