מי יותר פטריוט ממני???????

Benkok

New member
מי יותר פטריוט ממני???????

לא מספיק שאת החופשות שלי אני עושה בארץ, משטרת ישראל החליטה עוד פעם שאני המגבית היהודית. אדון שוטר יושב בכביש ומכוון עליי מכשיר לייזר (זו חדירה בוטה לפרטיות, לא?) הוא קופץ לכביש (כשהוא מבחין שאני נוסע 117 קמ"ש) ומרים את ידו. הוא נכנס לניידת שלו (אחרי שאני מתעלם ממנו וממשיך לנסוע) מפעיל את הצ'קלאקות שלו (למה לא הפעיל אותם קודם, שכולם יראו??) ורודף אחרי. אני עוצר. הוא בא. -"חג שמח אדוני, הו, אני רואה שהספקת לשים חגורה. למה אתה נוסע מהר?"(השוטר) -"למה מהר? 117 זה לא מהר."(הנאשם) -"הוא לא יודע, הוא אתמול נחת מתאילנד" (חבר שלי מתגייס לעזרתי) -"כאן זה לא תאילנד, בתאילנד אוכלים חתולים"(השוטר מפגין בקיאות) -"בתאילנד לא אוכלים חתולים"(הנאשם מתגרה בגורל שלו) -"אבל כאן נוסעים עם חגורה. כמה מותר לנסוע בתאילנד?(השוטר מתעניין) -"120קמ"ש. אני תמיד מגרד מלמטה. לא עובר אף פעם."(שווה לנסות. לא?) -"ומה עם חגורה? אם אתה נוסע מהר, לפחות שים חגורה". (השוטר רואה פרסומות בטלוויזיה) -"וואי, אפשר לשחק עם האקדח לייזר?" (חבר שלי אידיוט) -"כן" (השוטר גם אידיוט) -" טוב, אני רושם לך רק דו"ח על מהירות של 115 במקום 117 כדי שלא יהיו לך נקודות ורק 250 ש"ח קנס כדי שיהיה לך חג שמח" (השוטר באמת אידיוט, אבל נורא נחמד) -" אלימלך, תכבה את הכחולים, כולם רואים אותך" (השוטר במכשיר קשר מהניידת השנייה מנסה להתחבא) -" אלימלך? מה אתה בולגרי?" (הנאשם מנסה את שיטת השד העדתי) -"מה פתאום, אני מרוקאי" (השוטר מפתיע) -" טוב, חג שמח, זה השי לחג ממני למדינה" (הנאשם מנסה להיות נחמד ורק לעוף מהניידת) -" לפחות מישהו מקבל שי לחג" (השוטר ממורמר) -"להתראות, סע בזהירות" (הנאשם חייב להתחכם) -"איזה לייזר מגניב" (החבר שלי אידיוט) אני נשבע לכם. שוטר אחר היה יורה לי בברך מזמן. כל הכבוד למשטרת ישראל. בן

ליילה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך לא שלפת מיד רשיון נהיגה זר ואמרת - sorry, im not from here
ודרך אגב, החבר האידיוט באמת שיחק באקדח לייזר???

ESU Boscorelli

New member
שוטר היה יורה בך?

יש לנו אחלה שוטרים ות'אמת די רחמניים... חבל... מזל שיש יס"מ... אגב... הוא באמת נתן לו לשחק באקדח לייזר או שהוא ענה כן במטרה לצחוק עליו?

למעלה