מי יכול להגיד לי

mirchell

New member
מי יכול להגיד לי

איפה אני יכולה להשיג קלטות כושר ביתיות למתחילות? אני ממש לא בכושר ואני חייבת להוריד את ה-6 קילו העודפים עד החתונה שלי עוד 5 חודשים ,הדרכה מה עליי לעשות מעבר לקלטות כושר ובכ"ז איפה אני יכולה להשיג כאלה בהזמנה דרך האינטרנט או בחנויות בקרבת עיר המגורים שלי (מודיעין)

mirchell

New member
אף אחד לא יודע או שאין לכם ראש

לקדם בברכה מצטרפת חדשה לפורום? ואתם עסוקים מידי בלדאוג ששרירי החזה שלכם יתנפחו.?!

אלי ו.

New member
אחרי שעתיים בלי תשובה את מעליבה?

תראי, אף אחד לא מקבל תשלום על העזרה כאן. אם לא מתאים לך, מה לעשות. אם למישהו היתה תשובה, והוא היה כאן בשעתיים האחרונות אז מן הסתם הוא היה עונה לך. שפרי גישה! את מבקשת עזרה מאיתנו, אנחנו בד"כ שמחים לעזור אם יכולים, אבל לא אוהבים שמתיחסים אלינו כאילו אנחנו חייבים לך משהו.

mirchell

New member
אוקיי GOT THE POINT

אז בוא נתחיל מהתחלה, שלום לכולם ונעים מאד פעם ראשונה בפורום: ושאלתי אליכם/ן היא :האם מישהו/י יודע להגיד לי היכן אוכל לרכוש קלטות כושר או למצוא אתר שאפשר לרכוש דרכו?

Samsara

New member
הנה כתובת אחת

באתר של מיתוס. נסי גם בסטימצקי ובאתרים דומים. אבל באותה מידה את יכולה לשים קלטת ולהקליט תכניות של גלעד בערוץ הספורט, וזה בחינם ולפי מה ששמעתי גם מומלץ (אני לא מתאמנת איתו). וחוץ מזה, בשביל להשיל קילוגרמים מיותרים, פשוט צאי ותתחילי לעשות צעידות נמרצות, לכמה שיותר זמן וכמה שיותר מהר (בשילוב תזונה מתאימה כמובן). ואגב... אם לא ענו לך זה גם בגלל שבבוקר יותר "שקט" כאן, אבל סביר להניח שאנשים כאן לא מתאמנים עם קלטות ולכן לא יכולים כ"כ לעזור לך. אז ברוכה הבאה לפורום, בהצלחה ושיהיה בשעה טובה!

שלום לך

גם לי קורה שאני מחכה הרבה זמן לתשובה....... ככה זה. טוב בקיצור יש את התוכניות עם גלעד בבוקר שזה למתחילים ויש גם קלטת גלעד למתחילים אין לי אותה אבל אני בטוחה שאם זה קלטת אז צריך להיות בה אירובי יותר ארוך ככה שתוכלי לשרוף שומן. אני אישית מאד אוהבת להתעמל עם קלטות , אבל רוב הקלטות הם לא למתחילים ולא לספורטאים אלא נופלות לנישה של בעלי כושר בינוני כי היא הכי גדולה. כדי לא ליפול על קלטת קשה מידי בשבילך תהיי בטוחה שרשום עליה למתחילים ! ביי

ברוכה הבאה

בהחלט שערוריה עד שעונים כאן
לשאלתך, רשת מגה ספורט מחזיקה מגוון גדול של קלטות ספורט וגם רשתות גדולות כמו קוסמוס.

למעלה