מי יכול לסייע?

Sigal H

New member
מי יכול לסייע?

בימים טרופים אלו, וגם בלי קשר אליהם בכלל, קשה לעמוד לבד מול כל האתגרים אשר "זכה" בהם כל אחד ואחת מאיתנו.
לכן התכנסנו כאן היום, לחלוק בידע על ארגונים, עמותות ושאר גופים שכאלה שיכולים לסייע בכל תחום רלוונטי - כלכלית, בירוקרטית, תפקודית, טכנולוגית, חברתית וכל העולה בדעתכם.

מכירים כזה? נעזרתם במישהו, עזרתם למישהו, ראיתם מישהם אחרים עוזרים? שתפו אותנו.

שיהיה לנו יום חמים ושמח

סיגל

bimbo15

New member
היי סיגלי
ברוכה תהיי על יוזמתך

לצערי איני יכולה לעזור, כי איני מכירה אירגונים או גופים שיכולים לעזור.
אני מאמינה שבין באי הפורום ימצאו כאלו שמכירים.

עם זאת, אין לי ספק שלכל צרה שהתרגשה עלינו, קיימת עמותה מתאימה שביכולתה לעזור, ולו במעט.

אני שוב מברכת אותך על יוזמתך ואני מקווה שיימצאו אירגונים/גופים שיכולים לסייע.

סוף שבוע נהדר שיהיה לך ולכולנו

אמן ואמן!!

Sigal H

New member
יש לי שלושה

שעולים בדעתי כרגע, אשתדל להיזכר בעוד.

איל"ן - איגוד ישראלי לילדים נפגעים - מטפל באלפי ילדים ובוגרים בעלי מוגבלויות פיזיות, הסובלים מנכויות פיזיות מוטוריות ומחלות נוספות, ומסייע ברווחה, חינוך ושיקום. כל הזכויות והשירותים.

מילבת - עמותה שמטפלת בהתאמת סביבה טכנולוגית לאנשים בעלי צרכים מיוחדים וקשישים - בהתאמה אישית.
בנוסף, ישנו אתר עזרים, שהוא מאגר אביזרי עזר שקיימים בשוק.

יד שרה - י.ש.מ - מאגר ציוד רפואי ושיקומי.

Sigal H

New member
ועוד כמה

שנזכרתי בהם:

חברים לרפואה - מסייע לחולים ונכים במצוקה בהשגת טיפולים רפואיים ותרופתיים, תרומת תרופות שאינן בשימוש לטובת החולים שידם אינה משגת לקנותם, וקרנות סיוע והצלת חיים.

האגודה לזכויות החולה בישראל - תחומי הפעילות: טיפול בפניות פרטניות, ייעוץ משפטי, פרסום מידע על הזכויות הקיימות, פעילות פרלמנטרית, קואליציית ארגוני חולים.

קרן דולב לצדק רפואי - עמותה לוחמת בזירה המשפטית והפרלמנטארית, למימוש והגשמה של צדק ושוויון בתחום הרפואי. מעניקה ייצג משפטי חינם לחולים ולמשפחותיהם.

יש לכם עוד?

למעלה