מי יכול לעזור לי ?

נירה63

New member
מי יכול לעזור לי ?

מה המשמעות של קלף 3 מטות כשהוא מופיע כקלף סיכום בפריסת שאלה בנוגע ליחסים בין גבר ואישה??? האם הוא קלף המביע משהו קשה? רע עתיד לא טוב או ההיפך...

יגאלרון

New member
ביסוס מצב,,,,,../images/Emo20.gif

בוקר טוב. מדובר בכל מקרה בביסוס המצב הקיים או מצב שנוצר. לפעמים אנחנו מבקשים לבסס את המצב שאליו הגענו והדבר אינו ניתן. יש צורך במצב הנתון העכשווי להיות יותר זהירים ופחות יהירים כדי לדעת לבקש עזרה,ומה שאת מבקשת מפורום זה ,הוא הנכון,ולכן רצוי לפרוס פריסת שאלה ממוקדת ותקבלי תשובה ממוקדת הרבה יותר. סוף שבוע נינוח לך. יגאל רון.

נירה63

New member
תודה רבה רבה לך.

בכל זאת ולמרות שלא עשיתי את הפריסה עזרת לי מאוד. שבת שלום לך.

נירה63

New member
השאלה והפריסה

מה פוטנציאל היחסים ביני לבין איקס בחודש הקרוב? והפריסה שקבלתי היא: מימין לשמאל: נזיר, חמש מטות, נער המטבעות, האיש התלוי, שתי מטבעות, אביר המטות וקלף סיכום-שלוש מטות. מחכה לעזרתכם בניתוח הפריסה.

יגאלרון

New member
החודש על בסיס האימפולסיביות,,,../images/Emo42.gif

צהריים טובים לכל החברים היקרים שלי
אכן,,,אני קושר את קלף הסיכום בפריסה זו כביסוס הקשר {או לא} לאחר שתקבלי הארה פנימית ותלמדי היטב-האם קשר זה הוא הרצוי לך?. קלף הנזיר מכניס אותך לשקט ולשלווה כשאת בוחנת אותו,ובקשר הזה את תבדקי את עיקרו ולא את טפלתו,כי הפוטנציאל שלך בקשר זה הוא להצליח דרך מאבק-האם זה רצוי לך?. נראה לי שיש הרבה מסביב לבחור הזה או מסביבך ואת נמצאת בתחרות מול ליבו של הבחור. היחסים נראים שטחיים לחלוטין ונבדקים לפחות מצד הגבר -האם הם כדאיים לו?.,,,{מדובר בחומר-מין,מיניות,ניצול מסויים של טוב ליבך} כי את עכשיו נמצאת במצב יסוד המים-רגישה מאוד ופגיעה. את מרגישה את עצמך כקורבן מסויים שהכניס את עצמו להשהייה לצורך בדיקת הקשר וזה קצת מסובך בשל "הכבילה" שלך,כבילת הרגשות מלצאת החוצה,רצוי שתרדי מהעץ שתלית את עצמך בעניין קשר זה,ותאמרי את כל מה שעל ליבך מול הבחור. מבחינה אסטרולוגית קבלית מדובר על כוכב מאדים הפועל על כוכב חמה באמצעות נפטון. מאדים-אגרסיבי חמה-תקשורתי. נפטון-רגיש ומימי. ז''א: מאדים דוחף אותך לעשות מעשה בנידון הקשר דרך כוכב חמה שהוא עוזר לך בתקשורת מול הבחור בקשר זה ,וכל זה נעשה באמצעות נפטון שהוא מימי,שקט וצנוע ולכן לא בטוח שתצליחי בצניעותך לגעת בבחור הזה מיכוון שהבחור נמצא ב-2 מטבעות שהן עליות וירידות בקשר זה והוא לא יודע כמה זמן זה יימשך ולכן לא ניתן לבנות עליו תכניות לעתיד. הקשר הזה זמני לחלוטין! ובנוסף ,החודש הקרוב יהיה לך קשר מאוד אימפולסיבי ומעייף לקראת השגת המטרות וזה לא בהכרח לכיוון שאת רוצה,נהפוך הוא הנכון: חוסר פעולה לטובת קשר נכון ואמיתי. יש לציין שמולך עומד אדם מאוד אציל אבל למטרותיו בלבד. תני ליבך לעניין הזה!!! מדובר מבחינה אסטרולוגית קבלית בשמש במזל טלה- טלה-אגרסיבי ואימפולסיבי. שמש-מהות חיצונית וכאן אנחנו רואים את השמש במהות החיצונית מצליח לחזק את הטלה בעוצמת הנוקשות שלו וגם להוציא החוצה את כל האגרסיביות שלו בחודש הבא. יגאל רון.

