מי יכול לעזור לי ?

C r y W o l f

New member
מי יכול לעזור לי ?

אני קיבלתי את הספר האלקטרוני "מסע הנשמות" של מייקל ניוטון. אם אתם זוכרים, אני שאלתי לפני כמה זמן לגבי המסלול שהנשמה בוחרת לעבור פה. אני מבין שזה נכתב בספר הזה, ולקוח ממנו. אני לא מצליח כל-כך למצוא את העמוד/פרק שבו מסופר על זה... אתם יכולים להגיד לי איז עמוד או פרק מסביר את התהליך שבו הנשמה קובעת את המסלול ואת התיקונים שלה ? אודה לכל העונים והעונות, תודה.

רותי 11

New member
C r y W o l f היקר

בעקרון כל הספר בעצם מוביל אותנו לבחירת המסלול הנשמתי שלנו והוא בעצם מביא את כל מסלול הבחירה ואת הסיבות לבחירה מההתחלה ועד הסוף, אבל יש פרק מסויים שזה לקראת הסוף, אני לא זוכרת עכשיו פשוט הספר לא ליידי, והוא מציין שמכניסים את הנשמה למעין אולם ששם יש מסך ענק שמראה לו את החיים העתידיים, והוא כמובן יכול לבחור מה לעשות עם זה.

C r y W o l f

New member
אני התחלתי לקרוא מהפרקים שמדברים

יותר על עניין המסלול הנשמתי. יש פרק בהקדמה שנקרא ככה. אבל הוא לא מספק כל-כך מידע שאני רוצה להעמיק לעצמי. שם כתוב על איך שהנשמה מחליטה לרדת שוב לעולם הפיזי, ושהיא בוחרת גוף, מקום וזמן להיוולד. היא גם בוחרת את החיים שהיא אמורה לחיות פה. כן, מצאתי גם את עמוד שמדובר על האולם שבו מראים את החיים על האדמה. ז"א שהנשמה בוחרת ואנחנו בסה"כ חווים את אותם האירועים... לא ברור לי רק איך אנחנו משפיעים עליהם (אנחנו כשותפים בגוף הפיזי). אני מדמה את המסלול לטיול - ממש כמו שמתאר שם הספר - מסע/טיול הנשמה. זה כמו שאני מזמין טיול לאנשהו. אני יודע בדיוק באילו מקומות אני אבקר ואיזה חוויות צפויות לי. והבחירות שאני עושה במקביל, זה כמו שאני אצא מבית המלון ואלך להסתובב בחנויות בעיר חח רותי, אני צודק ? ואם הדימוי שלי נכון, אז אולי תסבירי לי איך בדיוק אנחנו יכולים לשנות משהו ? אנחנו בעצם יכולים לרכוש חוויות נוספות - כמו שכתבתי לגבי היציאה לחנויות/קניונים בעיר. אבל הרי בכל זאת נעבור ונחווה את המקומות העיקריים בטיול הזה ... אנחנו לא ממש יכולים לברוח מה"גורל" הקבוע שלשמו הגענו לפה.

רותי 11

New member
C r y W o l f היקר

ראשית אני אומר לך שיש עוד ספר המשך שנקרא "גורלן של נשמות" והוא ספר משלים למסע הנשמות, שם יש עוד מידע שלא נמצא בספר מסע הנשמות. ולבחירות שלנו, הנשמה אכן בוחרת את המסלול הכללי, היא בוחרת את המוצא שלנו את השם את תאריך הלידה ועוד דברים שלא באמת ניתנים לשינוי, היא כמובן בוחרת עוד הרבה פרטים שלא תמיד אנחנו ממשים אותם כאן, היא תמיד משאירה "חלונות" של בחירה חופשית כדי ללמוד כמובן שהכל תלוי בנו איך הדברים יתנהל, אם נלך לפי המסלול אז ברור שיהיה לנו קל יותר אם נלך על פי המסלול שאנחנו רוצים ולא תמיד נקשיב לאינטואיציה שלנו אנחנו יכולים פשוט להאריך דברים או להקשות עליהם, אבל זה לא כזה נוקשה כמו שזה נשמע, כמו שצייינתי יש לנו מספר אופציות לכל דבר, יש לנו מספר אפשרויות לעשות את הפוטנציאלים שלנו, זה לא כזה חד משמעי, החשוב הוא שנבין את הדברים הבסיסיים שאיתם ירדנו לכאן.

