אנחנו אומרים בכל הסקרים חוץ מאלה של ערוץ 14 שלא נצביע לו ובאף סקר חוץ מערוץ 14 הוא לא עובר את אחוז החסימה או בקושי מגיע ל-4 מנדטים אז הוא כמו מלצר שלא מרוצה מהטיפ נפגע שמעיזים להיות לא מרוצים מעבודתו עד כדי כך שלפי רוב הסקרים אין אפילו 3.25% שמוכנים להצביע לו.
25 ש"ח התערבות - סמוטריץ' עובר את אחוז החסימה ללא כל קושי מיוחד (אמשוך את ההתערבות אם עד לבחירות תקום מפלגה אחרת/חדשה שתהיה מזוהה עם הציבור הד"לי).אנחנו אומרים בכל הסקרים חוץ מאלה של ערוץ 14 שלא נצביע לו ובאף סקר חוץ מערוץ 14 הוא לא עובר את אחוז החסימה או בקושי מגיע ל-4 מנדטים אז הוא כמו מלצר שלא מרוצה מהטיפ נפגע שמעיזים להיות לא מרוצים מעבודתו עד כדי כך שלפי רוב הסקרים אין אפילו 3.25% שמוכנים להצביע לו.
לדעתי לא סמוטריץ' ולא ביבי לא מאמינים בזה ולפני הבחירות הם הולכים להשתחוות לפני בן גביר כדי שיאפשר שוב ריצה משותפת עם סמוטריץ', כך שלא נראה לי שתוכל לזכות או להפסיד התערבות, כי אני חושב שגם לסמוטריץ' אין אומץ לרוץ לבד וגם לביבי אין אומץ לתת לסמוטריץ' לרוץ לבד.25 ש"ח התערבות - סמוטריץ' עובר את אחוז החסימה ללא כל קושי מיוחד (אמשוך את ההתערבות אם עד לבחירות תקום מפלגה אחרת/חדשה שתהיה מזוהה עם הציבור הד"לי).
זה סתם קטע של סוקרים שלא יודעים איך לאכול את הציבור הזה ואת שיקוליו בבואו להכריע למי להצביע. אין אפשרות, חד-משמעית, שהמפלגה הזאת לא עוברת את אחוז החסימה. פשוט לא. אמנם טעיתי בעבר בתחזית דומה בנוגע למפלגה אחרת (שם סברתי שהיא לא תגיע רחוק והיא דווקא כן, יחסית), אבל כאן אני בטוח כמעט לחלוטין.
מתערבים או לא מתערבים? סמוטריץ׳ בפנים בין אם הוא רץ עם בן גביר ובין אם לאו.לדעתי לא סמוטריץ' ולא ביבי לא מאמינים בזה ולפני הבחירות הם הולכים להשתחוות לפני בן גביר כדי שיאפשר שוב ריצה משותפת עם סמוטריץ', כך שלא נראה לי שתוכל לזכות או להפסיד התערבות, כי אני חושב שגם לסמוטריץ' אין אומץ לרוץ לבד וגם לביבי אין אומץ לתת לסמוטריץ' לרוץ לבד.
אין לי ספק שאם הוא רץ עם בן גביר או שחקן חדש פופולארי במגרש הוא בפנים. לגבי התמודדות לבד, לא נראה לי שיהיה על מה להתערב כי הסיכוי שזה יקרה הוא בערך כמו הסיכוי שאייזנקוט ייקח את גנץ כמספר 2 כדי לא לשרוף 2.5 מנדטים.מתערבים או לא מתערבים? סמוטריץ׳ בפנים בין אם הוא רץ עם בן גביר ובין אם לאו.
אתה חוזר על עצמך. אני שואל רק שאלה אחת מאוד פשוטה: מתערבים או לא מתערבים?אין לי ספק שאם הוא רץ עם בן גביר או שחקן חדש פופולארי במגרש הוא בפנים. לגבי התמודדות לבד, לא נראה לי שיהיה על מה להתערב כי הסיכוי שזה יקרה הוא בערך כמו הסיכוי שאייזנקוט ייקח את גנץ כמספר 2 כדי לא לשרוף 2.5 מנדטים.