נירה63

New member
ליגאל צר לי אבל פספסת...

ראשית הרבה תודות לך על הרצון לנתח ולעזור אבל...המרחק רב בין המציאות למה שכתוב כאן. ושוב תודה לך.

ליאת39

New member
3 מטות כקלף סיכום

זה מאד תלוי מהם הקלפים האחרים שיוצאים בפריסה מאחר ורק על פיהם נוכל לראות מה משמעות קלף הסיכום. מצד אחד הוא יכול להראות בסיס טוב ומצד שני הוא מראה על התבוננות לאופק, על חוסר מעז וצורך לחפש...

ליאת39

New member
נירה יקרה,

נראה לי שיש צורך בפריסה חדשה כי יש קלף אחד מיותר. עשי פריסה חוזרת ואז נראה מה קורה?!!!!!

נירה63

New member
ושוב שאלתי ופרסתי

מה פוטנציאל היחסים שלי עם איקס בחודש הקרוב? מימין לשמאל: אס המטות, קוסם, עשר מטבעות, 4 מטות, 8 חרבות קלף סיכום: צדק.

ליאת39

New member
אממממ......

מה פוטנציאל היחסים שלי עם איקס בחודש הקרוב? אס המטות, קוסם, עשר מטבעות, 4 מטות, 8 חרבות. קלף סיכום: צדק. אני לא יודעת בדיוק מה קורה בינכם, אם אתם ביחד או לא, אבל עושה רושם כי הפוטנציאל חיובי ביותר. מערכת יחסים שיכולה להצליח בגדול עם בטחון רב בה. את נמצאת בעמדה בה את מוכנה להתחיל הכל מחדש עם שיא האופטימיות והאמביציה והחשק ללא מעצורים, את גם נמצאת במצב טוב בו את מוכנה למשפחתיות, לביחד. גם הוא נמצא בעמדה טובה לתחילת מערכת היחסים או לרענונה.... אבל, משהו בכל זאת מונע מכם להתקדם החודש. יש דברים שמעכבים ומונעים מכם לפעול. אם אלה רגשות אחרים / מבולבלים או מצב לא טוב במישור הכלכלי. ודווקא ה- 8 חרבות גורמים לכם או לאחד מכם לצורך להגיע להחלטה כלשהי. להגיע לצדק כלשהו, אולי אישי או מערכתי (בינאישי). מה דעתך?

נירה63

New member
ליאת יקרה ערב טוב לך.

ראשית תודה רבה לך על הנכונות שלך לעזור . את מאוד צודקת, אני נמצאת במערכת יחסים עם אדם משגע,מקסים אהבת חיי והא,והיחסים מאוד פתוחים,טובים,חבריים . אלא ש...ישנה בעיה והיא המרחק ,אם כי אנחנו מצליחים ועושים מאמצים להתמודד עם המרחק הרב ביננו,הוא גר רחוק ממני ובשלב הזה לא יכול לעבור דירה ולגור בקירבתי, כך שישנו קושי מסויים. ישנה מחוייבות ענקית וחשובה שלו כלפי משפחתו ,והוא מוכרח בשלב הזה לחיות עם משפחתו,זה קשור לענינים בריאותיים של אחד מבני משפחתו. לעצם הניתוח שלך, צדקת מאוד ואני מודה לך מאוד מאוד. שבת שלום נירה.

נירה63

New member
ליאתתת נסי לעזור לי בשאלה לחברתי

כתבתי שאני רוצה לשאול בקשר לענין כלכלי לחברה שלי. מה עלי לעשות? קראי למעלה ליאת. תודה יקירה.

למעלה