מי יכול להסביר בבקשה

מנדובלה,השיר סטליוס קזנדזידיס כמובן

אבל אם את מתכוונת למוצא השיר, יכול להיות תורכי, או פרסי...על כל מקרה השם הוא שמה של בחורה...נמשיך לחפש... MANDUBALA Stelios Kazantzidis MANDUBALA AGAPI GLIKIA MU KARTERO NA 'RTIS PALI KONDA MU APO TOTE PU S' EXASA LIONO T' ONOMA SU FONAZO ME PONO MANDUBALA MANDUBALA ME TA MATIA KLAMENA STOUS DROMUS GIRNO MIA XAMENI AGAPI ZZITAO NA BRO MIA XAMENI AGAPI ZZITAO NA BRO NA SE DO KI AS PETHANO KALI MU PSIXI MU AFTO MONO ZITAI E APO TOTE PU S' EXASA LIONO ME T'ONOMA SU FONAZO PONO MANDUBALA MANDUBALA ME TA MATIA KLAMENA STOUS DROMUS GIRNO MIA XAMENI AGAPI ZZITAO NA BRO MIA XAMENI AGAPI ZZITAO NA BRO

KARRAS 301

New member
השיר

השיר מנדובלה תרגום מנדובלה אהבה מתוקה שלי מאז לכתך היסוריםהם מנת חלקי דועך ושוקע אל תוך געגועי ואת שמך קורא שוב ושוב מנדובלה בעינים בוכיות ברחובות אני סובב את האהבה האבודה אנימחפש לראותך שוב ולורק פעם יקירה את מנוחתה מחפשת נשמתי מאז אובדנך כמו נר אני דועך ואת שמך קורא שוב ושוב בכאב מנדובלה מנדובלה בעינים בוכיות

F a d i

New member
פאדי לא

אבל אמנונוס ואנג'לו כן (לחצי על הקישור) הנאה מובטחת

F a d i

New member
כרגיל הוא מתעלל

אז תוכלי למצוא פה (העתק והדבק בשורת הכתובת) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=581&msgid=13512641&archive=1 או כאן או מתחת לחתימה !!!

מנדובלה

New member
אשמח לקבל עד....

