מי יכול לעזור לי?

shanti263

New member
מי יכול לעזור לי?

היי! אני מאוד רוצה להתחיל להתאמן ב - נקרא לזה כרגע: משהו! - שגם יפתח את הכושר הגופני שלי ובין היתר יחזק את הגוף יפתח גמישות ושיהיה בו גם הגנה עצמית. מה אתם אומרים?! מה כדאי??? אה! והכי חשוב! שיהיה במתחם של הבורסה או תחנת הרכבת צפון (באלוזורוב). אני עצמי גרה לא רחוק מתחנת הרכבת ואני רוצה מקום שאוכל להגיע ברגל - בלי פקקים וניות! תודה רבה לכל אחד ואחד מכם שיענה לי

עלי לראש העמוד, הסתכלי בשורה הכחולה

בערך באמצע השורה מופיעה המילה "לוחות".

crane

New member
ACT זה הגנה עצמית?

אלכס, אתה מסתובב עם הנגינטות והחרבות עליך?

NetaSher

New member
../images/Emo8.gifActually he does

I've seen him more than once on his bike with his swords

alex zhelezniak

New member
OK, בפעם ה-...

אנחנו עושים לחימת נשק מגע מלא. מגוון הנשק : חרב שתי ידיים רומח מקל בינוני - JO חרב קצרה או חרב של יד אחת (saber or bolo) אלה (גפ טלסקופית) סכין לדעתי המיומנות של תלמידי ה-ACT בנשק שהוא רלוונטי לרחוב , קרי אלה , מקל מטאטא (JO) או סכין היא גבוהה . ויש מספיק אנשים גם בפורום זה שחוו ואהבו.(גם נשק מסורתי וגם נשק רחוב). לא אנחנו לא שיטה ללימוד הגנה עצמית גרידא נוסח קרב מגע או קאראטא.אבל! כן ניתן ליישם המון דברים מהנלמד בשיטה לרחוב . גם על זה לדעתי אין ויקוח , לפחות עם מי שחווה. זו המסיבה , ומי שבא - בא... בכבוד אלכס ACT

alex zhelezniak

New member
האימונים

כן מתקיימים ביום שישי ב-2.30 עד 17.30 בפארק מול תחמת ארלוזורוב. SHANTY , את מוזמנת ליצור קשר ב-0505-472-830 בכבוד אלכס ACT

למעלה