מי יחבק אותי ככה

מי יחבק אותי ככה

באתי אליך אותך לאהוב בשקט בשקט פתחתי הדלת אותך להפתיע בקשתי שקט דממה בבית רק קול נשימתך נשמע יישן היית במיטתך חיוך ענקי פרוש על פניך חולם לך חלומות קסומים את בגדי פשטתי אליך עירומה באתי אותך לאהוב, אהובי את השמיכה הפשלתי לגופך החם נצמדתי עוטפת בהמון אהבה אלי פקחת זוג עיניים חיבוק ענקי עם חיוך נשיקה לשפתיי הצמדת חשתי מרחפת כמעט בשמים אהבה אותי מילאה באושר האיש שלי האהוב מי אותי מחבק ככה אתה ורק אתה אהובי נכנסתי לתוך חלומך אתה אותי אהבת כחלום נשקת וערסלת את גופי רק אתה מחבק אותי כך חשתי את גופך בגופי מבקש להיות חלק ממני אליך נפתחתי כשושנה המבקשת את אגל הטל רוצה בך משתוקקת וחושקת טעמתי את שפתייך המתוקות ריח עורך הענוג באפי ריח הגבר שלי הקסום הנשיות שבי נעורה המעיין החבוי שפע לו עם שנפגשתי בגברותך גופי נפתח ששושנה אספתי אותך לתוכי לגוף אחד היינו את זרעך טמנת בי לברוא בתוכי פרי פרי של האהבה אמת קסום ונסתר מעיין קטן וזעיר הוא אותו אגדל בתוכי עד שיפרוץ לעולמנו שייצא מתוכי אדם חדש הוא בנוי ממני וממך שלי ושלך ואהוב מאד אמא הוא יהפוך אותי וילמד לחבק אותי כמו שרק אתה יודע אדם חדש שנברא באהבה השיר מוקדש לאיש שאוהבת, הוא יודע מי הוא , אליו הוא נכתב

mr_lonely

New member
מי שיחבק אותך כך ../images/Emo24.gif

מי שיחבק אותך כך עולם ומלואו יפרש לפניו. תבל וכל אשר בה פרושה לרגליו. מי שיחבק אותך כך יבוא אל ביתך, יכנס אל עולמך. יזכה בכל חלומך. מי שיחבק אותך כך יברא עולם חדש איתך. מי שתחבקי אותו כך ידע אהבה כל חייו.

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifחממת את לבי

התגעגעתי לשירה שלך למילים שלך המתנגנות אנא המשך לכתוב אוהבת את הכתיבה שלך

mr_lonely

New member
פרפרים בבטנך...

פרפרים מתרוצצים בבטנך... ומילים מלטפות גופך ואת מיוחדת ועוד איך... כל אישה מיוחדת בדרכה... ואת הרי הקשת במלוא יופייך והדרך ....

../images/Emo140.gifהפרפרים בנפשי

ריח גופך עולה באפי הפרפרים יוצאים לחופשי קולך מעיף אותם לשמים אוי כמה כמהה אליך מילותייך אלי מגיעות לנפשי וגופי אין מנוחה הפרפרים הללו ללא מנוח מתעופפים בגופי ונפשי אתה להם את השער פותח מתעופפים לשמים הכחולים אותי אתה מרגיע ומסעיר ככה בטלטלה של אהבה אשמח איתך לבלות התבוא לשחחרר אותם? יודע אתה חיים קצרים להם למה שיסיימו אותם בתוכי בוא שלח אותם לחופשי

mr_lonely

New member
תשוקה ושתיקה

תשוקתך מוסתרת בשתיקתך לילותייך עטופי חשכת בדידות. כתשוקתי...כשתיקתי... כבדידותי.... בואי, ארווה צמאונך אסלק בדידותך... בואי, תרווי צמאוני סלקי בדידותי... בשתיקה במסירות באהבה

למעלה