מי יכול להסביר לי

DingDon

New member
מי יכול להסביר לי

שלום מי יכול להסביר לי מה ההגדרה של פרוד/ה (לא את הפרוש הדקדוקי)

מאולף

New member
מאוד פשוט (לפחות על הנייר),

אדם החי/ה בנפרד מבן/ת הזוג ובד"כ הכוונה הרווחת שזהו מצב זמני, המוביל להליכים לקראת גירושין (בד"כ). המאולף.

אומברה

New member
אנסה

זו הגדרה חדשה יחסית ומתיחסת לאנשים שעוד לא התגרשו או שלא יתגרשו, אבל נמצאים בתהליך של בדיקת הזוגיות שלהם, אחרים כבר עברו את התהליך והם כבר נמצאים בהליכי גירושין. זו מעין הגדרה של מצב ביניים שאף אחד לא יתן לזה אישור כמה זמן הוא ימשך ואם בכלל התחיל, לכן תמיד ימצא האדם שישמח להשתמש במושג מתוך איטרס לא נקי. אפשר גם על הגדרת נשוי לערער ולהגיד שבפועל יש זוגות נשואים אבל אין להם ולא כלום לזוג נשוי. בקיצור על כל ההגדרות האלה ניתן לערער, אם רוצים... ואם בהגדרות אלו עסקינן, יש אנשים שהם נשואים, רווקים, גרושים ופרודים, אבל לא פנויים לפתח קשר חדש... מה המסקנה?? שהחיים הם החיים.

seeyou

New member
../images/Emo45.gif! ישר ולעיניין....

לפעמים לא משתלם להתגרש ונוח לשני הצדדים להמשיך את החיים בנפרד, לא כמו בנשואים פתוחים,שם הם חיים גם ביחד! יוסי

קצת כימיה על קצה המזלג

פרודה = מולקולה = שני אטומים או יותר המחוברים ביניהם. לפעמים הקשר בין האטומים יציב ובלתי ניתן לניתוק ולפעמים הקשר רופף וניתן לניתוק, ביחוד אם אטום(ית) אטרקטיבי(ת) נכנס אליו (תהליך של חיזור). בין בני אדם, תמצא פרוד/ה במקום שהכימיה נגמרה. ___________________ הגיגי שטות של איש מערות ליד המדורה

adam33

New member
להיות עם להרגיש בלי

או במילים אחרות : בצורה החיובית- רצון של שני בני זוג לקחת זמן לחשוב לפני שהם מתגרשים ולראות" איך זה לחיות בנפרד. בצור ההשלילית- רצון של אחד מבני הזוג להנות מקשרים אחרים ומצד שני להשאיר את העוגה שלימה ותמיד לחזור לבית החם שיחכה להם בלי להתחייב הרבה ולבזבז המון..

למעלה