מי ייפול ב SMS ?

איך ענת זוכה? אני לא רואה אף אחד מהמושבעים

מצביע לה.

אם שגב נופל באסמסים אז זה ענת או אנה. במקרה כזה לדעתי רוב המושבעים יעדיפו את אנה. ואז מה יקרה? לא רק שה"ברית בוטיק" מנצחת ואנה לוקחת גם את המליון וגם את המכונית. העובדה שהיא בת זוג של תורג'י אומרת שבעצם גם הוא מנצח פה. ממה שאני שמעתי תורג'י ואנה בדרך לחתונה וזה אומר שהכסף שלה יהפוך להיות גם הכסף שלו ובסופו של יום לא רק שבוקי הודח אלא האויב הכי גדול שלו, תורג'י, מנצח בדרך עקיפה.

זאת הסיבה שאני אישית הולכת להצביע לאיתי, הוא אומנם שפל במה שעשה לבוקי אבל הוא הרע במיעוטו.

X יו יו S

New member
אנה אושרי ותורג'י זה יותר מאף אחד?

שלא לדבר על זה שעל משה אי אפשר לדעת כלום

מזל של שגב שהצבעה היא לא אי
כי במצב כזה אפילו את קול של בוקי הוא לא היה מקבל אחרי פרק של אתמול

איך אנה נכנסת לחישובים שלך?

אני דיברתי על מקרה שבו איתי שגב מודח באסמסים. במקרה כזה אנה וענת יהיו הפיינלסטיות ואז אנה לא תוכל להצביע לענת. אז נשארנו רק עם תורג'י ואושרי.

אני לא בטוחה שאושרי ירצה להצביע לאנה אחרי שהיא בגדה בו במשחק - אבל מצד שני גם איתי בגד בו אז אי אפשר לדעת...

לגבי משה - אני ראיתי אותו במלא אירועים עם בוקי ואיתי בחודשים האחרונים. לא נראה לי שהוא הולך להצביע לאנה או ענת.

X יו יו S

New member
את כתבת שאת לא רואה מושבע שמצביע לה

חשבתי שפסקה על שגב זה משהו אחר

אוקיי, אז זאת אי הבנה

אני התכוונתי שאם זה ענת מול אנה אז כנראה אנה לוקחת כי רוב המושבעים יעדיפו את אנה.

בגלל זה אני חושבת שחשוב שאיתי כן ינצח באסמסים, כי לדעתי ניצחון של אנה זה הדבר הכי גרוע שאני יכולה לדמיין (ואני בטוחה שגם בוקי רואה באנה את האופציה הכי גרועה לניצחון) ואיתי הוא הרע במיעוטו.

X יו יו S

New member
אני חושבת שמצב כזה

זה סיכוי היחיד של אחת מהם לזכות בקולות כלשהן
בניגוד למצב שזאת שלישית הגמר בלי שום SMS ואז בטוח חלק מקולות ילכו לשגב וחצי השני של קולות יכלו לאחת מהן
כי אף אחד לא יקח צ'אנס בלפצל קולות

אני מרוצה ממצב הזה אין סיבה שאחת מהן תהיה עם אפס קולות

אגב אני בין אנה לענת אני מעדיפה את אנה אבל נראה לי שענת תקח

לי ממש קשה לבחור בין אנה וענת

כי אני נורא לא מסמפטת את שתיהן. אבל אם יהיה מצב שאיתי יודח באסמסים והן יהיו שתי המועמדות היחידות שאני יכולה לבחור מבינהן. אז אני כנראה יעדיף את ענת כי זכיה של אנה מבחינתי זה בעצם זכיה של תורג'י.

זה גם מה שמפחיד אותי, כי אם איתי יודח באסמים, לדעתי יש מצב מאוד גדול שאנה לוקחת וזאת בעיני התוצאה הכי גרועה שיכולה להיות.

X יו יו S

New member
אני רואה באנה בן אדם בפני עצמו

ואגב זה שהם לא הקשיבו בקולו אתמול אומר שהן לא חליל שלו

לא אמרתי שהן חליל שלו. אבל הן עדיין

מייצגות (לפחות בעיני) הרבה מהערכים וההתנהגות המגעילה והמתנשאת של תורג'י. גם בתוך הברית וגם כאינדבידואליות.

הבנות הצביעו לבוקי כי הן ידעו שרוב המושבעים בעדו ועדיף להן ללכת לגמר עם איתי.

לא בטוח.

אני מקווה לראות את אנה בחוץ ואת איתי מנצח אבל אני לגמרי לא בטוחה שזה מה שיקרה. יש הרבה מאוד אנשים שעדיין אוהבים את אנה, למרות הכל.

Im All That

New member
אכן - זה שגב או ענת!

ואתה לא רוצה שענת תזכה, נכון?!

אז תסמס לשגב.

X יו יו S

New member
אנה

למרות שבהתחלה חשבתי גם אני שזה או שגב או ענת
אבל לפי דעתי אלו שזוכים גם לשונאים (ויש מצב שאת אנה גם שונאים אבל לא ברמה של שגב\ענת)
אז הם בדרך כלל מגיעים עד הסוף

למעלה