מי יכול להפנות אותי?

Dylan Thomas

New member
מי יכול להפנות אותי?

שלום לכולם, מקווה שהשאלה שלי רלוונטית לפורום. מזה שנתיים ומעלה, אני סובל מכאבים בשורשי שתי כפות הידיים, בעיקר בעת כתיבה ושימוש במחשב. נבדקתי אצל רופאים מומחים לכף היד, כירורגיים, נוירולוגיים, עברתי כל בדיקה וצילום אפשריים, פיזיוטרפיה, טיפולים אלטרנטיביים, ולא רק שדבר לא עוזר, אין שום ממצא רפואי בבדיקות. טיפולי פיזיוטרפיה בשילוב אולטרסאונד הביאו להקלה זמנית, והכאבים שבים אחרי מספר ימים, ולפעמים אף פחות. שימוש בסדים (סטנדרטיים, של Orliman) לכפות הידיים, עוזרים להפחית את הכאב בזמן הפעילות. האיבחון האחרון, שאף מתאים למסקנות ולתחושות שלי, הוא שאינני משתמש נכון בכפות הידיים בזמן כתיבה ובשימוש במחשב, והומלץ לי לנסות "ללמוד מחדש" איך לבצע את הפעילויות האלה. כמו כן, נאמר לי שייתכן וניתן להתאים לי סד מיוחד לצורך כך. שאלתי היא: היכן ניתן ללמוד שימוש נכון בכפות הידיים, האם במרפאות של ריפוי בעיסוק? אצל מומחים בארגונומיה? פיזיוטרפיסים ספציפיים? ומה לגבי סדים כאלה? אשמח על תשובה כללית, וגם על המלצות ספציפיות, (אפשר גם במסרים אם זה לא נהוג בפורום). בתודה מראש, DT

Dylan Thomas

New member
תודה ../images/Emo39.gif

וסליחה אם ניג'סתי מוקדם מדי...

הייתי פונה

למרפאת כף יד בהר הצופים בהדסה עין כרם בירושלים.אל תבהל מהשם הטיפול לאו דווקא בניתוח. ניתן לפנות דרך זימון תורים, 02-5842111 בהצלחה

Dylan Thomas

New member
תודה רבה ../images/Emo39.gif

אני אבדוק את זה. (אני מניח שהכוונה היא להר הצופים - לא להר הצופים+עין כרם...)

ייעוץ ארגונומי לסובלים בעיות בכף יד

שלום רב וסליחה על העיכוב בתשובה (מכל מיני סיבות טובות). לפי התיאור שלך נראה שאכן ניסית הכל. אצלינו בריפוי בעיסוק בתל השומר אנו מציעים ניתוח סגנון העבודה והפעילות שלך באמצעות אבחונים ובדיקות, ביו-פידבק (מכשיר המתעד את הפעילות השרירית שלך ומצביע על שימוש לא מאוזן בשרירים שונים), ניתוח סביבת העבודה ועוד. לאחר האבחון ננסה למצוא סגנון פעילות טוב יותר ללא מאמץ לשרירים ולפרקים ללא צורך. זה באופן מאד כללי. הטיפול הוא בהתחייבות של קופ"ח או בתשלום. שווה לנסות גם את הכיוון הזה. בהצלחה, אילה נוטה.

למעלה