מי יעזור לי להתחיל?

larry_sanders

New member
מי יעזור לי להתחיל?

אני רוצה להתחיל בר בייתי. החלטתי שכל חבר שלי שיטוס לחו"ל יביא לי בקבוק משקה אחד... בכל מקרה, אני לא שתיין גדול, אבל אוהב קוקטילים (לא חזקים מידי). מוכנים?... כמה שאלות: 1. חוץ משייקר מה עוד צריך לקנות? האם יש גודל/חברה מומלצת? 2. כוס מידה - האם יש גודל סטנדרטי? משהו מומלץ במיוחד? 3. עם איזה משקאות כדאי להתחיל? אני מתכוון איזה משקאות בסיס (רום/וודקה/טקילה/ג´ין) שאיתם יוצרים את הקוקטלים. 4. איזה ליקרים פופולריים במיוחד? הרבה שאלות והרבה תודות!

maniac

New member
תשובה

1. חוץ משייקר (נירוסטה כמובן, 500/750מ"ל) שווה לקנות כוסות אולדפאשן, יין לבן/אדום, מרגריטה, בירה (כמובן), כוסות טקילה (שבארץ הם גם כוסות של שאטים) וכמה הייבולים. 2. עקרונית מידה היא 30מ"ל. כוס טקילה יש בה 60מ"ל והיא יותר מקובלת בארץ. 3. משקאות בסיס הם ארבעת הלבנים שרשמת (רום/וודקה/טקילה/ג´ין) ומעבר לזה זה כבר העדפות שלך, יש מגוון רחב של ליקרים (פיזאנג,בננה,קרסאו,קקאו וכו..) ששווה לשחזיק כי הם טובים לקוקטיילים. 4. ליקרים פופולאריים לא חסר.. אייריש קרים (בייליס), דרמבוי, קלואה, סאוטרן קומפורט, ייגרמאייסטר, אפטרשוק, אמרטו, בנדקטין, מליבו, קוואנרו, ג.מארנייר, שנאפסים והרשימה עוד ארוכה מאוד מאוד מאוד.. המלצה שלי תתמקד במה שאתה אוהב בהצלחה

larry_sanders

New member
../images/Emo6.gifלא יכלתי לקבל תשובה מלאה יותר

אם למישהו יש עוד רעיונות/טיפים מה כדאי לקנות ולהשקיע בבאר הביתי - You´re welcome! תודה!

למעלה