מי יכול להסביר לי: למה שר האוצר, יורק לנו בפרצוף?

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

evglev1

Well-known member
מנהל
אנחנו אומרים בכל הסקרים חוץ מאלה של ערוץ 14 שלא נצביע לו ובאף סקר חוץ מערוץ 14 הוא לא עובר את אחוז החסימה או בקושי מגיע ל-4 מנדטים אז הוא כמו מלצר שלא מרוצה מהטיפ נפגע שמעיזים להיות לא מרוצים מעבודתו עד כדי כך שלפי רוב הסקרים אין אפילו 3.25% שמוכנים להצביע לו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו אומרים בכל הסקרים חוץ מאלה של ערוץ 14 שלא נצביע לו ובאף סקר חוץ מערוץ 14 הוא לא עובר את אחוז החסימה או בקושי מגיע ל-4 מנדטים אז הוא כמו מלצר שלא מרוצה מהטיפ נפגע שמעיזים להיות לא מרוצים מעבודתו עד כדי כך שלפי רוב הסקרים אין אפילו 3.25% שמוכנים להצביע לו.
25 ש"ח התערבות - סמוטריץ' עובר את אחוז החסימה ללא כל קושי מיוחד (אמשוך את ההתערבות אם עד לבחירות תקום מפלגה אחרת/חדשה שתהיה מזוהה עם הציבור הד"לי).
זה סתם קטע של סוקרים שלא יודעים איך לאכול את הציבור הזה ואת שיקוליו בבואו להכריע למי להצביע. אין אפשרות, חד-משמעית, שהמפלגה הזאת לא עוברת את אחוז החסימה. פשוט לא. אמנם טעיתי בעבר בתחזית דומה בנוגע למפלגה אחרת (שם סברתי שהיא לא תגיע רחוק והיא דווקא כן, יחסית), אבל כאן אני בטוח כמעט לחלוטין.

evglev1

Well-known member
מנהל
25 ש"ח התערבות - סמוטריץ' עובר את אחוז החסימה ללא כל קושי מיוחד (אמשוך את ההתערבות אם עד לבחירות תקום מפלגה אחרת/חדשה שתהיה מזוהה עם הציבור הד"לי).
זה סתם קטע של סוקרים שלא יודעים איך לאכול את הציבור הזה ואת שיקוליו בבואו להכריע למי להצביע. אין אפשרות, חד-משמעית, שהמפלגה הזאת לא עוברת את אחוז החסימה. פשוט לא. אמנם טעיתי בעבר בתחזית דומה בנוגע למפלגה אחרת (שם סברתי שהיא לא תגיע רחוק והיא דווקא כן, יחסית), אבל כאן אני בטוח כמעט לחלוטין.
לדעתי לא סמוטריץ' ולא ביבי לא מאמינים בזה ולפני הבחירות הם הולכים להשתחוות לפני בן גביר כדי שיאפשר שוב ריצה משותפת עם סמוטריץ', כך שלא נראה לי שתוכל לזכות או להפסיד התערבות, כי אני חושב שגם לסמוטריץ' אין אומץ לרוץ לבד וגם לביבי אין אומץ לתת לסמוטריץ' לרוץ לבד.

Harrington

Well-known member
מנהל
לדעתי לא סמוטריץ' ולא ביבי לא מאמינים בזה ולפני הבחירות הם הולכים להשתחוות לפני בן גביר כדי שיאפשר שוב ריצה משותפת עם סמוטריץ', כך שלא נראה לי שתוכל לזכות או להפסיד התערבות, כי אני חושב שגם לסמוטריץ' אין אומץ לרוץ לבד וגם לביבי אין אומץ לתת לסמוטריץ' לרוץ לבד.
מתערבים או לא מתערבים? סמוטריץ׳ בפנים בין אם הוא רץ עם בן גביר ובין אם לאו.

