מי יכול לעזור?

shiran 25

New member
מי יכול לעזור?../images/Emo53.gif

יש למישהו עיצה איך אפשר לנוח עם 4 ילדים? אני דואגת שאני לא אוכל לנוח אחרי ההפריה כי כל הקטע שלא מרגישים כאב ואין מה שיזכיר לך שאסור לך להתאמץ, את מרגישה רגיל ובעצם את מוגבלת. מקוה שיהיה בסדר
ביי שירן

mondani5

New member
הי שירן יקירה1

איילת אמא לחמישה ילדים והסתדרנו,תמכתי בה הרבה ועזרתי לה בעיניין הילדים,פה ושם הסעים למיניהם,או אפילו טיפול רפואי לאחד מהם,את התקופה שלושתכם אמורים לעבור יחד ולעזור אחד לשני,כמו כן העמדתי לאיילת עוזרת בין 3-4 פעמים בחודש תלוי על פי הצרכים,ואף עזרתי להקפיץ את העוזרת חזרה למקום חפצה,הרגשתי שאני חייבת לתת לה הכל בתקופת ההפריה וההריון הרי היא נושאת את ילדי!!!. את יודעת ביום שבעלי קיבל דרגה בכירה יותר בדיוק לפני שנתיים איילת כבר היתה בהריון לקחתי אותה לטקס ,את הפרחים שהעניקו לי על פי המסורת מסרתי לה שם מיד בגאווה. נכון להיום אני מרגישה שהיא עדין בתוך תוכי לכן אני ממשיכה להיות אתה ולתמוך בה גם ברגעים קשים ואשמח להיות לה למשענת בימים משמחים יותר. אני חושבת שהקשר שלנו יהיה לכל החיים,לעולם לא נשכח שבזכותה הפכנו להורים מאושרים. אירית

1 taya

New member
אירית

איזה כייף לראות שיש אנשים טובים ומבינים

מירבי*

New member
בוקר טוב שירן../images/Emo24.gif

עד כמה שאני זוכרת ס' אמרה שהיא תהיה איתך בימים שאחרי ההחזרה.. את לא צריכה מנוחה הוחלטת בכל הימים עד לבדיקת הדם, חשוב להקפיד על היומיים הראשונים ואח"כ אפשר לחזור אט אט לשגרה, כמובן שלא להרים דברים כבדים ולא לבצע פעולות שדורשות מאמץ, אני בטוחה שס' תהיה לצידך בכל מה שתצטרכי. הכי חשוב שתהיי רגועה ואופטימית. נשיקות

עָנת

New member
מירב,אני יודעת

שאחרי החזרה צריכים להתנהג כרגיל! מנוחה ובטלה לא יגרמו לעוברים להשתרש. עובדה,שלאחר פעולת ההחזרה,לא נחים אפילו דקה. שירן מאחלת לך בהצלחה. אגב,גם ליפה 3 ילדים בבית.

mondani5

New member
תודה יקירה!

אני מאמינה שגם את כזו אחרת לא היית חוזרת על ההליך פעמיים. אירית

1 taya

New member
באהבה ../images/Emo24.gif אירית

אני כזאת בלי שום קשר לפונדקאות
אבל כאשר את מבינה משמעות של ילדים
ומישהו אחר נושא את זה . זה פי מליון כי רק כך לומדים את ערך החיים ובטח ובטח את הפונדקאית.

shiran 25

New member
אירית היי

אירית שלום, תודה רבה על התשובה ,המזל שלי שיש לי זוג מאוד דואג אבל הילדים שלי קטנים,ה' יעזור לי ואני מקוה שיהיה בסדר,בסוף יהיה מה שהק"ב רוצה,אנחנו נעשה את ההשתדלות הכי מירבית והשאר תלוי בו. אפילו הרופאה בבית-חולים אמרה ש-4 ילדים קטנים זה יותר גרוע מג'וגינג. אני כ"כ מתרגשת שבוע הבא בע"זה נעבור את ההחזרה.מתפללים שיעבור בהצלחה. תכננו את זה שיצא ביום שישי ואז הזוג שלי רוצים שאני אבוא אליהם לשבת שיוכלו לעזור לי כדי שאני אנוח. זה ממש ריגש אותי שהם מוכנים לקחת אותי אליהם עם 4 ילדים קטנים. תודה רבה שירן

שירנוש קטן עלייך את אמיצה ../images/Emo140.gif

הכול יהיה בסדר בעזרת השם........... בהצלחה בהחזרה נחזיק לך אצבעות בידיים וברגלים
חשוב מאד שאת בקשר טוב עם ההורים זה מאד יעיל והכי חשוב גורם להרגיש טוב ורצון להצליח
והכי חשוב להיות רגועה את תראי שהכול מסתדר תמיד לטובה

shiran 25

New member
ציצינה היקרה../images/Emo24.gif

ציצינה המתוקה, את תמיד יודעת לגרום לי שמחה,תודה רבה על האיחולים,מקוה שתהיה שעת רצון בשמיים והאיחולים יהפכו מציאותיים. התגעגעתי אלייך מקוה שנפגש בקרוב,ואת הבחורה שתמיד נותנת כוח מי יתן וה' יתן לך המון כוח להמשיך הלאה ובעז"ה להצליח תהיי חזקה ואל תתייאשי ,תמשיכי לשמש לכולנו דוגמא איך להיות אופטימים וחזקים. באהבה שירן