C r y W o l f

New member
יש לי את שני הספרים.

אבל "גורלן של נשמות" נראה לי קצת קשה לי...אני מעדיף את מה שכתוב ב"מסע הנשמות". מה שאת בעצם אומרת, זה שהאינטואיציה שלנו - זה בדיוק המסלול שקורא לנו לפעול ? ללכת על פיו ? ואם אני הולך לפי האינטואיציה, אז בעצם אני חווה את המסלול שנקבע לי ? העניין שאני זוכר הרבה פעמים את ההרגשה הזו, כשמאוד יש לי דחף לעשות משהו - פשוט יוצא מדעתי והכל זורם, ואז בהמשך אני מגלה שזה היה סתם - ריק ולא מתאים. אני כמובן מקבל את זה כשיעור לחיים. זה באמת נותן המון! וככה בעצם הדברים קורים לפי המסלול ? לשיעורים הטובים והפחות נעימים ? מה שאני עושה לרוב בחיים, זה פשוט לא מתנגד למה שקורה. אני עושה את מה שאני עושה, ולא מתנגד אם אולי זה הולך הפוך או לא הולך בכלל בינתיים. אם אני פשוט אמשיך בדרך הזו - לא להתנגד, לזרום עם החיים - זה יוביל אותי לבד למה שאני צריך ? כי אני בוחר מזה כבר הרבה זמן להיות בתפקיד הצופה, ואני כמובן פועל על הזדמנויות שבאות.

רותי 11

New member
בהחלט לעבוד על פי אינטואיציה

ואני אומרת כל הזמן זה שזה לפעמים כאילו מוביל לנקודה, של קושי זה חלק מהלמידה שלנו, וככה זה היה צריך לקרות. להיות צופה זה טוב אבל אתה חייב גם לרדת למגרש ולשחק

C r y W o l f

New member
אמממ...

אני מבין עכשיו פחות או יותר. אפשר עוד שאלה אחת להמחשה ? זה קצת מבלבל אותי.......מצד אחד כתוב בספר שנקבע הכל על פי הנשמה ועזרת המדריכים או משהו כזה... ומצד שני, אנחנו הקובעים הבלעדיים ב"גן השעשועים" פה . זה מקובל עליי, אבל מה הכוונה ? אני מבין את זה בצורה אחת, שאנחנו פשוט יכולים לסטות מהמסלול ולשבש דברים בדרך...עד שהדרך תחזור למסלולה ... נכון להבין את זה ככה ? זה נשמע לי כמו אפשרות לאדם להגיע בכמה דרכים לאנשהו. באחת תהיה לו דרך ארוכה ומעייפת מאוד. בשנייה הוא יעבור בקלות יותר. בשלישית הוא יקח אוטובוס ויגיע הכי מהר! השאלה מה יחליט אותו בנאדם לעצמו ...:)

רותי 11

New member
או שלא

והכוונה היא שבלכ זאת יש לנו 3 פתחי יציאה ואם הנשמה רואה שאנחנו בעצם סתם תקועים ולא מצליחים להתגבר על הקשיים אז היא בוחרת מאחד מפתחי היציאה הקרובים ביותר, ואחת הצורות המובהקות ביותר היא בצורת מחלות בעקרון אנחנו לא באים למות ממחלה.

C r y W o l f

New member
כן, זה קורה בדר"כ כשאדם

כבר לא מתקיים פה איכשהו. ואנרגיה שלו כבר נסוגה. בכלל זה מאוד חבל שבני אדם חולים ממחלות שבאות כתוצאה מדאגות שונות. הרי אנחנו לא באים לפה למטרה הזו. אבל כל זה לרוחו של כל אדם בנפרד. לכל אחד יש בחירה בחיים, זה נכון. עדיף לנצל את החיים למען מטרות יותר נעלות ויותר טהורות בחיים. אבל העולם החומרי והמדיה נותנים אפילו לקבוצות הנוער להגיע לעשיית שטויות, ולחיות לפי מה שהם רואים, ולא מה שהם בוחרים.

למעלה