אני מפחדת על אהובי
טוב, אז זה לא סוד שאני מאוהבת בכריס ורוצה לראות אותו בגמר ובטח שלוקח את התואר. כריס היה מתמודד מאוד חזק מהרגע הראשון וההימור שלי לאיידול מהאודישן הראשון שלו בדנבר. מה הבעיה? שנראה לי שמחר ייתכן והוא יעוף.ומדוע? טופ 4 ידוע מעונות קודמות כהעפה לא הגיונית ולעיתים גם לא צודקת. עונה ראשונה עפה טמיירה גריי המעולה והשאירה בטופ 3 את ניקי מקיביין, מה שהיה לא מוצדק לדעת רבים. עונה שנייה העיפו את ג'וש גרייסין שאהבתי מאוד באחד השבועות הטובים שלו, קימברלי לוק שנשארה במקום חוותה את אחד השבועות החלשים שלה, סיימון גם אמר לה שהשבוע מגיע לה ללכת ולא לג'וש. עונה שלישית ההצבעה ההוואית הצילה את ג'זמין שבהחלט לא הייתה קרובה ללה טויה מבחינת איכויות קוליות או רמת הופעות כל העונה. ועכשיו אנחנו בעונה החמישית, יש לנו את טיילור שלדעתי לא חווה אתמול את אחד מערביו הבולטים, שבוע שעבר היה בולט יותר, עם זאת, יש לו את הסול פטרול הגדולה מאחוריו ובשבועיים האחרונים גם את ההצבעה של VOTE FOR THE WORST, ככה שקולות לא ממש חסרים לו. יש לנו את אליוט שלאחרונה גדל להיות איום לא קטן, הוא האנדרדוג ובהחלט יש אנשים שאוהבים להצביע לפחות בולטים במחשבה שאחרים לא יעשו זאת אז כדאי לתת להם קולות. יש לנו את קתרין שלא ממש חוותה ערב מזהיר אתמול, אם היא הייתה בוכה הייתי בטוחה שהיא נשארת. יש בודאי מי שידאג שהיא לא תישאר בגלל הביקורות הלא טובות ולכן הצביע במרץ, אבל האמת שאני חושבת שהמעריצים הרגילים שלה יהיו בעיקר מי שיצביעו. ויש לנו את כריס, או שאוהבים את כריס או ששונאים אותו. אני לא בטוחה מה יש יותר אבל בטוחה שכריס כן הרוויח את מקומו בטופ 3 יותר מאשר קתרין לאור הופעות השבוע ולכן הייתי מאוד שמחה כמובן אם לא תחול עליו "מכת הטופ 4". מצד אחד הוא אחרון בDIALIDOL, מצד שני זה גם ככה לא ממש מדוייק. מצד אחד מעריץ של קתרין דיווח בפורום שהקו שלה היה פנוי להפליא, מצד שני סיימון לא ממש הילל את כריס למרות שפאולה כבר מיקמה אותו בגמר, סיימון נחשב יותר משפיע לדעתי. כריס לא הדהים בשיר השני שלדעתי משאיר יותר רושם, קתרין גם לא ממש עשתה את זה אבל היא הייתה אחרונה, ככה שיש לי פה בעיה. בקיצור,כמו שאתם מבינים לצערי אני חשה שהקרב יהיה בין קת לכריס. אתם יודעים מי לדעתי צריך לנצח בקרב.