מי יכול להמליץ? (מיצי)

מיצי123

New member
מי יכול להמליץ? (מיצי)

כבר הרבה זמן לא ראיתי להקות חדשות ששוות משהו ב- MTV ואני אשמח אם יש למישהו להמליץ לי על להקה טובה (לא חייב שהיא תהיה חדשה בכלל) להקות שאני אוהבת בעיקר - pj harvey - במקום הלפני הראשון אצלי sneaker pimps - מקום ראשון אצלי (לא ההרכב עם הבחורה) radiohead tricky nassive puressence sparkle horse porcupine tree עדיפות לאלטרנטיבי בריטי - שונאת את pulp, oasis ותואמי אואזיס למיניהם תודה

אלמקס

New member
תרשה לי להמליץ לך על...../images/Emo91.gif

להקה מדהימה!!! אומנם לא בריטית אלא אמריקאית אבל מאד איכותית. גם אני מטורף על פי ג´יי הרווי כך שנראה לי שגם אתה תאהב אותם. הם נקראים: Kings Of Convenience רק אל תתמכר!!!!

Lee Tergesen

New member
../images/Emo4.gif תיקון (וגם ../images/Emo91.gif)

ממתי מלכי הנוחות (Kings of Convenience) זו להקה אמריקנית? ככל הידוע לי, זהו צמד בחורים נורבגים שמקורם בעיר ברגן. השוו אותם לא פעם לצמד ידוע אחר, סיימון וגרפונקל, ובצדק. הם מה-זה מזכירים אותם. סה"כ, זהו הרכב לא רע בכלל, אבל לפי דעתי קצת בנאלי מדי. מה שכן, המוסיקה שלהם מרגיעה. לא פלא שלאלבום השני שלהם קוראים Quiet Is The New Loud. בכל אופן, כעת אתייחס לבקשתה הנמרצת של מיצי123 להמלצות: אני מקווה שתאהבי את ה Super Furry Animals, הרכב אלטרנטיבי נפלא שמקורו בממלכה הבריטית, בוויילס אם לדייק. הדיסק הקודם שהם הוציאו אפילו היה כולו על טהרת השפה הוולשית. לסולן יש קול מקסים, קוראים לו Gruff Rhys ומבטאים את השם גריף רייס. בקיצור, דליקטס. ללקק את האצבעות.
אם את רוצה המלצות על שירים ספציפיים, אני ממליץ על כל האלבום Radiator, שהוא האלבום הטוב ביותר שלהם לדעתי והשני מבחינה כרונולוגית. כל השירים באלבום הם בשפה האנגלית, למעט אחד, אז אין לך ממה לחשוש.
ואם את רוצה עוד מידע על הלהקה, תוכלי למצוא את מבוקשך בלינק המצורף. אני יכול להאריך ולהלל את הלהקה הזאת עד אין קץ, אבל עדיף שאני אעצור כאן.
מקווה שתרמתי משהו ביצ´ר
בימיו האחרונים באינטרנט לפני הניתוק

Lee Tergesen

New member
../images/Emo91.gif נ.ב. בקשר למלכי הנוחות...

אני ממליץ בחום על הרימיקס שעשה ההרכב הנורבגי (כן, גם הם נורבגים) Royksopp לשיר I Don´t Know What I Can Save You From של מלכי הנוחות. ביצ´ר
בימיו האחרונים באינטרנט לפני הניתוק

מיצי123

New member
תודה על ההמלצה אבל

יש לי שני דיסקים שלהם + שיר שאין אותו על אף דיסק (שיר מקסים ושקט שהיה פעם באנפלגד בMTV) יש לך אחלה טעם - עוד בבקשה!

למעלה