מי יעוף מחר?

SHTRUDIDI

New member
מי יעוף מחר?

זה המקום להימורים,תיאוריות קונספירציה ושאר ירקות שיש הרבה מה לומר עליהם.

SHTRUDIDI

New member
אני מפחדת על אהובי

טוב, אז זה לא סוד שאני מאוהבת בכריס ורוצה לראות אותו בגמר ובטח שלוקח את התואר. כריס היה מתמודד מאוד חזק מהרגע הראשון וההימור שלי לאיידול מהאודישן הראשון שלו בדנבר. מה הבעיה? שנראה לי שמחר ייתכן והוא יעוף.ומדוע? טופ 4 ידוע מעונות קודמות כהעפה לא הגיונית ולעיתים גם לא צודקת. עונה ראשונה עפה טמיירה גריי המעולה והשאירה בטופ 3 את ניקי מקיביין, מה שהיה לא מוצדק לדעת רבים. עונה שנייה העיפו את ג'וש גרייסין שאהבתי מאוד באחד השבועות הטובים שלו, קימברלי לוק שנשארה במקום חוותה את אחד השבועות החלשים שלה, סיימון גם אמר לה שהשבוע מגיע לה ללכת ולא לג'וש. עונה שלישית ההצבעה ההוואית הצילה את ג'זמין שבהחלט לא הייתה קרובה ללה טויה מבחינת איכויות קוליות או רמת הופעות כל העונה. ועכשיו אנחנו בעונה החמישית, יש לנו את טיילור שלדעתי לא חווה אתמול את אחד מערביו הבולטים, שבוע שעבר היה בולט יותר, עם זאת, יש לו את הסול פטרול הגדולה מאחוריו ובשבועיים האחרונים גם את ההצבעה של VOTE FOR THE WORST, ככה שקולות לא ממש חסרים לו. יש לנו את אליוט שלאחרונה גדל להיות איום לא קטן, הוא האנדרדוג ובהחלט יש אנשים שאוהבים להצביע לפחות בולטים במחשבה שאחרים לא יעשו זאת אז כדאי לתת להם קולות. יש לנו את קתרין שלא ממש חוותה ערב מזהיר אתמול, אם היא הייתה בוכה הייתי בטוחה שהיא נשארת. יש בודאי מי שידאג שהיא לא תישאר בגלל הביקורות הלא טובות ולכן הצביע במרץ, אבל האמת שאני חושבת שהמעריצים הרגילים שלה יהיו בעיקר מי שיצביעו. ויש לנו את כריס, או שאוהבים את כריס או ששונאים אותו. אני לא בטוחה מה יש יותר אבל בטוחה שכריס כן הרוויח את מקומו בטופ 3 יותר מאשר קתרין לאור הופעות השבוע ולכן הייתי מאוד שמחה כמובן אם לא תחול עליו "מכת הטופ 4". מצד אחד הוא אחרון בDIALIDOL, מצד שני זה גם ככה לא ממש מדוייק. מצד אחד מעריץ של קתרין דיווח בפורום שהקו שלה היה פנוי להפליא, מצד שני סיימון לא ממש הילל את כריס למרות שפאולה כבר מיקמה אותו בגמר, סיימון נחשב יותר משפיע לדעתי. כריס לא הדהים בשיר השני שלדעתי משאיר יותר רושם, קתרין גם לא ממש עשתה את זה אבל היא הייתה אחרונה, ככה שיש לי פה בעיה. בקיצור,כמו שאתם מבינים לצערי אני חשה שהקרב יהיה בין קת לכריס. אתם יודעים מי לדעתי צריך לנצח בקרב.

Fairywitch

New member
לדעתי:

