מי יכול להמליץ...

• פותח הנושא z1z
  • פורסם בתאריך

z1z

New member
מי יכול להמליץ...

זקוקים להמלצות על רופאים (או רופאים מוהלים) המבצעים טקסי ברית מילה אם הרדמה לברית לתינוק. רצוי באזור הדרום אבל אפשר גם באזור המרכז. יש למשהוא ניסיון אישי בברית שבוצע ע"י רופא כירוג אם הרדמה?

vered4

New member
הרדמה מקומית, נכון?

אני מכירה את דר´ צ´צקס מאזור המרכז. ממה שהתרשמתי מההורים, הזריקה עצמה גם מכאיבה. בכל מקרה שיהיה ב
, ואני ממליצה, אם אפשרי, לעשות את זה בבית, ואחרי יומיים לעשות מסיבה.

מצטרפת להמלצה על גונן

את הברית של עומר עברנו בלי כאב, בכי, הכל החלים תוך 24 שעות. שמעתי דברים טובים גם על צ´אצ´קס.

drst

New member
שם נחמד למוהל ../images/Emo8.gif

עם ניקוד ודגש קצת שונה.... כמו ד"ר רופא לרופא או- מר בוק לנגר או...כל מיני אחרים. מאיפה הוא בארץ? אני מחפשת מישהו טוב מאיזור הצפון דלית

עינתפ

New member
הופס ברח לי השם של המוהל בחיפה.

בכל מקרה יש את דוד חכם, הוא עושה הרבה בריתות באזור טבעון והסביבה גם מומלץ מאוד. (2 אחיינים שלי עברו אצלו).

ציפי ג

New member
יש גם ד"ר שקולניק

מביח לניאדו בנתניה, אבל אני לא יודעת לגבי הרדמות.

ציפי ג

New member
והנה אתרו

אם כי אני רואה באתר שהוא מפ"ת. לי היה נדמה שהוא מנתניה. שוב לגבי הרדמות אני לא יודעת.

רותי ע

New member
מנסיון אישי ממליצה על צ´צ´קס

גם אצלי וגם אצל כמה קרובים הוא עשה עבודה נהדרת. הזריקה כמעט ולא כאבה לו והברית כלל לא (בכלל לא בכה לא במהלכה ולא אחריה). אבל הוא פרימדונה רצינית וצריך לבוא אליו (למרכז) כי הוא לא יסע רחוק.. בכלל, אצל כל המפורסמים, כדאי לשריין אותם כבר בחדר הלידה..

ימימה

New member
אנחנו עשינו בקליניקה של "מילה טובה"

בר"ג, יש להם אתר באנטרנט שבטח תוכלי למצוא בקלות. להגיד לך שהיה טוב? כנראה שכן, אבל הייתי כל כך לא שלמה עם עצם המילה, שהיה לי נורא קשה. מצד שני לא היו סיבוכים, ובנזוגי, שהיה בפנים, גם דיווח שהילד לא נראה סובל בזמן החיתוך וה"הלחמה" בלייזר (לחסימת כלי דם) שהרופא עשה. יש להם כמה רופאים (אני לא זוכרת איך קראו לזה שלנו) והם נותנים לך רשימה של טלפונים של אנשים מאזור מגורייך שעברו אצלם את המילה (שנתנו את הסכמתם לכך), ושיוכלו להמליץ לך על הרופא שמל את בנם. אנחנו מצאנו בין הזוגות שאת שמם קיבלנו גם שם של מכרים שלנו, ככה שזה היה מאד אמין בעינינו. אגב - האשה בזוג המכרים שהמליצו, אמרה שאת בנה הראשון מהל מוהל "רגיל", השני נימול אצל אחד מהרופאים שבאים הביתה (צ´צ´קס נדמה לי), והשלישי במילה טובה, ואצלם היה הכי מוצלח להם. מצד שני הם לא מתאימים למי שרוצה לעשות מסיבה סביב הברית (אלא אם תעשי מסיבה אח"כ). אם לא - הם מבצעים בריתות גם בשבת לפעמים, מה שיכול להיות מאד נוח.

