מי יכול להמליץ לי-

טל 0 0 0

New member
מי יכול להמליץ לי-

על צימרים בצפון, לבילוי סופ"ש זוגי (בלי הילדים) ? רצוי שבקרבת מקום תהיה גם מסעדה נחמדה/מיוחדת...

קרן ט

New member
אנחנו היינו במנחמיה...

מה אני אגיד... מקום קסום. המקום שייך לזוג נ-ח-מ-ד, את ארוחת הבוקר הם מכינים בעצמם...הכל. וזה כולל גבינות ופשטידות.... וכל מה שרק תרצו. בחוץ עצי פרי ואפשר לקטוף פירות... בחדרים יש מקרר, פינת קפה, זקוזי ענקי dvd ויש אופציה לקחת סרטים מהמאגר שיש להם. המחיר כולל רק ארוחת בוקר, (יש מכולת קטנה בסמוך) אנחנו שילמנו לפני שנתיים 900 ש"ח לזוג ללילה (אם אני לא מתבלבלת) בקשר למסעדה טובה- יש את צלע תמר (נדמה לי שככה קוראים לזה) והם (בצימר) נותנים שובר הנחה... מה אני אגיד, אנחנו כל כך נהננו. אין הרבה חדרים במקום וכל חדר נקרא על שם אחד הילדים או הנכדים אני כבר לא זוכרת....

RUTHIE1

New member
אכן מדהים (לא הייתי שם אבל לפי התמו

התמונות)... יקר? לפי דעתי הרמה של המקום מצדיקה מחיר כזה, בהשוואה למקומות אחרים...

וואו איזה עיצוב מדהים והשקעה מהממת

יופי של עבודת עיצוב ותאורה - מהמם!! הייתי מוכנה לקחת אותה כמעצבת אם היה לי כסף...

RUTHIE1

New member
אני ממש שמחה, ספרי אח"כ איך היה

היא התקשרה אליי לפני מס' דקות והודתה לי על ההמלצה... היא מתוקה מאוד ויש לה טעם מדהים. זה הכל עיצוב שלה...

האחת6

New member
המלצה מכל הלב...

צימר ראש פינת נוי בראש פינה, רומנטי, מסעדות לא חסר שלחנו זוג חברים ליום הולדתה והם נהנינו מאוד, בהצלחה

למעלה