מי יכול לעזור??

מי יכול לעזור??

אני כבר שלושה ימים מנסה להבין את האתר שהגעתי אליו בזכות אלי "יאסו" אבל לא כל כך מצליחה להורדי ממנו שירים כמו שאלי הסביר לי.. אם היתי מבינה קצט יותר אנגלית זה בטוח היה עוזר לי אבל לצערי זה לא מצליח לי...
אני מבקשת בבקשה אם למישהו יש מוסג איך מורידים את השירים אשמח מאד ללמוד האתר הוא: www.greek-mania.com בתודה רבה מאיה!!!

ייעל7

New member
מאיה יקרה ../images/Emo140.gif יש..

איזה שירים ספציפיים את מחפשת? אני אנסה לעזור לך להוריד אותם, יש משהוא מיוחד?

אני מחפשת...

היי...ותודה רבה אני מחפשת בעיקר שירים חדשים והכי הרבה את השירים שיש בדסיק המצורף ממש ממש תודה יעל!!! מאיה

F a d i

New member
היי מאיה...כנסי

קודם כל את צריכה להרשם לאתר (שם משתמש+סיסמא+אי-מייל "אמיתי/קיים" דבר שני את צריכה חשבון באתר www.streamload.com... לחשבון הזה ישלחו לך את הידסקים שתבקשי...אבל הבעיה היא ששם מגבילים אותך ל-100MB (אם אינני טועה) ולכן את צריכה להרשם ו"לשלם" ע"מ לקבל כמות "בלתי מוגבלת" של דיסקים...וזה בכלל לא יקר 5$ ל-1000MB ויש אפשרויות אחרות.... אם יש עוד שאלות מוזמנת לשאול יום טוב!

תודה פאדי...

כל הכבוד לך על ההסבר המפורט!!! אני נרשמתי לאתר בעיקרון אבל עדין לא מבינה איך להירשם ל- streamload שם בדיוק נתקעתי לא יודעת מה לעשות???!! בעיקרון אני רוצה את הדיסק שמצורפת התמונה שלו פה... תודה רבה מאיה חפץ!!!

ייעל7

New member
מאיה אם את יכולה....../images/Emo63.gif

להעתיק לי ולשלוח את הכניסה לאתר אני אתרגם לך בדיוק שלב אחרי שלב ונעשה את זה ביחד.

hodronakos

New member
יעל -שאלה../images/Emo127.gif

בתור חדש בשכונה -אני רוצה גם. אם את יודעת איך להוריד שירים. אולי תעזרי לי . "עדיין מחכה לדיסק רבטיקה" אולי תגיבי !!!!1

למעלה