מצטרפת להמלצה

אנחנו עשינו בקליניקה של "מילה טובה" ברמת אביב ע"י ד"ר בנט (אם אינני טועה). זה היה מאוד טראומטי עבורי (שחיכיתי בחוץ דואגת...), אבל יואב כמעט לא התלונן.

דניעל

New member
גם אני ממליצה על דר´ סיריל פיין

אם כי אינני בטוחה שהוא מבצע בריתות עם הרדמה. הוא לא כירורג, אלא רופא משפחה. ממה שהסביר לנו (ושמעתי מנסיון של חברים) - זריקת ההרדמה מכאיבה לתינוק, והאפקט היחידי שלה הוא שהיא ניתנת שלא בפני ההורים ולא מול "קהל", לכן כולם מבסוטים שבברית התינוק לא בוכה, אבל מההרדמה... הייתי שוקלת שוב את עניין ההרדמה. לא מפחיד קצת הרדמה לתינוק כל כך קטן באזור כזה? לא עדיף להסתמך על השיטה הותיקה והמנוסה? (לא מתווכחת או פותחת דיון. רק מציגה את דעתי.) דר´ פיין עשה את הברית ממש במומחיות ועדינות. דניאל הפסיק לבכות די מהר (לא נתן לו אפילו יין עם אלכוהול! רק מיץ ענבים). בלילה הוא לא בכה בכלל, והתעורר רק להנקות, כמו שהתעורר במשך השבוע שקדם לברית. זאת בניגוד לאזהרות של כל העולם, "שאתכונן לליל שימורים".

JoZZefa

New member
המלצה חמה!

לפני חצי שנה כשנולד בני חיפשנו מוהל רצינו שזה יהיה בהרדמה מקומית וכמובן על ידי הטוב ביותר בן דודה החרדי של אימי המליץ וצדק לאיש קוראים ד"ר גונן פנחס הוא מבצע את הדבר הנוראי ברגע, עוד לפני שהתינוקי מרגיש... בני החלים כעבור שלושה ימים שבתוכם לא חש כאב האבר נראה יפה ואין צלקות או אחר לאיש יש אתר אינטרנט וכתובתו אנילביץ 34 בני ברק 6195493 הוא לא דוס מעצבן הוא נחמד מאוד וקליל ועם זאת ביצע את העבודה באופן מדוייק ומהיר יוספה

מצטרפת להמלצה על גונן ועוד משהו

אם אתם רוצים לערוך את הברית בבית שלכם או בכל מקום אחר מלבד הקליניקה שלו (וזה אפשרי) תתקשרו בערך בשניה שאתם רואים את הראש... הוא עמוס ותפוס ושעות העבודה שלו מחוץ למרפאה (בד"כ אין בעיה להשיג תור למרפאה) הן קצרות. אבל הוא שווה כל אגורה (והוא לא זול - לפני כשנתיים הוא לקח משהו כמו 1700 ש"ח לברית) - יואב לא קיטר, ישן תוך כדי הברית ובלילה לאחר מכן ישן 6 (!) שעות רצופות. שיהיה בהצלחה.

drst

New member
יוספה היקרה

אהבתי מאוד מה שכתבת ואיך שכתבת את זה. את יודעת אם הוא ייטה ויסע קצת צפונה? לחיפה? או שצריך להתנייד עם העולל עד בוי בריק...(הידועה כ-בני ברק). דלית

ציפי ג

New member
למה דוס מעצבן?

אני מכירה אנשים מעצבנים בין אם הם דתים, ובין אם הם חילונים. העובדה שמישהו דתי, או שומו שמים אפילו חרדי, לא גוררת בעקבותיה משוואה אוטומטית של עצבים.

Yarik N

New member
מסכים עם כל מילה של ציפי ../images/Emo70.gif

רק בהודעה הזאת כמובן....

למעלה