evglev1

Well-known member
מנהל
מתערבים או לא מתערבים? סמוטריץ׳ בפנים בין אם הוא רץ עם בן גביר ובין אם לאו.
אין לי ספק שאם הוא רץ עם בן גביר או שחקן חדש פופולארי במגרש הוא בפנים. לגבי התמודדות לבד, לא נראה לי שיהיה על מה להתערב כי הסיכוי שזה יקרה הוא בערך כמו הסיכוי שאייזנקוט ייקח את גנץ כמספר 2 כדי לא לשרוף 2.5 מנדטים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין לי ספק שאם הוא רץ עם בן גביר או שחקן חדש פופולארי במגרש הוא בפנים. לגבי התמודדות לבד, לא נראה לי שיהיה על מה להתערב כי הסיכוי שזה יקרה הוא בערך כמו הסיכוי שאייזנקוט ייקח את גנץ כמספר 2 כדי לא לשרוף 2.5 מנדטים.
אתה חוזר על עצמך. אני שואל רק שאלה אחת מאוד פשוטה: מתערבים או לא מתערבים?

בלת"ק, כתבתי אותו דבר (#13) במילים שונות :)

מכפילה את ההתערבות שלא יהיה לו אומץ לרוץ לבד וגם הפעם יחבור לבן גביר עד אחרי הבחירות.

evglev1

Well-known member
מנהל
בהחלט סביר, אבל גם אם זה לא יסתדר הוא יעבור את אחוז החסימה.
אם זה לא יסתדר ביבי גם יפעיל מכבש לחצים על בן גביר ואם לא יצליח ייתן להם לרוץ עם הליכוד. ביבי מאמין לסקרים של ערוצי 12-13 יותר מכל ח"כ מהאופוזיציה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם זה לא יסתדר ביבי גם יפעיל מכבש לחצים על בן גביר ואם לא יצליח ייתן להם לרוץ עם הליכוד. ביבי מאמין לסקרים של ערוצי 12-13 יותר מכל ח"כ מהאופוזיציה.
ביבי לא מאמין לסקרי 12-13 וגם לא לסקרי 14-15. לראש הממשלה הנבחר, בדיוק כמו לכל מפלגה גדולה, יש את הסקרים הפנימיים המקצועיים שהיא עורכת בעצמה ועליהם היא מתבססת בבואה לקבל החלטות כאלה או אחרות.
אבל אכן בהחלט יתכן שראש הממשלה ילחץ על בן גביר וסמוטריץ' לרוץ ביחד, גם אם גם הוא יודע ברמת סבירות גבוהה שמפלגת הציונות הדתית בכל מקרה תעבור את אחוז החסימה. יש לו את השיקולים שלו ואין כל חדש תחת השמש בעניין. אגב גם מעבר ללחצי רוה"מ, הציבור (של שתי המפלגות) דורש זאת מהמנהיגים.

נערך לאחרונה ב:

DANIAVNI

Well-known member
מאוד חשוב לא לשכוח משהו שמעולם לא קרה :). מעניין איך זה נקרא בפסיכולוגית.
למה שאתה עושה כרגע קוראים "גסלייטינג"
מה שאני עושה?
קוראים לזה לאמר את האמת
אני מבין שבתור ביביסט קשה לך עם אמירת אמת אבל תנסה
אולי השתדלות מעטה לפני שאבס קויידש.

Harrington

Well-known member
מנהל
תודה. אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק אומר.
מה שאני עושה?
קוראים לזה לאמר את האמת
אז זהו, שלא, מה לעשות :).
חחח, חמוד אתה :cool:. עושה לך טוב הדמגוגיה הזולה הזאת? לך על זה בכיף יקירי.
מעבר לכך שאינני ביביסט, אשמח על כל אמירת אמת. אבל מה לעשות, האמירה למעלה לא הייתה כזאת. שום "שאבס קויידש" או "השתדלות" לא תשנה זאת. רק אמירת אמת אמיתית, ללא דמגוגיה ו/או פרשנויות רל"ביות מגמתיות. נסה את זה, מומלץ בחום.

מיצינו (אא"כ תוכל להגיב עניינית גרידא ולשמור את דברי התוכחה שלך לעצמך).

ai27

Well-known member
מה שאני עושה?
קוראים לזה לאמר את האמת
אנחנו מודעים לכך ששטפו לך את המח בעקביות
ולכן אתה מתקשה להבחין בין אמת להונאה

אנא, הרחב קצת לגבי הטענה שהעלת.

ai27

Well-known member