מי יכול לעזור בעיצה ?

טלנעמי

New member
מי יכול לעזור בעיצה ?

אני כותב בשם בחור בן כמעט 18 שמעונין לעזוב את הדת למען חיים חופשים רוצה עיצות מנסיונכם לגבי אפשרויות דיור, מציאת עבודה אולי בקיבוץ!!!??? איך אתם התחלתם הבנתי שהילל עוזרים רק לבני 18+ אשמח להעביר מידע הלאה

ידידי ,צור קשר עם "הלל"

הם כבר יעזרו לך , ויכוונו אותך במידת הצורך,מספר הטלפון שלהם:1700707073

פנדיאני

New member
אני חושב

שזה נורא קשה לתת עצה "כללית" מבלי להכיר את הבחור; את אופיו; את הסביבה שבה הוא נמצא; את הקשר עם הוריו והסביבה; מאיזו סיבה הוא מנסה לעזוב? ומה הוא מחפש בחוץ? ויש עוד כל כך הרבה פרטים שנחוצים לדעת כדי להושיט עזרה. שמא תרחיב מעט. מה שכן אוכל להגיד בגדול - וזו דעתי בלבד - לא לקחת צעדים דרסטיים ביום אחד. אני הרבה יותר בעד תהליך ממושך ובר-עיכול.

פנדיאני

New member
אני מחב"ת

ואני כותב באמצעות גרמא המופעל על ידי גוי. "זכור את יום השבת לקדשו".

רוצה אדוויל, רוצה כדור 5 מ``מ

רוצה פטיש אוויר, רוצה כל דבר שיגרום לראש שלי להפסיק ולהתנפץ שוב ושוב לעשרות חלקיקים.

תרגישי טוב, זה מה שנשאר לי לומר,

תחזיקי מעמד, אין איזה" אי אמ פי אמ "באיזור , כמו ליד הבית שלי? אוווף הלוואי הייתי יכול לעזור לך...(פטיש אוויר לא מומלץ , זה עושה רעש לשכנים).

מישהו ראה את "אדמור"??

נראה לי הוא חטוף, לא רואים אותו , לא שומעים אותו, לבית הכנסת הוא לא בא מזמן, רק שלא יקומו יורשים כמו בויזניץ או סאטמאר או אלללה יודע איפה.

אני!

גם אני שמתי לב שהוא נעלם. במחשבה שניה, מי צריך את אדמור כשיש לנו את נמאס להתבחשש שמביאה לנו רשמים מהתוועדות- בשידור חי? ועוד ביידיש!

מחממנוע

New member
צפרא טבא לך, ר' איד

כיצד היתה פשטידת השבת? והציבל מיט אייר? ושמא מיני תרגימא, ושאר קליות ואגוזין ומיני מגדנות

בקושי

התעוררנו, וכבר אתה רוצה למלא את כרסנו? ואני הכינותי קציצות נפלאות, נימוחות בפה וגם אורז אדום (מתכון סודי) ויש גם אבטיח, אבל נאכל כל זה על שפת הבריכה. רוצה להצטרף?

בקושי

התעוררנו, וכבר אתה רוצה למלא את כרסנו? ואני הכינותי קציצות נפלאות, נימוחות בפה וגם אורז אדום (מתכון סודי) ויש גם אבטיח, אבל נאכל כל זה על שפת הבריכה. רוצה להצטרף?

למעלה