מי יכול להסביר לי

feyDo

New member
כבר????? לאן הזמן בורח????

מתי בכלל היה לך זמן לזה.?? לי לא היה ממש הרבה זמן כנראה שאותה אחת תפסה את הראש שלי להרבה זמן אחרי השיחה.....(לא מישהי שאתה מכיר או שמעת עליה בכלל עדיין) היא פשוט בבעיה ודיברתי איתה לא הרבה זמן בערך חצי שעה אולי אבל השיחה איתה מאוד ארוכה הרבה יותר מחצי שעה בטוח אבל לא זמן שלנו אני חושב ככה אבל לא שמתי לב לזמן בכלל מצטער אוקי תקרא בהצלחה אלירן בהכל...... אם בכלל תוכל להבין אותי אז תנסה גם להבין את המחשבות שלי

א*ל*ד*ד

New member
אלדר...

כתבת "אבל אם אני לא יוציא מימני את רוב או כל האשמות שלי הכל יהיה תקוע ממש" ... וזה דבר ממש חכם לומר... בזה שאתה חולק את רגשותיך העמוקים ביותר, כמו כאן, כשסיפרת על עצמך, אתה בעצם מוציא החוצה את כל מה שתקוע... הלא כך ?!

feyDo

New member
זהו שפה אתה מכשיל אותך בכוונה

אני דבר ראשון הגעתי למסכנה הזאת אחרי כמה שבועות של חשיבה נכון אבל זה רגש עמוק? אישית? בשבילי זה רגש מאוד רדוד מה שאני יודע או שאני מגיע עליו למסכנה או שהוא בשבילי מסכנה הוא רדוד לא עמוק לא חשוב ולא משנה לי שכולם ידעו את זה יש בי כל כך הרבה שיחות פנימיות עם עצמי או שכמה ממכם ירצו להגיד הפיצול שלי (תאומים לא אחרי הכל?) אבל רוב השיחות האלו לא יוצאות הם כל כך עמוקות שאני יכול לספר אותם למעט מאוד "אנשים" בני אנוש מי שלא יהיו מעט מאוד ואני את רובן לא מכיר גם ככה ולא מצאתי אז זה נשמר בתוכי לעוד הרבה זמן אבל זה משהו עמוק בי דבר שני אלדד אם אני כותב משהו פה שהגעתי אליו אין זה אומר שזה לא תקוע אני לא אומר שזה תקוע בתוכי אם שאני לא יכול לדבר עליו וככה זה תקוע אלה אני מתכוון שזה תקוע אי אפשר שלנות את זה בהווה הזה של שניה זאתי.... כאילו אלדד ממש כרגע זה לא ישתנה אצלי זה תקוע אני יודע שאני מאשים אותי ביותר מידי דברים שאני לא אשם אני אפילו מגיע למסכנה שאני לא אשם אבל אני תקוע כי אני לא מסוגל לסלוח לי עצמי בחלק הזה של עצמי אני מאשים אותי אישית בלי קשר למי שנפגע מזה או שהוא ה"צד השני" אני פשוט מאשים אותי בלי סיבה ממש אלה כדי לקבל את האונש למה זה??? אני לא יודע ואין לי מושג כרגע אני נלחם על נשימתי אני כל הזמו משתעל וכל שיעול ממש מכאיב לי כל המותניים שלי כואבות לגמרי התוכי אני מרגיש כאבים משהו הרוס ועוד הרבה דברים כל הבטן התחתונה שלי והמותניםם כואבות לגמרי כל שיעול רק מחמיר את זה והרבה דברים אחרים מחמירים את זה וזה כואב ממש ואני נלחם על נשימתי כרגע

למעלה