שלום רחלית
דבר ראשון שמושך את תשומת לבי ומעניין אותי, הוא כיצד הבתים מתחלקים ליסודות השונים. בתים 1,5 ו 9 במזלות אש, כלומר מה שקשור לאיך אני מופיע בעולם (מי אני?), היצירתיות וההנאה וגם הלימודים ו\או הנסיעות. בתים 10, 2 ו 6 באדמה, כלומר מה שקשור לקריירה עבודה וביטחון כלכלי ורגשי, במזלות שמאפשרים מימוש. בתים 12, 4 ו 8 במזלות המים, כלומר מה שקשור לתת מודע נמצא בתוך תחומי הרגש, כולל התחושות של ביית, מה שקשור להסתכלות פנימה ולחקירה ומה שקשור לתת המודע לפחדים ולדמיון. ולמזלות האויר נשאר בתים 7, 11 ו 3, כשבית 3 עוסק בתקשורת, בית 7 בתקשורת עם הזולת ובית 11 בתקשורת כם הרבה אנשים. כלומר על פניו נראה שלכל כוון את הולכת רחוק. אם זאת, למרות שהאופק באריה, שבתאי שיושב ממש בפתיחת הבית, כנראה לא מאפשר לך להראות ולהתנהג כאריה, אלא יותר כגדיה, כלומר יותר מעשית, רצינית, ביקורתית ואוהבת מסגרות (וזה מזכיר לי את שאלתך באם כדאי למסד איזה קשר). נוסיף לכך את העובדה שבבית הראשון מופיעה גם השמש שלך, ושהיא כבר בבתולה, שזה מחזק את היעילות\ביקורתיות, ומה עוד שהשמש היא שליטת האופק ובית ראשון. את שואלת על זוגיות, אבל המפה שלך עוסקת בהדגשה בשאלת הזהות שלך, 3 כוכבים כולל השמש בבית ראשון, ועוד הבית מודגש ופעיל בעזרת הקונפליקט של אריה שרוצה לפעול לשחק ולבלוט, לבין שבתאי שלא מאפשר לו. ונמשיך באופן טבעי לכוכב השלישי בבית הראשון שהוא מרקורי, מרקורי הוא שליט בית 2 בית הביטחון הרגשי והכלכלי, שגם הוא בבתולה. כלומר פתרון שאלת הביטחון שלך נפתרת בבית הזהות שלך. כאשר יש לך, את מרגישה טוב עם עצמך, את מרגישה "שווה". מרקורי הוא גם שליט בית 11, כלומר במידה ותזכי להערכה ותרגישי בבית בין אנשים רבים בארגונים או מוסדות גדולים, בהתנדבות ועזרה לאנשים, תוך יצירת קשרים שהם ידידותיים, כפיצוי על קושי מסויים באינטימיות אחד על אחד, כך תרגישי טוב יותר עם עצמך, ותרגישי בעלת ערך וקיימת. בית הזוגיות שלך אם כבר נגענו בנושא, הוא בדלי, כלומר מאפשר יחסים מעניינם ולא שגרתיים, והשליט שלו בבית 3 בית התקשורת והידידות, כלומר כאילו הזוגיות נתפסת כדרך להגיע ליחסי ידידות וקרבה. העניין הוא שאף שבית 3 במאזנים, כך שמדובר ביחסים הרמוניים ויצירתיים, יש שני עניינים: אחד שאוראנוס (השליט של בית הזוגיות) נמצא כבר בעקרב, מה שמכניס מימד רגשי עוצמתי לתקשורת ההרמונית הנ"ל. אוראנוס נמצא בזווית קשה עם וונוס, מה שדבר ראשון מראה על קושי מסויים בתחושת הנשיות והרכות שלך, וזה מתקשר לזווית של לחץ בין השמש לירח, כלומר בין הצד הנשי לגברי שלך, ואולי משקף יחסים לא קלים בין אמא לאבא. הזוית של אוראנוס וונוס מראה על קונפליקט בין בית 7 זוגיות לבתים 3 ו 10, כלומר הזוגיות שלך עשויה להתנגש עם הקריירה ועם הקשר לקרוביך. הזווית של השמש ירח היא זוית לחץ של בית 12 בית הפחדים והתת מודע על בית האני. ואולי דווקא על בריחה מהתמודדות עם השאלה מי אני, לתת מודע ו\או לאשלייה ודמיון. אגב דווקא נקודה של אור בקשר לזוגיות, ששליט עקרב נמא בבית 2, כלומר הקשר הידידותי\עקרבי שמתממש בבית 3, משפיע לטובה על תחושת הביטחון והיש. דבר אחרון זה בקשר לבית 11 שעליו דברתי לעיל. הבית הזה הוא השני אחרי בית הזהות מבחינת כמות הכוכבים, שלומר כמות הנושאים המתממשים בו. זה כאמור הבית האחראי ליחסינו עם אנשים שאינם דווקא קרובים אלינו, על נטייה להתנדב לעזרת הציבור ו\או לעבוד בארגונים גדולים. אני חוזר על כל זה, מאחר ונראה שזה יכול להיות לך למקום תומך, בתנאי שתצליחי ליישב את הצמידות בין צדק למרס, בין שליט בית 5 לשליט בית 9. כאמור לעיל בתים 5 ו 9 במזלות האש, כך שנראה שבסביבה של ארגון גדול (אולי אוניברסיטה?) את מפגינה התלהבות ופעילות בנושאי לימודים\מסעות והנאה\יצירתיות. הלימודים מתממשים כאשר מרס שליט 9 בתאומים, כלומר במזל שבהחלט מתאים ללימודים, כאשר ההנאה והיצירתיות השליט שלהם במזל מים (סרטן) מה שמביא לצורך לספק נושאים רגשיים. שני הנושאים מגיעים בעוצמה, אבל הצמידות בין השליט במזל מים לשליט במזל אוויר, מביא לקונפליקט, ונראה שנתפס כאילו אי אפשר את שניהם ביחד. את הקונפליקט הזה מחזקת הזוים של שני השליטים עם הירח, שליטת בית 12, שבמפה שלך "עובדת" קשה, ויוצרת תחושה לא קלה על שני השליטים וגם על שליט בית 4. בית המשפחה. עד כאן בינתיים, רמי