1 taya

New member
לשירן 25 ../images/Emo70.gif

כל פעם שאני קורא את ההתכתבויות שלך אני מחיכית
מרוב אושר מכל מיני סיבות תמשיכי להיות תמיד עם שמחה בלב.

shiran 25

New member
taya 1

אני שמחה שאני גורמת למישהו לחייך כייף לשמוע. מקוה שתמיד יהיו בשורות משמחות ותמיד ניהיה מאושרים, חשוב מאוד תמיד להיות בשמחה,עם כל מה שעברתי בחיים ואני סה"כ בת 25 ,המון המון משברים וקשיים ואני שמחה שה' נותן לי את השמחה בלב ומחזק אותי כי זה מאוד קשה לשמוח עם כ"כ הרבה מכשולים בדרך. אני עוברת המון חויות לא קלות מלחמת קיום יומיומית לפעמים אני מרגישה כמו בת 55 ולא 25,אבל תודה לאל על כל יום שעובר ואנחנו שלמים ובריאים ו:שמחים
שירן

1 taya

New member
לשירן ../images/Emo24.gif

אני מכירה אותך בלי שאת יודעת דרך סיפורים חיובים ששמעתי עליך ןתמיד חיכתי בחיבה (בטח את שואלת את עצמך מאיפה אז זוג מרא"לצ היה איתך בקשר ואישתו חברה טובה רמז מאוד יפה
) ולגבי החיים בכל בית יש שירותים אחד גדול אחד גו'רה העיקר להמשיך לחייך ולאהוב את החיים כי מכל רע יש רק טוב

shiran 25

New member
1 taya שלום לך../images/Emo41.gif

ניסיתי לשלוח לך הודעה אתמול ב-3 לפנות בוקר ולא הצליח משום מה לא היה קל להרדם מרוב סקרנות ,את מכירה אותי ואני לא ,ראית אותי? את במרכז של מירב? אני משערת שאת אמא מיועדת,באיזה שלב? טוב לשמוע ששמעת עליי שמועות טובות,וגם חברה שלך בחורה מקסימה תמסרי לה ד"ש חם ותאמרי לה שניסיתי להתקשר לאחל שנה טובה ולא ענו לי אשמח לקבל תשובה מספקת ואולי פעם נפגש?! בברכה שירן

1 taya

New member
לשירן ../images/Emo3.gif

את יכולה לשלוח הודעות בכל שעה כי גם אני עירה בשעות הלילה ,אלה השעות שלי. אני אמא לשלוש בנות מקסימות מפונדקאית מדהימה
עשינו את התהליך פעמים .אני עשיתי את התהליך לבד ללא שום מרכז .והייתי רוצה לעשות אפילו עוד פעם.לגבי חברתי הם היו בחופשה
מאחלת לך בהצלחה בכל תמשיכי להיות כמו שאת

shiran 25

New member
taya 1 היי../images/Emo140.gif

אני יודעת שאפשר לשלוח הודעות וגם אם היית רואה את זה בבוקר זה בסדר אם את עירה בשעות מאוחרות אולי אפשר לדבר במסנג'ר אם יש לך או באיי סי קיו,ואם אין לך אני יכולה להגיד לך איך להוריד זה קל ויעיל, איך יש לך 3 בנות הרי מותר רק 2 אלא אם נולדה לך 1 ואח"כ 2 ? ניסית להגיש בקשה לפעם נוספת? עוד מעט שבת נכנסת והתנוקת שלי ישנה ו-3 הילדים הלכו לאבא שלהם לשבת אז אני אלך לנוח כי אני עייפה ורוצה ללכת לסעודת שבת אצל אחותי, אז שתהיה לך שבת שלום ואולי תספיקי לכתוב לי לפני שתכנס השבת
בידידות שירן

shiran 25

New member
שכחתי משהו

אז אני מבינה שרק שמעת עליי ולא ראית אותי ,חשבתי שאולי ראית אותי במרכז של מירב אבל אמרת שאת לא במרכז אולי אפשר להפגש להכיר מקרוב ולשוחח?! בת כמה את?והייתי שמחה להפגש ולשמוע יותר איך עבר עלייך התהליך

mondani5

New member
הי שירן יקירה!

גם אני כאשר הייתי בגילך הצעיר 25 הגשתי כמו בת 50,היו עלי הרבה צרות,אובדן של שני בנים וילדתי את לילך שהיתה פגית ששקלה רק 500 גרם,התגרשתי כמוך ונאלצתי לשלב קריירה עם גידול ילדה שנולדה פגית עם כל ההשלכות,עברתי משכירות לשכירות ויום אחד בעל הבית התבייש לקחת ממני כסף כאשר ראה את המקרר ריק מתוכן. החיים מתהפכים,היום אני בת 50 ומרגישה שאני בת 25 ,היום אני רואה את מצוקת הדיירים שגרים בשכירות בבתי ואני מוותרת להם פה ושם ,נזכרת בחיים שאני עברתי . פשוט תאמיני בעתיד טוב סה"כ את נראת מצויין ויש לך את כל הנתונים לעלות ולעלות. אירית

למעלה