קתרין או אליוט. ולאף אחד לא מגיע ללכת בשלב הזה

MeetLofe

New member
אתם יודעים מה אני חושב

זה יהיה אליוט./: אמרתי אולי יש מצב שזאת תהיה קת'רין אבל השופטים קטלו אותה אז כל המעריצים ירוצו להצביע לכריס וטיילור אין מצב לעוף ומי נשאר?אליוט;[ זה גם ידוע כמו שקרן אמרה שאחד הזמרים הכי בולטים עף בטופ 4 והעונה זה אליוט שהוא הזמר הכי טוב העונה וגם שבוע שעבר סיימון לא החמיא לו כ"כ והשבוע כן וכמו שאנחנו יודעים מעיפים אמנים אחרי הביצוע הכי טוב שלהם וזה מה שיקרה עם אליוט [למרות שבד"כ מעיפים את הגרועים אחרי כל הביצועים הגרועים שלהם ואחד טוב ולאליוט לא היה אפילו אחד כזה אבל השבוע אמרו לו שאלה היו 2 הביצועים הכי טובים שלו] כאן סיימתי והלכתי לחתוך [ירקות. למרות שאני חושב שחלק פה ישמחו אם זה יהיה משהו אחרP:]

In Circles

New member
../images/Emo199.gif

לדעתי הבוטום2 שיהיו הם אליוט וקת'רין, וקאט תחזור הביתה.

Bleed for Me

New member
לדעתי ולצערי

אליוט או קת'רין.. יהיעה מאוד מוזר אם זה יהיה טיילור..

ששוניקו

New member
לדעתי אף אחד לא בטוח

טיילור - פשוט כי ככה זה, שבוע שעבר הוא היה אחרון, השבוע הוא ראשון והרבה ישכחו אותו כי שבוע שעבר הוא היה אחרון ובטוח. חוצמזה שבדר"כ אני ממש פוחד שהוא יעוף, והפעם אני לא כל כך אז מתאים שיהיה את השוק הזה. כריס - אנשים חושבים שהוא בטוח מדי, חוץ מזה היו לו היום שני הופעות סבירות - וזה גם מה שהיה לפריס שבוע שעבר והיא עפה. קת'רין - כי היא לא היתה במיטבה היום. וגם כי הסקרים לא לטובתה. אליוט - האנדרדוג, אף אחד לא נתן לו סיכויים להגיע עד לכאן, והסיכויים שלו להמשיך לעלות הם גם קלושים. בכל מקרה מבחינתי, אם כריס יעוף אני אשמח מאוד כי הוא היריב הקשה ביותר לטיילור. אם אליוט יעוף אני גם אשמח, הוא כזה מעייף. תוצאה שקת'רין או טיילור יעופו תאכזב אותי מאוד. כי זה אומר שאני אסבול שבוע הבא 6 הופעות שלא יעניינו אותי.

נ ר ו ש

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

טיילור.. למרות שעד ההופעה של אליוט היום הייתי כמעט בטוחה שהוא יורד אבל היום הוא היה פשוט מעולה

whatever4

New member
לדעתי

כמו שכתבתי בביקורת- לפי דעתי יש 2 תרחישים אפשריים: 1- הצופים יילכו על פי ההופעות. בוטום2: קתרין וכריס. עף: קתרין. 2- הצופים יירצו להציל את מי שבסכנה הכי גדולה. בוטום2: כולם יכולים להיות. עף: כל אחד חוץ מקתרין. קרוב לוודאי כריס. אני אישית חושבת שהתרחיש הראשון יקרה ולכן הבוטום2 יהיו קתרין וכריס כשבסופו של דבר קתרין סוף סוף תעוף.

ofrasch1

New member
אם יש צדק

אז קתרין. היא לא היתה טובה היום. כריס וטיילור היו סבירים. אליוט היה מצויין.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif

אליוט. אם יש קצת צדק, אז כל אחד אחר. אם יש עוד יותר צדק, אז קתרין. אבל אליוט.

טיילור.

מצטערת, מבין הבחורים יש לו את הקול הכי פחות אטרקטיבי ומגוון. והוא נמאס עם הריקודים שלו,הוא בתחרות שירה לא נולד לרקוד! קתרין למרות הופעה אחת גרועה,שתישאר,זה מעניין בעיניים
והיא זמרת טובה בדרך כלל. אליוט בגמר כי מגיע לו. כריס בגמר בלי להניד עפעף. מקווה שככה זה יהיה

shushka9

New member
../images/Emo58.gifמי שעף, בדוק כי התכנית כבר

שודרה אתמול,
כריס
אני בשוק ואני שונאת את אמריקה כ"כ כרגע. כריס הוא הזמר הכי טוב שם עם הכי הרבה פוטנציאל והעיפו אותו על לילה אחד שלא היה מושלם. זה כ"כ לא הוגן.

למעלה