מי יכול להסביר ?

מי יכול להסביר ?

מוכרחה לציין ראשית, שאני קוראת את הפורום הזה כבר המון המון זמן, אי לא כותבת בו, כי (בעבר ) נהניתי לקרוא אותו, בזמן האחרון, בעצם, אולי מאז שתותי עזבה, אולי קצת לפני, אולי זה לא קשור :) הפורום בקושי מדבר על מוזיקה שחורה, כל כך הרבה הודעות לא קשורות, גרירות לפוליטיקה, התלקחויות אישיות בין חברים, שבאה על חשבון קוראים אחרים, ניהול מקרטע, "הבלגה" על דברים שאינם במקומם, זה לא מוזיקה שחורה, זו הקהילה המפוארת שלכם, ותככיה, וכל מה שמצוי בה, שאין הוא קשור *ישירות* למוזיקה שחורה, כמו כך, הספונסרים החדשים שנתווספו אל המערכת, וודאי אינם תורמים, (אם לא מסתכלים על ההיבט הרווחי של האתר "תפוז") השאלה היא בעצם, למה כלום לא נעשה ? הרי סביר הוא להניח שכלום לא יעשה משהו בעצמו ... זה רק אתם, זה שלכם, עשו עם זה משהו, למה לא להפיק את המיטב ? ואולי אני לא הבנאדם הנכון לומר את זה, זו בסך הכל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, כל שאר הזמן, רק קראתי, אבל בכל זאת, במילה אחת, חבל, היה כאן משהו טוב, עם הזמן הוא דועך, מגורמים שציינתי בעבר, ואולי גם בגלל, (אני לא אומר ילדים) אנשים שפשוט פה, בגלל שהם פה, וזה נחמד להם, ולא בגלל מוזיקה שחורה. האם, אתם,המנהלים, קהל הכותבים והקוראים חושבים שמשהו יישתנה ?? ניתן להחזיר דברים לקדמותם או לפחות, לצורה הטבעית בה הם צריכים להיות .....?

da^Lord

New member
בעניין הפרסום - אין מה לעשות.

בעניין שיפור הפורום, פעם בכמה זמן קם אדם ומחליט להגיד שהפורום התקלקל, כבר לא מה שהיה פעם, יותר מידי שטויות בלי דיבורים על מוזיקה שחורה. הודעה זו עצמה היא לא קשורה למוזיקה שחורה, מה שאומר שברצון הטוב לתקן שמת יד במה שאת באה נגדו. ולכן במקום לתת ביקורת על הפורום, תתני איזה ביקורת על דיסק או על שיר.. and the rest will follow

עזוב את הפרסום

זו לא הבעיה המרכזית, ומלבד ההודעה שלי, תסתכל סביב, לא רחוק, פה מתחתי ... שרשור שכמעט כולו על אוכל תימני ומסיבת פיג´מות ? וונדר וומן ? סופר וומן ?? די באמת, אם ההודעה שלי כל-כך מפריעה לך, תתעלם ממנה, או שתמחק אותה, אני לא מרגישה שאני נגדתי את מה שרציתי להגיד, לא לעשות, יש הבדל, ולמען האמת, זה נועד כדי להעיר את תשומת ליבכם, וליבך, ולא, אני לא אתן ביקורת, אני בסך הכל קוראת את הפורום, לא יותר מזה, לא עכשיו, לא בעתיד ... אבל נראה לי שהבנתי את ההשקפה שלך לגבי העניין, thank anyway

da^Lord

New member
חבל, תנסי

אולי תהני מזה . ואם את חובבת מוזיקה שחורה (אחרת למה לך לקרוא פה?) אז מעניין לשמוע מה את אוהבת , אבל נראה לי שהבנתי אותך לגבי העניין. thanks anyway

אתה יכול להיות יותר ילדותי בבקשה ?

אני לא מעוניינת לכתוב בפורום, אני נהנית לקרוא אותו ולא חושבת שיש לי מה לתרום, ברור לי שאתה חושב שהפורום שלך הוא מקום מקסים, ולא בא לך לשמוע ביקורות כי גם הן לא קשורות למוזיקה שחורה, אף על פי שאתה בעצמך סוטה מהנושא לרוב... כך מבינים מה ההשקפה שלך, וגם לפי התגובה שלך לעניין שהעליתי, ותגובה מס´ 2 הילדותית קצת... תודה רבה בכל אופן באמת,

TIK TAK

New member
נראה לי שנתבת את התשובה שלך

בתגובה הראשונה "אם ההודעה שלי כל-כך מפריעה לך, תתעלם ממנה, או שתמחק אותה" נכון יש פה מדי פעם שירשורים לא קשורים אז אם הם לא נמחקים תיתעלמי מהם דבר ראשון יש בעולם דברים יותר חשובים ממוזיקה שחורה ואין אף חוק של "אסור לכתוב על כל דבר שלא קשור למוזיקה שחורה" דבר שני אנחנו קבוצה של אנשים שמכירים אחד את השני גם מחוץ לפורום ולפעמים יש פה גם דיבורים קצת יותר אישים ושוב אם זה יותר מדי אני מאמין שאמיר או עמית (המקצץ) ימחקו אבל אם לא תתעלמי

Grandmaster KC

New member
מה אתה משוגע???

"יש בעולם דברים יותר חשובים ממוזיקה שחורה?".אין סיכוי!!! מוזיקה שחורה מחזיקה את העולם הזה!בלעדיה היינו האינפנטילים ששומעים בריטני ספירס ולא היינו מסוגלים לחשוב. אני לא היית רוצה לחשוב על עולם ללא Wu-Tang Clan

da^Lord

New member
תגובה אחרונה שלי.. ועכשיו ברצינות.

