אורה מנתניה
New member
מי יכול להסביר ?
מוכרחה לציין ראשית, שאני קוראת את הפורום הזה כבר המון המון זמן, אי לא כותבת בו, כי (בעבר ) נהניתי לקרוא אותו, בזמן האחרון, בעצם, אולי מאז שתותי עזבה, אולי קצת לפני, אולי זה לא קשור
הפורום בקושי מדבר על מוזיקה שחורה, כל כך הרבה הודעות לא קשורות, גרירות לפוליטיקה, התלקחויות אישיות בין חברים, שבאה על חשבון קוראים אחרים, ניהול מקרטע, "הבלגה" על דברים שאינם במקומם, זה לא מוזיקה שחורה, זו הקהילה המפוארת שלכם, ותככיה, וכל מה שמצוי בה, שאין הוא קשור *ישירות* למוזיקה שחורה, כמו כך, הספונסרים החדשים שנתווספו אל המערכת, וודאי אינם תורמים, (אם לא מסתכלים על ההיבט הרווחי של האתר "תפוז") השאלה היא בעצם, למה כלום לא נעשה ? הרי סביר הוא להניח שכלום לא יעשה משהו בעצמו ... זה רק אתם, זה שלכם, עשו עם זה משהו, למה לא להפיק את המיטב ? ואולי אני לא הבנאדם הנכון לומר את זה, זו בסך הכל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, כל שאר הזמן, רק קראתי, אבל בכל זאת, במילה אחת, חבל, היה כאן משהו טוב, עם הזמן הוא דועך, מגורמים שציינתי בעבר, ואולי גם בגלל, (אני לא אומר ילדים) אנשים שפשוט פה, בגלל שהם פה, וזה נחמד להם, ולא בגלל מוזיקה שחורה. האם, אתם,המנהלים, קהל הכותבים והקוראים חושבים שמשהו יישתנה ?? ניתן להחזיר דברים לקדמותם או לפחות, לצורה הטבעית בה הם צריכים להיות .....?
מוכרחה לציין ראשית, שאני קוראת את הפורום הזה כבר המון המון זמן, אי לא כותבת בו, כי (בעבר ) נהניתי לקרוא אותו, בזמן האחרון, בעצם, אולי מאז שתותי עזבה, אולי קצת לפני, אולי זה לא קשור