חומר כתוב על קזנג'דיס... כל מה שאתם יכולים להציע לי

the black wolf

New member
את רוצה חומר הנה קיבלת

ביאוגרפיה של סטליאוס קזנזידיס. קזנזידיס נולד 29.08.31 אביו היה ממוצא פונדי. אימו הייתה ממגורשי תורכיה .אביו ו נפטר בהיותו בין 13. כ ילד עבד בעבודות מזדמנות כגון סבלות וממכר סיגריות. וקזנדגידיס נאלץ לעזור לאימו בפרנסת המשפחה.. בהיותו בן 17 עבד במפעל ליצור גיטרות. בהפסקות היה מנגן ושר. . יום אחד בעודו מנגן בחצר ביתו שמע אותו בעל מועדון ומכאן החל להופיע במועדונים . שם הפיעו באותו זמן אפוסטולוס קלדאראס ויניס פפיואנו. בתחילה שר קזנזידיס שירת רמבטיקה..ומי שחשף אותו היה אפוסטולוס קלדראס. ו וסיליס ציצאניס שאמרו לו סטליאוס אתה לא מתאים לך לשיר שירי רמבטיקה. ותה צריך לשיר שירי לייקה ומתוך קולך בוקעת גם שירת העצב .ו הלב לזה מתאים הקול שלך.. בשנת 1949 הופיע במועדון בסלוניקי ושם הכיר את אשתו הראשונה שהיתה אהבתו הגדולה ב-1952 הקליט את התקליט שלו הראשון.IA BANIO PAO.DEN TELO TOKAKO SOU. ובעקבותיו נסע להופעות בסלוניקי.יחד עם פאפאיואנו.תכאמור במקום זה הכיר את מריניאלה. ב1957 חזר מסלוניקי יחד עם מרינילה לאחר כתוצאה מסכסוך עם פאפא יואנו.בדצמבר 1963 , הגיע קזנזידיס לישראל יחד עם מריניאלה. לבקר את החבר שלו אריס סאן שהופיע במועדון אריאנה ביפו. ב1964 היה לו קונצרט יחד עם. MANO HAGISAKIS.ו MIKI TEODRAKIS . ב1965 נסע להופיע בקולומביה. לאחר שחזר ליוון ה תגרש ממרינאלה הנישואים שלהם החזיקו 6שנים. מ1965 עד 1968 המשיך להופיע במועדונים.הוא הקליט המון שירים יחד עם יוטה לידיה ופולי פאנו וציצאניס. נגן בוזוקי היה מנוליס כיוטיס. בסוף שנות ה68 התחיל לעבוד עם כריסטוס ניקולופולו. משנות 71 ועד יום מותו לא הופיע במועדונים רק הוציא תקליטים. .ב1974 הקליט את השיר EPARXO. קזנזידיס היה ממעמד הפועלים היה לו פתגם.שאמר אף פעם אל תישכח מאיפה אתה. אם אתה למעלה תמיד תזכור את החברים שלמטה. כל חיו גר בבית ליד הים היה הולך לדוג והיה מחלק את הדגים לעניים. הוא נפטר 14\9\2001 בגיל 70 ממחלת הסרטן טופל בבית חולים בגרמניה וחזר להמשך טיפול באתונה נ"ב יוסי נתן ביאוגרפיה של סטליאוס קזנזידיס. קזנזידיס נולד 29.08.31 אביו היה ממוצא פונדי. אימו הייתה ממגורשי תורכיה .אביו ו נפטר בהיותו בין 13. כ ילד עבד בעבודות מזדמנות כגון סבלות וממכר סיגריות. וקזנדגידיס נאלץ לעזור לאימו בפרנסת המשפחה.. בהיותו בן 17 עבד במפעל ליצור גיטרות. בהפסקות היה מנגן ושר. . יום אחד בעודו מנגן בחצר ביתו שמע אותו בעל מועדון ומכאן החל להופיע במועדונים . שם הפיעו באותו זמן אפוסטולוס קלדאראס ויניס פפיואנו. בתחילה שר קזנזידיס שירת רמבטיקה..ומי שחשף אותו היה אפוסטולוס קלדראס. ו וסיליס ציצאניס שאמרו לו סטליאוס אתה לא מתאים לך לשיר שירי רמבטיקה. ותה צריך לשיר שירי לייקה ומתוך קולך בוקעת גם שירת העצב .ו הלב לזה מתאים הקול שלך.. בשנת 1949 הופיע במועדון בסלוניקי ושם הכיר את אשתו הראשונה שהיתה אהבתו הגדולה ב-1952 הקליט את התקליט שלו הראשון.IA BANIO PAO.DEN TELO TOKAKO SOU. ובעקבותיו נסע להופעות בסלוניקי.יחד עם פאפאיואנו.תכאמור במקום זה הכיר את מריניאלה. ב1957 חזר מסלוניקי יחד עם מרינילה לאחר כתוצאה מסכסוך עם פאפא יואנו.בדצמבר 1963 , הגיע קזנזידיס לישראל יחד עם מריניאלה. לבקר את החבר שלו אריס סאן שהופיע במועדון אריאנה ביפו. ב1964 היה לו קונצרט יחד עם. MANO HAGISAKIS.ו MIKI TEODRAKIS . ב1965 נסע להופיע בקולומביה. לאחר שחזר ליוון ה תגרש ממרינאלה הנישואים שלהם החזיקו 6שנים. מ1965 עד 1968 המשיך להופיע במועדונים.הוא הקליט המון שירים יחד עם יוטה לידיה ופולי פאנו וציצאניס. נגן בוזוקי היה מנוליס כיוטיס. בסוף שנות ה68 התחיל לעבוד עם כריסטוס ניקולופולו. משנות 71 ועד יום מותו לא הופיע במועדונים רק הוציא תקליטים. .ב1974 הקליט את השיר EPARXO. קזנזידיס היה ממעמד הפועלים היה לו פתגם.שאמר אף פעם אל תישכח מאיפה אתה. אם אתה למעלה תמיד תזכור את החברים שלמטה. כל חיו גר בבית ליד הים היה הולך לדוג והיה מחלק את הדגים לעניים. הוא נפטר 14\9\2001 בגיל 70 ממחלת הסרטן טופל בבית חולים בגרמניה וחזר להמשך טיפול באתונה נ"ב יוסי נתן כתב את זה...

the black wolf

New member
בטעות זה הדביק פעמיים...

ושוב אני מזקיר שזה מיוסי נתן!!! סקוטרמן בהייד פארק

מנדובלה, בעקבות הכתבה והקישור של

פאדי, התחזקה הסברה שהעלה אנג'לו לפיה "מנדובלה" מקור הוד, להלן הקישור. תהני... http://www.upperstall.com/people/madhubala.html

GLGGM

New member
סברה חיים...?../images/Emo123.gif../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif

הידד לספקנים. לידעתך הובאה גם ההוכחה המוקלטת. אם רק היית שומע קצת את RADIO YASOO במקום לעונת לכל מה שנכתב בפורום... וכמו שאמר פילוסוף יווני ששמו בורח לי כעט: "עדיף לומר איני יודע..."

ל-GLGGM, אנג'לו היקר, יש לי רק 24

שעות, מה אעשה שלא אוכל להקיף את כל החומר המצויין שאתה שולח, על כל פנים לא התכוונתי חלילה להקניט במילה סברה, עבורי כמובן הייתה הסברה/השערה ולא עבורך ועבור אחרים, אודה ולא אבוש, טעיתי...להשתמע...

מנדובלה

New member
לחיים ולכולם ... תודה רבה...

אני מאוד מעריכה את העזרה שלכם תמיד כייף לפנות אליכם בשאלות (אשמח לקבל את הכתובת המדוייקת של הרדיו)

למעלה