מי יזם?

מי יזם?

מוצאי ‏שבת 25 פברואר 2006 ‏כ"ז שבט תשס"ו שבוע טוב לידידי הגולשים, זה כמה שבועות איני כותב... לא משום שאין מה לכתוב או מה לאמר, אלא, כי על הכל כותבים ומדברים כל הזמן ובכל כלי התקשורת. והכותבים והמדברים מתבטאים טוב וברור ממני. אבל על זווית אחת לא קראתי... ניטש ויכוח מי יזם את המאמרים בקשר למר אהוד אולמרט, 20 עמוד בעיתון "הארץ", מספר עמודים בעיתוני הערב, ברדיו ובטלוויזיה... האשימו את העבודה, את הליכוד ואת מי לא. לא שמעתי, כי מי שהוא חושד במר אולמרט עצמו כיזם הקמפיין "כנגדו".... אני בהחלט חושד בו! למה למרוח את ההאשמות עוד שלושים יום.... למה לקצוץ לכלב יום, יום כמה סנטימטר מזנבו. נקצוץ במכה אחת!!! נסתום את הפיות!!! מימין ומשמאל הגנו על "המסכן" וקדימה "ירדה" לא עלינו ולצערי רק ב 2 מנדטים, אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. יתר על כן הנושא ישכח... וקדימה עוד עלולה להתאושש "מהירידה". מה הרגיז אותי במיוחד, בליל שבת שמעתי מאנשים באמת איכותיים, כי יצביעו "קדימה"... כאשר שאלתי: מה דרכה של "קדימה". לא ידעו לענות (שלושה אנשים השמיעו שלוש דעות!)... כאשר שאלתי והשחיתות אינה מפריעה לכם? השיבו: "כולם כאלו". גם אם קדימה תרד עוד חמישה מנדטים, למחצית הציבור בישראל לא איכפת שאת המדינה תנהיג "מפלגה" שמצעה לא ברור! ושחלק ממנהיגיה אינם צדיקי הדור, בלשון המעטה! כאיש שמאל הייתי מצביע עבור הגב' צ. לבני, אבל נדמה לי, כי היא בודדה שם הצמרת. איך הגעתי שמחצית העם הוא... שליש לא יצביעו ולפחות שליש מהשני שליש יצביעו "קדימה". לצערי, פני הדור כפני מנהיגיו.... וחבל

מפלגה וירטואלית,ללא תוכן,ללא דבק

אסופת הרפתקנים מחפשח כוח. ככה לימד אותם שרון-הוא הדגל. מורשתו-אפשר אתמול לחשוב א' והיום הפוך מא'. זה לא עובד ככה.נהנתנות ואפורטוניזם לשמם. דור של כרוץ-II.

מפלגה וירטואלית....

בוקר טוב *-מרקי-קקטוס-* אמת, "קדימה" מפלגה וירטואלית היא. אבל ללא דבק? טעית... הדבק לכסא, חזק מכל דבק... ידידי, כתבתה כרוץ-II, כרוץ מה הוא?

יעלירום, אולם...

שלום יעלת חן, א. לצערי אני טועה לעיתים קרובות מדי... ב. גם להיות צדוק, לעיתים מצער וכואב... בתודה

הכל בסדר? לא הייתי אומר!

ערב טוב *-מרקי-קקטוס-*, א. לצערי דברים רבים לא בסדר... ב. אם לא מתלהבים, משתדלים להיות אוביקטיביים, לעניות דעתי, אפשר למצוא שפה משותפת... ככלל, דעתי, היא כנראה בניגוד לדעתך, כי רוב רובו של הציבור בישראל רוצה את טובתה... חילוקי הדעות הם על הדרך... בציבור זה איני כולל את הכסאולוגים, שגם הם אוהבים את המדינה ורוצים את טובתה, אבל להם הכסא חשוב ואהוב יותר. בברכה

למעלה