אין לי בעיה לסטות מעט מהנושא, כל עוד זה לא בהגזמה ולא בא על חשבון חצי עמוד מהפורום, אחרת יהיה פה נורא משעמם. ויש הרבה הודעות שהן לא על מוזיקה אלא יותר על מה שמסביב, מסיבות תלבושות גראפיטי שלדעתי כן מתאימות לפורום. יש הרבה הודעות שאני נותן להן קצת זמן פה ואז מוחק , ולא מייד . ויש עוד משהו כאן, ותתפלאי, די הרבה הודעות על מוזיקה שחורה, ביקורות המלצות דיונים שאלות.. ואם לא ראית אותן אז תעברי שוב על הפורום. דבר אחרון, אין לי בעיה עם ביקורת.. זה טוב אני לומד ממנה. פשוט זו לא פעם ראשונה שהתקבלה הודעה כמו שרשמת, ולאנשים יותר קל להתלונן מאשר לעשות משהו בעצמם, אז זו תגובתי תמיד. במקום להתלונן על איכות הפורום, לשפר אותו. אין כמו דוגמה אישית.

אכן,

אין כמו דוגמא אישית, כמו שכבר כתבתי, אני לא מסוגלת לשמש אותה, אני פשוט אמשיך לקוות, שהמצב יהיה יותר טוב, או שיהיה פורום אחר, יום טוב.

MAYAbar

New member
ההגדרה של פורום...

ההגדרה של פורום לא קבועה באף מילון, זה ברור שזה סוג של קבוצה של אנשים שמתעניינים באותו הנושא, ומדברים עליו באותה מסגרת- זה הכל. הבעיה היא שאת לא מבינה שבכל מסגרת אנשים מתחברים- בדיוק כמו שבית ספר זה לא רק בית ספר והתלמידים הופכים בשלב מסוים לחברים, וכמו שאנשים הולכים לבית כנסת קודם כל כדי להתפלל אך לאט לאט הופכים לקבוצה של אנשים - המכירים אחד השני, יוצרים "חבורה" - זה סוג של התאחדות והתאגדות סביב אותו נושא, המטרה העיקרית של הפורום היא לא רק דיבור והבעת דעה אלא לפתח קשר בין אותם אנשים עם אותה אהבה לאותו נושא זה או אחר. זה לא בסדר שאת, שאפילו לא לקחת חלק פעיל בפורום עד כה, מעיזה לבקר ועוד בביטחון כל כך גבוה [ ואפילו בטיפה של התנשאות ]בן אדם שעושה כל כך הרבה בשביל הפורום הזה, איך את מעיזה לקרוא לו תינוקי ולבקר אותו!? אני מצטערת, אבל יש הבדל ענקי בין ביקורת בונה לתגובה מפגרת שאפילו אי אפשר להתעלם ממנה כי רמת הטימטום היא לא תאומן. את נכנסת לפורום, לא מגיבה בו במשך שנה, ולאחר שנה את מגיעה למסקנה שהפורום לא פועל תקין ופונה בתלונה למנהל האתר...פשוט חוצפה... אולי תמשיכי להסתכל מהצד ותביני שאולי אנשים פה לפעמים יוצאים מהקטע אבל לפחות הם בקטע.

הפורום עובד בצורה יעילה מאוד

שעל-פיה הודעה קופצת לרא העמוד כמגיבים עליה. יעני - מה שיש לו רייטינג - נשאר, מה שפחות מעניין את הרוב, נעלם מהר. אם את לא מעוניינת לכתוב יש לך תמיד את האפשרות להקפיץ הודעות שנהנית מהן, ובכך להוריד הודעות שפחות מעניינות אותך. אבל אם את לא תעשי כלום בנידון, אין לך סיבה לבקש מאחרים. ואם את קוראת את הפורום המון, את בטח יודעת שכל חודש יש הודעה כמו שלך, והיא נעלמת, ככה שזה לא מה שמשנה את הפורום. בתקווה שתביאי רוח חדשה לפורום או משהו כזה, ובברכת שנה טובה, סבעז´ון

עובד בצורה יעילה ?

מי אמר שלא ?? אני אמרתי שלא <??.. דיברתי על התוכן, התוכן של הפורום, לא הצורה שבה הוא עובד, ומלבד זאת, אני לא מבקשת מאחרים, שאלתי אם משהו יישתנה, אמרתי שחבל שזה נראה ככה, תחזור להודעה הראשונה שלי, ובנוסף, הלוואי ויכולתי להביא רוח חדשה לפורום, אבל לי, אין מה לתרום, אני פשוט נהנית לשאוב מידע והמלצות מהפורום ... זה בהחלט מותר, ואפילו די כיפי, שנה טובה גם לך, סבעז´ון ?

ממררבב

New member
למה לבוא סתם בביקורות ולהכתיב על

מה לדבר, זה לא לעניין דווקא לדעתי סבבה פה בפורום, את יכולה למצוא המלצות לשירים ודיונים מפה עד להודעה חדשה בכל מה שקשור למוזיקה שחורה ואם מדי פעם מישהו בא ואומר משהו על מסיבת פיג´מות (??!!) או כל דבר אחר אז מה רע, אנשים מכירים פה אחד את השני ופה הם נפגשים ומדברים ויש צחוקים אז מה רע בזה

איך את לא מתביישת ???

להעביר ביקורת ? עלינו ? איך את לא יודעת שאנחנו מושלמים ! האווו

למעלה