בלת"ק, כתבתי אותו דבר (#13) במילים שונותלדעתי לא סמוטריץ' ולא ביבי לא מאמינים בזה ולפני הבחירות הם הולכים להשתחוות לפני בן גביר כדי שיאפשר שוב ריצה משותפת עם סמוטריץ', כך שלא נראה לי שתוכל לזכות או להפסיד התערבות, כי אני חושב שגם לסמוטריץ' אין אומץ לרוץ לבד וגם לביבי אין אומץ לתת לסמוטריץ' לרוץ לבד.
מכפילה את ההתערבות שלא יהיה לו אומץ לרוץ לבד וגם הפעם יחבור לבן גביר עד אחרי הבחירות.25 ש"ח התערבות - סמוטריץ' עובר את אחוז החסימה ללא כל קושי מיוחד (אמשוך את ההתערבות אם עד לבחירות תקום מפלגה אחרת/חדשה שתהיה מזוהה עם הציבור הד"לי).
זה סתם קטע של סוקרים שלא יודעים איך לאכול את הציבור הזה ואת שיקוליו בבואו להכריע למי להצביע. אין אפשרות, חד-משמעית, שהמפלגה הזאת לא עוברת את אחוז החסימה. פשוט לא. אמנם טעיתי בעבר בתחזית דומה בנוגע למפלגה אחרת (שם סברתי שהיא לא תגיע רחוק והיא דווקא כן, יחסית), אבל כאן אני בטוח כמעט לחלוטין.
בהחלט סביר, אבל גם אם זה לא יסתדר הוא יעבור את אחוז החסימה.מכפילה את ההתערבות שלא יהיה לו אומץ לרוץ לבד וגם הפעם יחבור לבן גביר עד אחרי הבחירות.
אם זה לא יסתדר ביבי גם יפעיל מכבש לחצים על בן גביר ואם לא יצליח ייתן להם לרוץ עם הליכוד. ביבי מאמין לסקרים של ערוצי 12-13 יותר מכל ח"כ מהאופוזיציה.בהחלט סביר, אבל גם אם זה לא יסתדר הוא יעבור את אחוז החסימה.
ביבי לא מאמין לסקרי 12-13 וגם לא לסקרי 14-15. לראש הממשלה הנבחר, בדיוק כמו לכל מפלגה גדולה, יש את הסקרים הפנימיים המקצועיים שהיא עורכת בעצמה ועליהם היא מתבססת בבואה לקבל החלטות כאלה או אחרות.אם זה לא יסתדר ביבי גם יפעיל מכבש לחצים על בן גביר ואם לא יצליח ייתן להם לרוץ עם הליכוד. ביבי מאמין לסקרים של ערוצי 12-13 יותר מכל ח"כ מהאופוזיציה.
?
האיום שלו על חיי נשיא בית המשפט העליון לא יישכח לו .
מאוד חשוב לא לשכוח משהו שמעולם לא קרההאיום שלו על חיי נשיא בית המשפט העליון לא יישכח לו .
למה שאתה עושה כרגע קוראים "גסלייטינג"מאוד חשוב לא לשכוח משהו שמעולם לא קרה. מעניין איך זה נקרא בפסיכולוגית.
תודה. אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק אומר.למה שאתה עושה כרגע קוראים "גסלייטינג"
אז זהו, שלא, מה לעשותמה שאני עושה?
קוראים לזה לאמר את האמת
חחח, חמוד אתהאני מבין שבתור ביביסט קשה לך עם אמירת אמת אבל תנסה
אולי השתדלות מעטה לפני שאבס קויידש.
אנחנו מודעים לכך ששטפו לך את המח בעקביותלמה שאתה עושה כרגע קוראים "גסלייטינג"
מה שאני עושה?
קוראים לזה לאמר את האמת
אני מבין שבתור ביביסט קשה לך עם אמירת אמת אבל תנסה
אולי השתדלות מעטה לפני שאבס קויידש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.